Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23968
23.9.21 15:35

Na noťasu OK… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
23.9.21 23:54

Na pc ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
28.9.21 15:29

Poslední dobou mám divný problém na tabletu (i mobilu). Když cituju a píšu příspěvěk, tak se mi to běžně jen tak smaže celé po zmáčknutí třeba čárky za slovem. Nestává se mi to nikde jinde než tady a dřív to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.9.21 20:08

To je ted nějaka novinka, že si každou diskusi, kterou chci sledovat musim ručně přidat, i když jsme v ní komentovala? zobrazuji se mi jen, když mě někdo cituje. Je to strašně otravný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
29.9.21 20:15
@debra.morgan píše:
To je ted nějaka novinka, že si každou diskusi, kterou chci sledovat musim ručně přidat, i když jsme v ní komentovala? zobrazuji se mi jen, když mě někdo cituje. Je to strašně otravný.

fakt? TO je super, tak to mi ted asi uniká pár diskusí, o kterých jsem si myslela, že se automaticky hodí do oblíbených

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
29.9.21 20:16

Navíc dnes je to zase děsný, než se něco odešle nebo načte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.9.21 20:23
@vokishka píše:
Navíc dnes je to zase děsný, než se něco odešle nebo načte

To je pravda. Nebo ty reklamy přes celou stránku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.9.21 20:36
@vokishka píše:
fakt? TO je super, tak to mi ted asi uniká pár diskusí, o kterých jsem si myslela, že se automaticky hodí do oblíbených

no, jen nevím jestli to tak má i někdo jiný nebo je to moje privilegium. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
29.9.21 20:53
@vokishka píše:
Poslední dobou mám divný problém na tabletu (i mobilu). Když cituju a píšu příspěvěk, tak se mi to běžně jen tak smaže celé po zmáčknutí třeba čárky za slovem. Nestává se mi to nikde jinde než tady a dřív to nebylo.

to se mi také stává, většinou mě to tak naštve, že pak už to smažu celé, a děje se to normálně na noťasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
29.9.21 20:56
@stinga píše:
to se mi také stává, většinou mě to tak naštve, že pak už to smažu celé, a děje se to normálně na noťasu

právě, vydržím 2× smazaný stejný příspěvek, třetí už nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.9.21 13:09
@vokishka píše:

Zkouším nasimulovat reportovanou chybu, hlavně zadat hodně čárek, přičemž budu doufat, že se chybu podaří najít. Zatím píšu dál, čárek už mám spoustu, chování při stisknutí čárky je standardní :(

Můžete pomoct s detailnějším popisem chyby? Budeme samozřejmě sledovat a zakoušet dál.

Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
30.9.21 15:51
@admin píše:
Zkouším nasimulovat reportovanou chybu, hlavně zadat hodně čárek, přičemž budu doufat, že se chybu podaří najít. Zatím píšu dál, čárek už mám spoustu, chování při stisknutí čárky je standardní :(

Můžete pomoct s detailnějším popisem chyby? Budeme samozřejmě sledovat a zakoušet dál.

Jitka :kytka:

nevím, jak přesněji. cituji, pak píšu svůj příspěvek a po zmáčknutí jediné klávesy zmizí vše, kromě té poslední zmáčknuté. několikrát po sobě čárka, možná je to někdy něco jiného. Zmizí i citace, i mé nadatlování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21393
30.9.21 16:17

@vokishka tohle se mi stavalo kdysi davno na notebooku, kdyz jsem mivala zapnuty touchpad. Nevedomky jsem o nej zavadila, tim se oznacil cely text a po stisknuti jakekoliv klavesy se vse smazalo a zustalo to jedno stisknute pismeno - prepsalo se to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
30.9.21 16:19
@malákráličice píše:
@vokishka tohle se mi stavalo kdysi davno na notebooku, kdyz jsem mivala zapnuty touchpad. Nevedomky jsem o nej zavadila, tim se oznacil cely text a po stisknuti jakekoliv klavesy se vse smazalo a zustalo to jedno stisknute pismeno - prepsalo se to. :think:

jak to můžu udělat na tabletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21393
30.9.21 16:52

@vokishka nevim. Jen me to tak napadlo, ze se mi stavalo neco podobneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová