Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelle_M píše: Řešíte prosím nějak ten náhled nových diskusí vpravo? Mám tam poslední diskusi ze dnešního rána a od té doby nic, díky.
nefunguje zase
@admin už tři dny to zlobí
Admin vyměňte redaktora, který dává odkazy na články. Opravdu si myslíte, že toto někoho zajímá?
@topazio toho jsem taky mela a dostatecne si ho nevazila. Za trest mam toto.
@malákráličice píše:
@topazio toho jsem taky mela a dostatecne si ho nevazila. Za trest mam toto.
Redaktor si spletl web. Bulvár je jinde.
Děkujeme za nahlášení, ano, řešíme. Bohužel, zatím se nezadařilo.
Jitka ![]()
Ano, souhlasím. Pro video odebíráme rubriku Společnost , občas i nás kanál překvapí. Nabídka reportážních videí je omezená. Tedy pokud nemáme začít odebírat Krimi, Techniku, Sport a podobné. Lifestyle už byl vyloučen, ač videa která zmiňujete za mne patří spíš tam.
Kvůli hlášení jsem video shlédla, je.. zbytečné.
Jitka ![]()
@admin No, myslim, ze kategorie sport ci technika by byla lepší… Hlasuju pro tu techniku, nikdy neskodi rozšířit obzory a ty technické by mohly byt zsjimave a hlavne to nebudou uchylove a krvaky.
Technika je v pořádku. Bez ní už si ani život nedokážeme představit.
Ty obludy tu opravdu nepotřebujeme. Přínos mají nulový.
@topazio píše:
Admin vyměňte redaktora, který dává odkazy na články. Opravdu si myslíte, že toto někoho zajímá?
Když to nezajímá teba, neznamená to, že nikoho…
![]()
Problém je, že dokážeme posoudit nabídku rubriky Technika pouze v tento konkrétní moment, kdy vypadá relativně normálně. Když jsme rubriku zkoušeli minule, byly tam čipy a poutání na nové hry (kde jsou střílečky a zombíci na denním pořádku). Ona ta společnost je „relativně“ normální, podobné excesy jsou poslední dobou spíš výjimečné, spíš bych se přikláněla k tomu, že redaktor či editor špatně přiřadil rubriku.
Pěkný den,
Jitka ![]()
@bse.pedro píše:
Když to nezajímá teba, neznamená to, že nikoho…![]()
![]()
Kdyby lidé takové články nečetli, tak je nikdo nepíše.
Docela je mi líto adminů, že jsou tu neustále spamovaní reklamami jako by neměli mít nic lepšího na práci. Diskuze o konzistenci výkalů novorozenců nebo o tom, jak má paní kaňoura milence, ale někde v dolní liště by mě měla pohoršit reklama na paní s umělýma kozama. ![]()
![]()
Není problém, bavte se:
Technika
Krimi , včetně speciálního tipu Lupiči obrali teenagera
Sport
A osobní tip:
Slow TV konkrétně Zazimované úly
Pěkný den,
Jitka ![]()
@admin píše:
@bse.pedro
Není problém, bavte se: