Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Parninas píše:
Náhodou, to srolování u přidávání příspěvku mi vyhovuje. Co chvilku jsem si tam něco zaklikávala a takhle je to pro mě víc user friendly.
jo, to je jeden z mnoha dobrých nápadů, je to celkem k ničemu a jen to otravovalo
Když už jsem tady u zdi nářků a přání, opět reklamace - na mobilu - kde diskutuji, dám vymazat, vymazáno a za 30 vteřin je to tam znova. Toto jsme spolu řešili již s okresním hejtmanem před válkou..a stále NIC
@DanielaD Zkus diskuzi rozkliknout a dat vymazat v ni. V seznamu mi to taky dela co pises.
@admin
Obě tyhle diskuze po rozkliknutí ukazují mimino v plenkách a že diskuze neexistuje. ![]()
Děkujeme za print screen, ten naštěstí nesouvisel s bezpečností, ale se sníženým výkonem webu (jak zmiňují @vokishka, @DanielaD). Včera po 22.00 hodině byly úspěšně nasazeny i úpravy, které by měly vést ke zrychlení webu, omezení výpadků, předčasnému odlogovávání aj. Děkujeme za trpělivost.
Incident související s bezpečností a aktivním blokováním obsahu zatím nahlášen nebyl.
Pěkný den,
Jitka ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@DanielaD Zkus diskuzi rozkliknout a dat vymazat v ni. V seznamu mi to taky dela co pises.
děkuji, vyzkouším
@Parninas píše:
Náhodou, to srolování u přidávání příspěvku mi vyhovuje. Co chvilku jsem si tam něco zaklikávala a takhle je to pro mě víc user friendly.
kolečko zmizelo, škoda, bylo to lepší než nápis Nastavení příspěvku, ale chápu, že asi je to pro někoho hodně nesrozumitelné a nutně potřebuje být anonymní
@DanielaD píše:
kolečko zmizelo, škoda, bylo to lepší než nápis Nastavení příspěvku, ale chápu, že asi je to pro někoho hodně nesrozumitelné a nutně potřebuje být anonymní
Kolečko jsme nahradili Nastavením příspěvku s roletkou. Ještě trochu víc šetříme místo.
Rychlost webu bez reklam při měřeních vypadá lépe, ale opět tam je několik mikro výpadků s resetovaným připojením. Prověříme.
Díky za upozornění,
Jitka ![]()
@admin píše:
Kolečko jsme nahradili Nastavením příspěvku s roletkou. Ještě trochu víc šetříme místo.Rychlost webu bez reklam při měřeních vypadá lépe, ale opět tam je několik mikro výpadků s resetovaným připojením. Prověříme.
Díky za upozornění,
Jitka
Asi jsem hodná holka, mně funguje všechno. Ovšem do doby, než se z hlubin vynori ta AEG reklama. Dříve sjela zvrchu dolu a ochromila tablet. Ted se vynorila zespodu a vyvedla to samy, totální zasprajc tabletu. Je černocervena a první se, jáko hrozba, vynoří
ta černá barva. Je to otrava. ![]()
@stock píše:
Asi jsem hodná holka, mně funguje všechno. Ovšem do doby, než se z hlubin vynori ta AEG reklama. Dříve sjela zvrchu dolu a ochromila tablet. Ted se vynorila zespodu a vyvedla to samy, totální zasprajc tabletu. Je černocervena a první se, jáko hrozba, vynoří
ta černá barva. Je to otrava.
Mně zase pořád vyskakuje reklama na poblblý kubíkovský kapsičky…
Doma, když jsem na pevným internetu, mě to zas tak nevzrušuje, ale když mi to vyskakuje na mobilním, kde jsou data drahý jako prase, mě ty videa s reklamou pěkně tentononc…
Uklidnilo by mě pouze, kdyby mi někdo fundovaný řekl, že mi to neubere ani špetku z dat…
![]()
@bse.pedro píše:
Mně zase pořád vyskakuje reklama na poblblý kubíkovský kapsičky…Doma, když jsem na pevným internetu, mě to zas tak nevzrušuje, ale když mi to vyskakuje na mobilním, kde jsou data drahý jako prase, mě ty videa s reklamou pěkně tentononc…
![]()
![]()
![]()
Uklidnilo by mě pouze, kdyby mi někdo fundovaný řekl, že mi to neubere ani špetku z dat…
![]()
![]()
Copak, drahý data já nemám, fibrkabel je někde v zemi, je v „činzi“, a na mobilu mám desnou spoustu „bajtu“, ktery stejně nevyuziju. Ale tady jde o moje nervy, ty jsou k nezaplacení, a ta hlupanacka reklama mi je uzira. Mohu reagovat s „křížkem po funuse“ a to plodí spoustu nedorozumění a následného vysvětlování. Tak tu reaguju nahlas v tichu domova a diskuze jenom čtu, bez přispívání, často ![]()