Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
22.11.21 19:34
@Parninas píše:
Náhodou, to srolování u přidávání příspěvku mi vyhovuje. Co chvilku jsem si tam něco zaklikávala a takhle je to pro mě víc user friendly. :D

jo, to je jeden z mnoha dobrých nápadů, je to celkem k ničemu a jen to otravovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
22.11.21 19:35

Tato stránka teď nefunguje :) už to píše jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
22.11.21 19:39

Když už jsem tady u zdi nářků a přání, opět reklamace - na mobilu - kde diskutuji, dám vymazat, vymazáno a za 30 vteřin je to tam znova. Toto jsme spolu řešili již s okresním hejtmanem před válkou..a stále NIC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
22.11.21 19:42

@DanielaD Zkus diskuzi rozkliknout a dat vymazat v ni. V seznamu mi to taky dela co pises.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
22.11.21 20:15

Ted mi nekde pise, ze je stranka jeste v plenkach  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
22.11.21 20:33

@admin
Obě tyhle diskuze po rozkliknutí ukazují mimino v plenkách a že diskuze neexistuje. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
56505
22.11.21 21:29

Dnes to tu jede. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
23.11.21 09:09

@topazio

Děkujeme za print screen, ten naštěstí nesouvisel s bezpečností, ale se sníženým výkonem webu (jak zmiňují @vokishka, @DanielaD). Včera po 22.00 hodině byly úspěšně nasazeny i úpravy, které by měly vést ke zrychlení webu, omezení výpadků, předčasnému odlogovávání aj. Děkujeme za trpělivost.

Incident související s bezpečností a aktivním blokováním obsahu zatím nahlášen nebyl.

Pěkný den,
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
23.11.21 14:17
@j.a.n.i1 píše:
@DanielaD Zkus diskuzi rozkliknout a dat vymazat v ni. V seznamu mi to taky dela co pises.

děkuji, vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
23.11.21 14:19
@Parninas píše:
Náhodou, to srolování u přidávání příspěvku mi vyhovuje. Co chvilku jsem si tam něco zaklikávala a takhle je to pro mě víc user friendly. :D

kolečko zmizelo, škoda, bylo to lepší než nápis Nastavení příspěvku, ale chápu, že asi je to pro někoho hodně nesrozumitelné a nutně potřebuje být anonymní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
23.11.21 14:20

@admin
dnes to opět jede jak lemra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
23.11.21 15:15
@DanielaD píše:
kolečko zmizelo, škoda, bylo to lepší než nápis Nastavení příspěvku, ale chápu, že asi je to pro někoho hodně nesrozumitelné a nutně potřebuje být anonymní

Kolečko jsme nahradili Nastavením příspěvku s roletkou. Ještě trochu víc šetříme místo.

Rychlost webu bez reklam při měřeních vypadá lépe, ale opět tam je několik mikro výpadků s resetovaným připojením. Prověříme.

Díky za upozornění,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
23.11.21 16:51
@admin píše:
Kolečko jsme nahradili Nastavením příspěvku s roletkou. Ještě trochu víc šetříme místo.

Rychlost webu bez reklam při měřeních vypadá lépe, ale opět tam je několik mikro výpadků s resetovaným připojením. Prověříme.

Díky za upozornění,

Asi jsem hodná holka, mně funguje všechno. Ovšem do doby, než se z hlubin vynori ta AEG reklama. Dříve sjela zvrchu dolu a ochromila tablet. Ted se vynorila zespodu a vyvedla to samy, totální zasprajc tabletu. Je černocervena a první se, jáko hrozba, vynoří
ta černá barva. Je to otrava. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23967
23.11.21 17:09
@stock píše:
Asi jsem hodná holka, mně funguje všechno. Ovšem do doby, než se z hlubin vynori ta AEG reklama. Dříve sjela zvrchu dolu a ochromila tablet. Ted se vynorila zespodu a vyvedla to samy, totální zasprajc tabletu. Je černocervena a první se, jáko hrozba, vynoří
ta černá barva. Je to otrava. :D

Mně zase pořád vyskakuje reklama na poblblý kubíkovský kapsičky… :roll: Doma, když jsem na pevným internetu, mě to zas tak nevzrušuje, ale když mi to vyskakuje na mobilním, kde jsou data drahý jako prase, mě ty videa s reklamou pěkně tentononc… :zed: :pocitac: :roll: 8) Uklidnilo by mě pouze, kdyby mi někdo fundovaný řekl, že mi to neubere ani špetku z dat… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
23.11.21 17:27
@bse.pedro píše:
Mně zase pořád vyskakuje reklama na poblblý kubíkovský kapsičky… :roll: Doma, když jsem na pevným internetu, mě to zas tak nevzrušuje, ale když mi to vyskakuje na mobilním, kde jsou data drahý jako prase, mě ty videa s reklamou pěkně tentononc… :zed: :pocitac: :roll: 8) Uklidnilo by mě pouze, kdyby mi někdo fundovaný řekl, že mi to neubere ani špetku z dat… :think: :nevim: 8)

Copak, drahý data já nemám, fibrkabel je někde v zemi, je v „činzi“, a na mobilu mám desnou spoustu „bajtu“, ktery stejně nevyuziju. Ale tady jde o moje nervy, ty jsou k nezaplacení, a ta hlupanacka reklama mi je uzira. Mohu reagovat s „křížkem po funuse“ a to plodí spoustu nedorozumění a následného vysvětlování. Tak tu reaguju nahlas v tichu domova a diskuze jenom čtu, bez přispívání, často :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová