Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80043
6.2.22 13:13

@admin A to nelze je upozornit, že na webu pro maminy by se třeba líp uplatnily reklamy na pleny, mléka, různé dětské výživy nebo prací prostředky? Když už tedy na idnes pracují očividně dementní redaktoři. To jistě na stránky fotbalových fanoušků tlačí reklamy na vyšívací bavlnka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
6.2.22 13:20
@topazio píše:
Už zase? Myslíte si, že toto zajímá ženy? Váš redaktor s prominutím nemá všech pět pohromadě.

Mně osobně ten ještěr přijde zajímavý.

Co jsem o něm četla, tak prožil hodně těžké dětství, lidi mu dost ubližovali a tak s nimi už nechce mít nic společného a cítí se lépe jako ještěr.
Líbí se mi, že měl - má odvahu jít si za svým snem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.2.22 13:38
@free333 píše:
Mně osobně ten ještěr přijde zajímavý.Co jsem o něm četla, tak prožil hodně těžké dětství, lidi mu dost ubližovali a tak s nimi už nechce mít nic společného a cítí se lépe jako ještěr.
Líbí se mi, že měl - má odvahu jít si za svým snem… :)

Také jsem měla těžké dětství a nemám potřebu na sebe nějak upozorňovat, jako tento muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.2.22 13:40
@admin píše:
Dobrý deň,

@topazio @inkakřivák tieto reklamy nenasadzujeme my z našej redakcie, video obsah nám dodáva iDnes. Viem, že to nie je riešenie, no skúste to prosím ignorovať.. :(

S pozdravom,
Kristína :kytka:

Vždyť Emimino má stejného majitele. Hodily by se odkazy například na ženy, které v životě opravdu něco dokázaly. Prospěly lidstvu něčím užitečným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21392
6.2.22 16:49
@a12 píše:
Ja si myslím ze to „mohlo by vas zajímat“ Na youtube by tady teda nemuselo bejt vůbec, k čemu jako? :nevim:
Akorát me nas.ere, kdyz se mi to video „samo“ spustí :roll:

Taky se mi to obcas spusti samo, kdyz „uspim“ telefon, tak slysim zvuk toho videa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.2.22 07:31

Reklama s erotikou. To jako vážně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106173
9.2.22 07:37
@topazio píše:
Reklama s erotikou. To jako vážně? 8o

A co se ti zase nezdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
9.2.22 07:59
@Venetia píše:
A co se ti zase nezdá?

Ze tam neni chlap :mrgreen: lesbiček tu bude mensina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
10.2.22 17:39
@j.a.n.i1 píše:
Ze tam neni chlap :mrgreen: lesbiček tu bude mensina :nevim:

I my, lesbičky, máme svá práva a může tu být občas něco pěkného pro naši menšinu… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65170
14.3.22 17:57

Máte to nějak divně nastavené, neprošla mi citace tweetu od člověka jménem Kun d r a, prý vulgarismy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
16.3.22 08:01

@vokishka

Pan Kundra je zajímavý novinář a spisovatel, blokaci si dozajista nezaslouží. Zařídíme a děkujeme za upozornění.

Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
16.3.22 10:46

Dobře dopoledne admin, nemůžete udělat něco s tou modrooranzovou reklamou na Daikin čerpadla? Už asi 1/2 hodiny se objevuje a zakrývá, tedy u mne, horni půlku stranky. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
18.3.22 08:09

@stock

Zkusíme, pro rychlé řešení bychom potřebovali link/ url, na který reklama vede. Bohužel se mi zatím nepodařilo reklamu odlovit.

Díky za upozornění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
18.3.22 10:04
@admin píše:
@stock

Zkusíme, pro rychlé řešení bychom potřebovali link/ url, na který reklama vede. Bohužel se mi zatím nepodařilo reklamu odlovit.

Díky za upozornění

Děkuji za zpetnou vazby, ale cerpadlo už asi někdo koupil, zkratka zmizelo :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
21.3.22 10:29
@admin píše:
@stock

Díky za upozornění

https://www.cerpejte.cz/?…

Tahle. Na pár dní mi to zmizelo a je to zpět.
Většina reklam mi nevadí, ale jak tahle při objevení zakryje půl stránky, tak je obzvlášť otravná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová