Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pěkné nedělní odpoledne, co to tu zase dnes je? Každou chvíli mi to píše, že diskuse nejde načíst, celý web věčně nenačítá
Mohu se zeptat, co to tady rozjíždíte za prasárnu, že hyperlinky protahujete přes https://www.dpbolvw.net/ ?
![]()
@Zumpa píše:
Mohu se zeptat, co to tady rozjíždíte za prasárnu, že hyperlinky protahujete přes https://www.dpbolvw.net/ ?![]()
![]()
![]()
Problém bude lokální, zřejmě napadené nastavení proxy, spyware?
Zkuste následující návod z webu:
Přejděte na Start > Ovládací panely
Zde vyberte Možnosti Internetu > Připojení (TAB nahoře) > Nastavení LAN (tlačítko)
Ujistěte se, že není zaškrtnuto políčko Proxy Server.
Kristína
Ne, to není lokální problém, to je problém tohoto serveru. Někdo sem vloží link a vy před to hodíte úplně cizí server.
Dobré ráno,
opakovaně jsme prověřili linky a to jak z interní sítě, tak zvenku. Odkazy směrují, kam mají. Můžeme ještě prověřit konkrétní link v diskuzi, který Vám dělá problémy. Prosím, pošlete url?
Dohledáním chyby na webu jsme zjistili, že stejnou chybu reportují i lidé napadení spywarem. Ten vašemu zařízení nastaví proxy server, cosi mezi Vámi a internetem. Výsledkem pak je, že jakýkoliv proklik z Vašeho zařízení pak proxy server přesměruje na cizí web.
Pěkný den,
Jitka ![]()
Musím říct, že mě opravdu obtěžuje, když mi naprosto nevyžádaně čas od času projedou obrazovkou bubliny a po nich se otevře celoobrazovková reklama na Pepco, která po uzavření křížkem zanechá modrou obrazovku.
Nikam jsem neklikla, nikam jsem nenajela myší, začalo to samo včera odpoledne.
Včera jednou, dneska 2× do hodiny.
Díky za nahlášení, předávám do obchodního oddělení k řešení.
Klidný den,
Jitka ![]()
Blbnou vám dnes srdíčka. Když ho někomu dám a po chvíli refreshnu, tak je to někde v mezipaměti asi zaznamenané, ale není to vidět (srdíčko není vyplněné a počitadlo se zase vynuluje).
@admin píše:
@Parninas @Žirafa 69Moc děkujeme za upozornění, hned se na to podíváme.
Jitka
Díky
,asi je vyřešeno, odpoledne už to bylo v pořádku. ![]()
@Žirafa 69 píše:
@Parninas Co Ty, děvče, už taky dobrý?
Asi jo. ![]()
@admin dnes pro změnu blbnou anonymy. První anonymní vidím v diskuzích jako slunečnici.
A druhá anonymní je též slunečnice.
@Parninas píše:
Asi jo.@admin dnes pro změnu blbnou anonymy. První anonymní vidím v diskuzích jako slunečnici.
A druhá anonymní je též slunečnice.
Jo, o tom psala adminka nekde v diskusi, ze neco opet vylepsuji nebo co, tak ze mame vydrzet