Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Díky všem za upozornění, odesíláme k prověření důvodu chyby.
Pěkný večer,
Jitka
Zdá se, že už je vše OK…/děkovnejsmajlik, kytkosmajlik, coolsmajlik/ ![]()
Také jsem včera řešila to nastavení soukromí a nešlo odkliknout, že přijímám. Nakonec, jak mávnutím kouzelného proutku, to zmizelo
Také mě štvalo, že mi to zasahuje do textu, který si chci číst nebo chci odepsat.
Dobrý večer,
a máme to tady zase, diskuze které jsou tady jsou i na jiném webu s odkazem sem na diskuze.
vitalion.cz patří opět Agrofetu, jak je možné, že se tam propisují diskuze? Kdo nás o tom informoval?
Příspěvek upraven 20.01.22 v 18:19
@DanielaD píše:
Dobrý večer,a máme to tady zase, diskuze které jsou tady jsou i na jiném webu s odkazem sem na diskuze.
odkaz
Vitalion patří do Mafry jako Emimino. Stejný majitel webů.
Příspěvek upraven 20.01.22 v 18:20
@DanielaD píše:
Dobrý večer,a máme to tady zase, diskuze které jsou tady jsou i na jiném webu s odkazem sem na diskuze.
odkaz
to je divné, když kliknu na ten odkaz na vitalionu, tak mě to hodi na emimino
@vokishka píše:
Vitalion patří Mafře.
@topazio píše:
Vitalion patří do Mafry jako Emimino.
ano, vím, ale nikdo nás o tom neinformoval, že se naše příspěvky propisují na Vitailon
dole na stránkách není uvedený Vitalion, jen jakési pochybné voňavky, i Dnes, ale toto je opravdu jedním klikem hned sem
Příspěvek upraven 20.01.22 v 18:23
@vokishka píše:
to je hodně divné
@DanielaD píše:
vitalion.cz patří opět Agrofetu, jak je možné, že se tam propisují diskuze? Kdo nás o tom informoval?
Příspěvek upraven 20.01.22 v 18:19
Majitel Škodovky Mladá Boleslav prodává i v Číně… Jakto že mě o tom neinformoval…
![]()
Dobrý den,
Děkujeme za všimnutí!
Ano, weby jsou propojené už téměř od vzniku Vitalionu, měly totiž stejného majitele ještě před tím, než vešly pod Mafru. Vzájemné odkazy máme ale s mnoha weby a dát odkaz na vaše příspěvky může takřka kdokoli na internetu. Stejně tak se zobrazují v Google, nic z toho není tajemstvím, ani ničím, k čemu by byl potřeba další souhlas, jedná se prostě o užitečný odkaz.
Tak snad jsem odpověděla na to, co jste chtěly vědět. Hezký den ![]()
Josefina
Už zase? Myslíte si, že toto zajímá ženy? Váš redaktor s prominutím nemá všech pět pohromadě.
@admin @topazio Tak tohle je to poslední, co mi vadí. Ale že mi tu vyskakují presite prsatice oblečené do tří šňůrek, to mi vadí mnohem víc. Nepovazuju macatý ženský zadek za téma na fóru pro maminky.
@inkakřivák píše:
@admin @topazio Tak tohle je to poslední, co mi vadí. Ale že mi tu vyskakují presite prsatice oblečené do tří šňůrek, to mi vadí mnohem víc. Nepovazuju macatý ženský zadek za téma na fóru pro maminky.
@admin Inka má pravdu. Na tyto prsatice jsem zapomněla. Opravdu si myslíte, že nás tu zajímají skoro nahé ženy? Vyměňte redaktora, protože tento je úplně mimo. ![]()
@topazio píše:
@admin Inka má pravdu. Na tyto prsatice jsem zapomněla. Opravdu si myslíte, že nás tu zajímají skoro nahé ženy? Vyměňte redaktora, protože tento je úplně mimo.
Ja si myslím ze to „mohlo by vas zajímat“ Na youtube by tady teda nemuselo bejt vůbec, k čemu jako? ![]()
Akorát me nas.ere, kdyz se mi to video „samo“ spustí ![]()
Dobrý deň,
@topazio @inkakřivák tieto reklamy nenasadzujeme my z našej redakcie, video obsah nám dodáva iDnes. Viem, že to nie je riešenie, no skúste to prosím ignorovať.. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()