Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitka74 píše:
@stockZadáme kontrolu reklamního formátu, děkujeme za nahlášení. Prosím, zkuste klasiku, restartovat, to by mělo pomoct.
Pěkný večer,
Jitka
Děkuji, a Vám večer klidny
: ![]()
@Jitka74 píše:
@stockZadáme kontrolu reklamního formátu, děkujeme za nahlášení. Prosím, zkuste klasiku, restartovat, to by mělo pomoct.
Pěkný večer,
Jitka
Takhle to zacne, potom „zmrtvi“ celý tablet, zrovna před chvílí, a já musím restartovat.
Ale je pravda, že teď se to přihodí „méně krát“. Už ne tak často.
V posledních dnech mě iritujou otravný reklamní videa, vyskakující skoro přes celou obrazovku, který mi mj. kradou drahý předplacený data… Podle mě je to od výrobce předražených fujtajblů vrchol sprosťáctví takto okrádat lidi i nechtěnou reklamou…
![]()
Dobrý den všem,
dnes jsme spustili nový bezpečnostní prvek sítě.
Pokud by vám byl zablokován přístup k obsahu, budeme moc rádi za nahlášení. V takovém případě by bylo skvělé, kdyby hlášení obsahovalo i sekci, ke které vám byl zablokován přístup, datum a čas přístupu:
Např.
Diskuze, 22.11.2021 17:20
Poradny, 22.11.2021 17:25
Budeme chvíli ladit pravidla pro optimální funkčnost, s Vaší pomocí to půjde rychleji.
Děkujeme a krásný večer,
Jitka ![]()
Hm… tato stránka je nedostupná Připojení bylo resetováno. ![]()
Sotva se to hýbe
@DanielaD píše:
Hm… tato stránka je nedostupná Připojení bylo resetováno.
Sotva se to hýbe
Tak jistě, nejbezpečnější je nepustit sem nikoho
. Ještě jsem nezazila tady „vylepšení“po kterém by to tu normálně fungovalo
@DanielaD píše:
Hm… tato stránka je nedostupná Připojení bylo resetováno.
Sotva se to hýbe
Tak jistě, nejbezpečnější je nepustit sem nikoho
. Ještě jsem nezazila tady „vylepšení“po kterém by to tu normálně fungovalo
Rychlost jako šnek a před chvilkou mi to u rozkliku upozornění vyhodilo hlášku 505 (bylo to u diskuze „Zkously byste doma dítě milenky?“, po refreshi to funguje). Tak třebas budu dnes i trochu produktivní a nebudu tu hnípat. ![]()
@admin píše:
Dobrý den všem,
dnes jsme spustili nový bezpečnostní prvek sítě.Pokud by vám byl zablokován přístup k obsahu, budeme moc rádi za nahlášení. V takovém případě by bylo skvělé, kdyby hlášení obsahovalo i sekci, ke které vám byl zablokován přístup, datum a čas přístupu:
Např.
Poradny, 22.11.2021 17:25Budeme chvíli ladit pravidla pro optimální funkčnost, s Vaší pomocí to půjde rychleji.
Děkujeme a krásný večer,
Jitka
nový bezpečnostní prvek je moc silný, povolit, ať se to trochu hýbe
vy máte čipy
njn to bude asi majitelem ![]()
@admin píše:
Dobrý den všem,
dnes jsme spustili nový bezpečnostní prvek sítě.Pokud by vám byl zablokován přístup k obsahu, budeme moc rádi za nahlášení. V takovém případě by bylo skvělé, kdyby hlášení obsahovalo i sekci, ke které vám byl zablokován přístup, datum a čas přístupu:
Např.
Poradny, 22.11.2021 17:25Budeme chvíli ladit pravidla pro optimální funkčnost, s Vaší pomocí to půjde rychleji.
Děkujeme a krásný večer,
Jitka
Kolik berou testeri na hodinu? A kam poslat fakturu?
@j.a.n.i1 píše:
Kolik berou testeri na hodinu? A kam poslat fakturu?
No jestli mají podobné testery jako jsou ti na Tečce, tak se máme na co těšit. ![]()
@Parninas píše:
No jestli mají podobné testery jako jsou ti na Tečce, tak se máme na co těšit.
Ja myslela nas ![]()
Testováno na lidech za plného provozu
Koukám, že nastala inovace, je tady o kolečko víc
kde se srolovalo, jestli chcete do milovaných, nebo cosi podepsat, to nemá chybu
@DanielaD píše:
Testováno na lidech za plného provozuKoukám, že nastala inovace, je tady o kolečko víckde se srolovalo, jestli chcete do milovaných, nebo cosi podepsat, to nemá chybu
Náhodou, to srolování u přidávání příspěvku mi vyhovuje. Co chvilku jsem si tam něco zaklikávala a takhle je to pro mě víc user friendly. ![]()