Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24715
12.11.21 22:42
@Jitka74 píše:
@stockZadáme kontrolu reklamního formátu, děkujeme za nahlášení. Prosím, zkuste klasiku, restartovat, to by mělo pomoct.
Pěkný večer,
Jitka :kytka:

Děkuji, a Vám večer klidny :) : :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
13.11.21 09:12
@Jitka74 píše:
@stockZadáme kontrolu reklamního formátu, děkujeme za nahlášení. Prosím, zkuste klasiku, restartovat, to by mělo pomoct.
Pěkný večer,

Takhle to zacne, potom „zmrtvi“ celý tablet, zrovna před chvílí, a já musím restartovat.
Ale je pravda, že teď se to přihodí „méně krát“. Už ne tak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
16.11.21 20:58

V posledních dnech mě iritujou otravný reklamní videa, vyskakující skoro přes celou obrazovku, který mi mj. kradou drahý předplacený data… Podle mě je to od výrobce předražených fujtajblů vrchol sprosťáctví takto okrádat lidi i nechtěnou reklamou… :? :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
18.11.21 11:11

@bse.pedro dobrý den,

nepříjemnou reklamu jsem nahlásila.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
22.11.21 17:34

Nový bezpečnostní prvek sítě

Dobrý den všem,
dnes jsme spustili nový bezpečnostní prvek sítě.

Pokud by vám byl zablokován přístup k obsahu, budeme moc rádi za nahlášení. V takovém případě by bylo skvělé, kdyby hlášení obsahovalo i sekci, ke které vám byl zablokován přístup, datum a čas přístupu:

Např.
Diskuze, 22.11.2021 17:20
Poradny, 22.11.2021 17:25

Budeme chvíli ladit pravidla pro optimální funkčnost, s Vaší pomocí to půjde rychleji.

Děkujeme a krásný večer,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
22.11.21 18:22

Hm… tato stránka je nedostupná Připojení bylo resetováno. :roll:
Sotva se to hýbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65180
22.11.21 18:53
@DanielaD píše:
Sotva se to hýbe

Tak jistě, nejbezpečnější je nepustit sem nikoho :mrgreen:. Ještě jsem nezazila tady „vylepšení“po kterém by to tu normálně fungovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65180
22.11.21 18:59
@DanielaD píše:
Sotva se to hýbe

Tak jistě, nejbezpečnější je nepustit sem nikoho :mrgreen:. Ještě jsem nezazila tady „vylepšení“po kterém by to tu normálně fungovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
22.11.21 19:13

Rychlost jako šnek a před chvilkou mi to u rozkliku upozornění vyhodilo hlášku 505 (bylo to u diskuze „Zkously byste doma dítě milenky?“, po refreshi to funguje). Tak třebas budu dnes i trochu produktivní a nebudu tu hnípat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18267
22.11.21 19:19
@admin píše:
Dobrý den všem,

Pokud by vám byl zablokován přístup k obsahu, budeme moc rádi za nahlášení. V takovém případě by bylo skvělé, kdyby hlášení obsahovalo i sekci, ke které vám byl zablokován přístup, datum a čas přístupu:

Např.

Budeme chvíli ladit pravidla pro optimální funkčnost, s Vaší pomocí to půjde rychleji.

Děkujeme a krásný večer,

nový bezpečnostní prvek je moc silný, povolit, ať se to trochu hýbe
vy máte čipy :think: njn to bude asi majitelem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101665
22.11.21 19:21
@admin píše:
Dobrý den všem,

Např.

Děkujeme a krásný večer,

Kolik berou testeri na hodinu? A kam poslat fakturu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
22.11.21 19:23
@j.a.n.i1 píše:
Kolik berou testeri na hodinu? A kam poslat fakturu?

No jestli mají podobné testery jako jsou ti na Tečce, tak se máme na co těšit. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101665
22.11.21 19:26
@Parninas píše:
No jestli mají podobné testery jako jsou ti na Tečce, tak se máme na co těšit. :mrgreen:

Ja myslela nas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
22.11.21 19:28

Testováno na lidech za plného provozu

Koukám, že nastala inovace, je tady o kolečko víc :roll: kde se srolovalo, jestli chcete do milovaných, nebo cosi podepsat, to nemá chybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
22.11.21 19:32
@DanielaD píše:
Testováno na lidech za plného provozuKoukám, že nastala inovace, je tady o kolečko víc :roll: kde se srolovalo, jestli chcete do milovaných, nebo cosi podepsat, to nemá chybu

Náhodou, to srolování u přidávání příspěvku mi vyhovuje. Co chvilku jsem si tam něco zaklikávala a takhle je to pro mě víc user friendly. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová