Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61094
14.10.21 16:49

@admin dobrý den,
vždycky když jsem klikla na tu ikonu emimino.cz a rolovala jsem dolů, tak jsem tam měla nový diskuse, teď tam nejsou, to je nějaká chyba, nebo novinka? :think: nešlo by si nějak nastavit, co si tam na tu úvodní stránku dát? nezajímají mě ani deníčky, ani recenze, ani bazarek, tak proč to tam mít na úkor toho, co mě zajímá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11199
14.10.21 21:09
@a12 píše:
@admin dobrý den,
vždycky když jsem klikla na tu ikonu emimino.cz a rolovala jsem dolů, tak jsem tam měla nový diskuse, teď tam nejsou, to je nějaká chyba, nebo novinka? :think: nešlo by si nějak nastavit, co si tam na tu úvodní stránku dát? nezajímají mě ani deníčky, ani recenze, ani bazarek, tak proč to tam mít na úkor toho, co mě zajímá :nevim:

Přesně to jsem chtěla díky těm diskuzím napsat taky :) Já bych si třeba deníčky nechala, ale na bazarku teď nenakupuju. A třeba bych si i ráda jinak uspořádala pořadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
15.10.21 14:33

@a12 @vokishka @Michelle_M @ka2ka
@jita22

Výpis nových diskuzí na konci HP i výpis nových diskuzí v B-sloupcích by měl být obnovem. Děkujeme za upozornění.
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61094
15.10.21 18:06
@admin píše:
@a12 @vokishka @Michelle_M @ka2ka
@jita22Výpis nových diskuzí na konci HP i výpis nových diskuzí v B-sloupcích by měl být obnovem. Děkujeme za upozornění.
Jitka :kytka:

ano, uz je to v pořádku, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75738
21.10.21 22:51

Začalo se mi sekat spešl eMimino, jinde problém nemám (prohlížeč Chrom) Čtu si vlákno, najednou mi přestane fungovat rolování, obrazovka zamrzne a za chvíli naskoči tabulka, že tato stránka nereaguje a nabídka, jestli chci počkat, nebo ukončit.
Kliknu na „ukončit“ a celá stránka spadne, musím načíst znovu.
Screen dodám za chvíli, až se mi to zase přihodí. :cert: :cert:
Zažil to i někdo jiný? :think: Ženský, pište. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
22.10.21 05:54

@sirikit tohle ne, ale uz mi opet zmizel muj pracne nadatlovany příspěvek po jediném uderu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75738
22.10.21 07:36

Screennout mi to sem nejde, ta tabulka vždycky celkem rychle zmizí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
22.10.21 16:53

@sirikit

Vím, o čem mluvíte, asi problém s naší sítí, totéž se mi stalo na iDnesu. Načtu stránku a nejde s ní scrollovat. Díky za upozornění, předám dál.
Pěkný den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
1.11.21 23:19

@admin Já teda nechci být vysírač ohledně pochybného contentu (většinou je mi fakt fuk, co máte v reklamních bannerech), ale tohle mi nedá. Jako doopravdy? Reklama na nějaký pochybný token? :lol:

Já doufala, že budu mít alespoň na emiminu od krypta pokoj. A ono néééé… :zed: Jako chápu, že pokud platí, tak s tím vy jako admini nemůžete nic dělat. Ale teda… :roll:

Jen tak FYI co tu teď ve velkém promujete:
https://www.penize.cz/…cenze-xixoio

• Citovat
  • Upravit
20838
4.11.21 12:16

@Parninas

Díky za připomínku, přeposílám kompletní znění stížnosti ke zvážení korektnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.11.21 13:59
@admin píše:
@ParninasDíky za připomínku, přeposílám kompletní znění stížnosti ke zvážení korektnosti.
Jitka :kytka:

Tato reklama je tu teď nejčastěji. Vlastně je úplně všude na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
10.11.21 14:37

@admin

Dobré dopoledne, od chvíle, kdy se zjevila AEG reklama se mi zbláznil tablet. Reklama se hrozivě zjeví přes celou stránku, zaplacne ji a já se nehnu ani nahoru a ani dolů. Kdyz zmizí tak se nedá psát, je tam dvacetivterinova prodleva u každého písmene. Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
10.11.21 15:41

@stock dobrý deň,

mohli by ste prosím poslať printscreen do sz?

Ďakujem,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
10.11.21 21:55
@admin píše:
@stock dobrý deň,

mohli by ste prosím poslať printscreen do sz?

Ďakujem,
Kristína :kytka:

To je problém, tablet po reklamě „úplně ochrne“, vůbec nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
12.11.21 19:37

@stock

Zadáme kontrolu reklamního formátu, děkujeme za nahlášení. Prosím, zkuste klasiku, restartovat, to by mělo pomoct.
Pěkný večer,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová