Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65201
30.9.21 16:53
@malákráličice píše:
@vokishka nevim. Jen me to tak napadlo, ze se mi stavalo neco podobneho.

já takovou funkci ani neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
30.9.21 16:56
@vokishka píše:
já takovou funkci ani neznám :mrgreen:

Ja ji tam tedy mam, obcas mi telefon fabizi „vybrat vse“ když nechtene blbě klepnu do textu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
30.9.21 16:58
@j.a.n.i1 píše:
Ja ji tam tedy mam, obcas mi telefon fabizi „vybrat vse“ když nechtene blbě klepnu do textu…

jenomže to ti nabídne a ty to musíš potvrdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
30.9.21 17:08
@vokishka píše:
jenomže to ti nabídne a ty to musíš potvrdit

Jo, to musim a kolikrát i potvrdila, aniz bych si toho vsimla :cert: i když na tableftu by se to stat nemelo, ten prece jen neni tak mrnavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
4.10.21 11:31
@vokishka píše:
nevím, jak přesněji. cituji, pak píšu svůj příspěvek a po zmáčknutí jediné klávesy zmizí vše, kromě té poslední zmáčknuté. několikrát po sobě čárka, možná je to někdy něco jiného. Zmizí i citace, i mé nadatlování

Díky, už se mi podařilo taky se zaseknou, zkusili jsme úpravu pole pro příspěvek, právě je nasazena, Tak s trochou štěstí už by to mělo být lepší.
Díky za ohlášení,
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
4.10.21 11:36
@debra.morgan píše:
To je ted nějaka novinka, že si každou diskusi, kterou chci sledovat musim ručně přidat, i když jsme v ní komentovala? zobrazuji se mi jen, když mě někdo cituje. Je to strašně otravný.

Dobrý den, v tomhle směru žádné novinky :)

Naopak, funkčnost jsme prověřili a zůstává stále stejná:
Jakmile přidáte do diskuze příspěvek A máte u příspěvku zaškrtnuté pole Přidat toto téma k oblíbeným (je zaškrtnuté defaultně, spíš prověřte, jestli jste si ho omylem neodklikla), pak vám začnou chodit oznámení na nové příspěvky.
Ještě doporučuji prověřit profil a nastavení Oznámení.

Pěkný den,
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
5.10.21 21:18

Na e mimino koukam na mobilu a dnes vecer se mi to zblaznilo.Vse je seřazené jinak, ne jako obvykle - diskuze apod a vsechno blesim pismem.Kdyz rozkliknu cokoliv jineho - mail, Seznam apod je vsechno normalni i velikost pisma.
Nevite co se mohlo stat? Takhle je pro me mimino prakticky nepouzivatelne.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39650
6.10.21 07:23

@admin Dobré ráno.
Nejde mi najednou (to už včera) vložit obrázek/foto z netu…čím to? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
6.10.21 07:36

@admin to co jsem popisovala trva stale, zezdola vyskakuje tabulka zapnout zjednodusene zobrazeni. Vsechno je zprehazene jinak. Abych rozsirila pismo na normalni, kdyz ted pisu, nevidim uz nic jineho. Navic to poskakuje, kdyz emimino otevru, chvili ta stranka s musimi pismeny treba lita, nez se vubec usadi.Nic jineho nez emimino toto nedela, jinde mam vse normalni. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
6.10.21 15:01

@admin Nějak se zasekl přehed nových diskuzí, už několik hodit je tam na prvním místě „Vyžaduje kašovitou stravu“ a mezitím je už spousta novějších…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
6.10.21 17:58

@j.a.n.i1 asi se zasekl i admin, psala jsem uz vcera a bez odpovedi.
Pismo se mi zmenilo v necitelne blechy, odstavce skacou atd.Mam tento problem jen na e miminu.

Příspěvek upraven 06.10.21 v 19:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
6.10.21 18:30

@Konnny Tak diskuze se odsekly samovolně, asi usoudily, že se nedočkají a pro jistotu se zas zasekly znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.10.21 13:37
@Žirafa 69 píše:
@admin Dobré ráno.
Nejde mi najednou (to už včera) vložit obrázek/foto z netu…čím to? Díky.

také mi nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
7.10.21 15:38

Dobrý deň,

@Žirafa 69 píše:
@admin Dobré ráno.
Nejde mi najednou (to už včera) vložit obrázek/foto z netu…čím to? Díky.

Ďakujeme za upozornenie. Problém som nahlásila ďalej na tech. oddelenie.

@Konnny píše:
@admin to co jsem popisovala trva stale, zezdola vyskakuje tabulka zapnout zjednodusene zobrazeni. Vsechno je zprehazene jinak. Abych rozsirila pismo na normalni, kdyz ted pisu, nevidim uz nic jineho. Navic to poskakuje, kdyz emimino otevru, chvili ta stranka s musimi pismeny treba lita, nez se vubec usadi.Nic jineho nez emimino toto nedela, jinde mam vse normalni. :,(

Mohli by ste nám prosím zaslať screen do sz s tým ako to vyzerá? Napíšte nám prosím aj to, aké zariadenie používate.

@j.a.n.i1 píše:
@admin Nějak se zasekl přehed nových diskuzí, už několik hodit je tam na prvním místě „Vyžaduje kašovitou stravu“ a mezitím je už spousta novějších…

Áno, o tomto vieme, riešime. Verím, že to bude rýchlo opravené. :kytka:

Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
7.10.21 16:06
@Konnny píše:
@admin to co jsem popisovala trva stale, zezdola vyskakuje tabulka zapnout zjednodusene zobrazeni. Vsechno je zprehazene jinak. Abych rozsirila pismo na normalni, kdyz ted pisu, nevidim uz nic jineho. Navic to poskakuje, kdyz emimino otevru, chvili ta stranka s musimi pismeny treba lita, nez se vubec usadi.Nic jineho nez emimino toto nedela, jinde mam vse normalni. :,(

Dobrý den,
prosím, zkusíte otevřít eMimino v jiném prohlížeči?
Pokud nepomůže, zkusíte otevřít anonymní okno a v něm spustit eMimino.
Optimalizováno máme zejména pro Chrome, prosím, vyzkoušejte v něm.
Případně napište SZ adminovi spolu s printscreenem obrazovky.
Moc díky,
JItka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová