Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Parninas píše:
Mě se tohle děje často, ale ještě jsem nepřišla na to proč. A na mobilu se normálně připojím. Záhada.
mně to dělá i na mobilu nebo tabletu, ve stejnou chvíli mi to nejede nikde
@malákráličice píše:
@admin muzu jednu malicnost. Kdyz je obnovena diskuze, neslo by po kliknuti dostat se rovnou na obnovujici prispevek a ne na 1. stranu. Myslim, ze to tak kdysi i bylo. Ted ctu uplne zbytecne prispevky treba z roku 2016. Urcite nejsem jedina podle toho, ze na ne casto nekdo reaguje, protoze si taky nevsimne.
Díky za návrh, interně probereme, osobně jsem pro.
Jitka ![]()
@Parninas píše:
https://www.emimino.cz/chat/
děkuji, jsi hodná, kde jsi ho našla?
@DanielaD píše:Úplně náhodou jsem na to narazila v jedné diskuzi nedávno od Emimi pamětnic. Docela mě to překvapilo, že tu taková funkce je.
děkuji, jsi hodná, kde jsi ho našla?
@DanielaD píše:
Jitko, zdravím,Emailová upozornění nastavená nemáte. Nemám a na email žádné upozornění nechci.
Na mnohé dokonce reagujete. Reaguji, díky tomu, že mám diskuze v profilu, kde vidím, že někdo přispěl.
Pěkný den
Email
Odebírat email není povinné
Nikdo Vás nenutí
To bylo jen shrnutí Vašeho nastavení.
Reakce na notifikace
Takhle jednoduché to není, pokud byste reagovala z diskuze, neměla by v systému notifikace příznak navštívené ![]()
Jak už jsem zmiňovala, pokud trváte na tom, že Vám notifikace nefungují a máte chuť problém řešit, prosíme o náhledy, viz. výše. Jinak se zbytečně trápíme obě
O naší dobré vůli a snaze problém vyřešit nepochybujte.
Díky, Jitka ![]()
@DanielaD píše:
@adminJak si má změnit mailovou adresu, hlavně KDE? Na profilu je daná na pevno, nemohu dohledat - změnit mail. Děkuji
Napište adminovi e-mail z registračního e-mailu a v něm napište novou e-mailovou adresu.
Jitka ![]()
@aiwwa píše:
Taky se připojím s dotazem, už jsem se na to ptala v SZ a nic. jak nastavit aby mi nechodily notifikace do mailu? myšleno nějak najednou, nebudu odklikávat každou jednu diskuzi. nikdy mi nechodily, nic jsem sama nenastavovala. A pár týdnů zpět v mailu 15 tisíc upozornění. děkuju pěkně
Hromadné odhlášení diskuzí je možné pouze definitivním zrušení veškeré emailové komunikace tlačítkem Odhlásit. Pak už Vám ale nepošleme ani obnovu hesla ![]()
Jinak bohužel skutečně po jedné.
Na této stránce si zjistíte, která upozornění odebíráte:
Nastavení notifikací
Pěkný den,
Jitka ![]()
@aiwwa píše:
tak já tam mám ne a přesto to chodí jak zběsilé. jsem si sice nastavila do mailu podmínku, aby mi to rovnou padalo do koše, ale stejně mě to štve
Děkujeme za upozornění, prověříme nastavení e-mailů. Tato část webu je velmi stará, bude to chvíli trvat. Díky za připomínku,
Jitka ![]()
@aiwwa píše:
asi si nemáme stěžovat![]()
![]()
Jen si stěžujte, to je jediná možnost, jak zjistit, co se děje a co Vás trápí. Vaše poznámky vítáme, samozřejmě raději ty, se kterými lze něco dělat. například resetované připojení se snažíme prokopat přes sítě Mafry už.. dva měsíce..?.. a stále se nedaří.
Pěkný den,
Jitka ![]()
@topazio Dobrý den,
tohoto uživatele jsem na základě vašěho hlášení smazala a zablokovala mu přístup.
Děkuji za nahlášení a přeji krásný den
Diana ![]()
Změnili jste systém v zobrazování reklam? Kliknu na Nové příspěvky a skočí mi reklama. I několikrát za sebou.
Až po osmé jsem se až dostala na Nové příspěvky.
@topazio píše:
Změnili jste systém v zobrazování reklam? Kliknu na Nové příspěvky a skočí mi reklama. I několikrát za sebou.Až po osmé jsem se až dostala na Nové příspěvky.
Neměnili jsme nic, zřejmě náhodná souhra více pravidel u zobrazování reklamy. Ověřovali jsme, na mobilu i desktopu fungují Nové příspěvky správně.
Pěkný den,
Jitka ![]()
@admin píše:
Jen si stěžujte, to je jediná možnost, jak zjistit, co se děje a co Vás trápí. Vaše poznámky vítáme, samozřejmě raději ty, se kterými lze něco dělat. například resetované připojení se snažíme prokopat přes sítě Mafry už.. dva měsíce..?.. a stále se nedaří.Pěkný den,
Jitka
to bude asi tím, že to vede přes Agrofet ![]()