Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66592
13.9.21 17:31
@Parninas píše:
Mě se tohle děje často, ale ještě jsem nepřišla na to proč. A na mobilu se normálně připojím. Záhada. :think:

mně to dělá i na mobilu nebo tabletu, ve stejnou chvíli mi to nejede nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
13.9.21 17:37
@malákráličice píše:
@admin muzu jednu malicnost. Kdyz je obnovena diskuze, neslo by po kliknuti dostat se rovnou na obnovujici prispevek a ne na 1. stranu. Myslim, ze to tak kdysi i bylo. Ted ctu uplne zbytecne prispevky treba z roku 2016. Urcite nejsem jedina podle toho, ze na ne casto nekdo reaguje, protoze si taky nevsimne.

Díky za návrh, interně probereme, osobně jsem pro.
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18420
13.9.21 17:39
@Parninas píše:
https://www.emimino.cz/chat/ ;)

děkuji, jsi hodná, kde jsi ho našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
13.9.21 17:44
@DanielaD píše:
děkuji, jsi hodná, kde jsi ho našla?
Úplně náhodou jsem na to narazila v jedné diskuzi nedávno od Emimi pamětnic. Docela mě to překvapilo, že tu taková funkce je.
  • Citovat
  • Upravit
21084
13.9.21 17:49
@DanielaD píše:
Jitko, zdravím,

Emailová upozornění nastavená nemáte. Nemám a na email žádné upozornění nechci.

Na mnohé dokonce reagujete. Reaguji, díky tomu, že mám diskuze v profilu, kde vidím, že někdo přispěl.

Pěkný den :kytka:

Email
Odebírat email není povinné :) Nikdo Vás nenutí :lol: To bylo jen shrnutí Vašeho nastavení.

Reakce na notifikace
Takhle jednoduché to není, pokud byste reagovala z diskuze, neměla by v systému notifikace příznak navštívené :)

Jak už jsem zmiňovala, pokud trváte na tom, že Vám notifikace nefungují a máte chuť problém řešit, prosíme o náhledy, viz. výše. Jinak se zbytečně trápíme obě :srdce: O naší dobré vůli a snaze problém vyřešit nepochybujte.

Díky, Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
13.9.21 17:54
@DanielaD píše:
@adminJak si má změnit mailovou adresu, hlavně KDE? Na profilu je daná na pevno, nemohu dohledat - změnit mail. Děkuji

Napište adminovi e-mail z registračního e-mailu a v něm napište novou e-mailovou adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
13.9.21 18:21

@Parninas

Hmm.. asi ano :lol:
Děkujeme, koukneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
13.9.21 18:37
@aiwwa píše:
Taky se připojím s dotazem, už jsem se na to ptala v SZ a nic. jak nastavit aby mi nechodily notifikace do mailu? myšleno nějak najednou, nebudu odklikávat každou jednu diskuzi. nikdy mi nechodily, nic jsem sama nenastavovala. A pár týdnů zpět v mailu 15 tisíc upozornění. děkuju pěkně

Hromadné odhlášení diskuzí je možné pouze definitivním zrušení veškeré emailové komunikace tlačítkem Odhlásit. Pak už Vám ale nepošleme ani obnovu hesla :kytka:

Jinak bohužel skutečně po jedné.
Na této stránce si zjistíte, která upozornění odebíráte:
Nastavení notifikací

Pěkný den,
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
13.9.21 18:43
@aiwwa píše:
tak já tam mám ne a přesto to chodí jak zběsilé. jsem si sice nastavila do mailu podmínku, aby mi to rovnou padalo do koše, ale stejně mě to štve

Děkujeme za upozornění, prověříme nastavení e-mailů. Tato část webu je velmi stará, bude to chvíli trvat. Díky za připomínku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
13.9.21 18:46
@aiwwa píše:
asi si nemáme stěžovat :lol: :lol: :lol:

Jen si stěžujte, to je jediná možnost, jak zjistit, co se děje a co Vás trápí. Vaše poznámky vítáme, samozřejmě raději ty, se kterými lze něco dělat. například resetované připojení se snažíme prokopat přes sítě Mafry už.. dva měsíce..?.. a stále se nedaří.

Pěkný den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.9.21 18:48

Už i tady tyto podvody? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
13.9.21 20:14

@topazio Dobrý den,

tohoto uživatele jsem na základě vašěho hlášení smazala a zablokovala mu přístup.

Děkuji za nahlášení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.9.21 15:25

Změnili jste systém v zobrazování reklam? Kliknu na Nové příspěvky a skočí mi reklama. I několikrát za sebou. :zed: Až po osmé jsem se až dostala na Nové příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
15.9.21 10:02
@topazio píše:
Změnili jste systém v zobrazování reklam? Kliknu na Nové příspěvky a skočí mi reklama. I několikrát za sebou. :zed: Až po osmé jsem se až dostala na Nové příspěvky.

Neměnili jsme nic, zřejmě náhodná souhra více pravidel u zobrazování reklamy. Ověřovali jsme, na mobilu i desktopu fungují Nové příspěvky správně.
Pěkný den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18420
15.9.21 16:27
@admin píše:
Jen si stěžujte, to je jediná možnost, jak zjistit, co se děje a co Vás trápí. Vaše poznámky vítáme, samozřejmě raději ty, se kterými lze něco dělat. například resetované připojení se snažíme prokopat přes sítě Mafry už.. dva měsíce..?.. a stále se nedaří.Pěkný den,

to bude asi tím, že to vede přes Agrofet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová