Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin muzu jednu malicnost. Kdyz je obnovena diskuze, neslo by po kliknuti dostat se rovnou na obnovujici prispevek a ne na 1. stranu. Myslim, ze to tak kdysi i bylo. Ted ctu uplne zbytecne prispevky treba z roku 2016. Urcite nejsem jedina podle toho, ze na ne casto nekdo reaguje, protoze si taky nevsimne.
@admin píše:
@DanielaDVáš účet, nastavení notifikací (zvonečku) a e-mailových upozornění (obálky) jsme velmi důkladně prověřili. Dobrá zpráva je, že notifikace jsou v novém režimu funkční a to i na Vašem účtu. Emailová upozornění nastavená nemáte.
Pro doložení máme uložené náhledy odchozích notifikací i notifikací doručených a dokonce notifikace navštívené (!) i během včerejšího dne. Na mnohé dokonce reagujete.
Pokud přesto trváte na tom, že Vám notifikace nefungují, prosím, pošlete printscreeny následujících odkazů:
Zároveň prosím kohokoliv, kdo má problém s notifikacemi, ozvěte se nám a pošlete printscreen odkazů uvedených výše.
V tuto chvíli přestáváme notifikace řešit, nemáme nahlášenou žádnou konkrétní chybu, vše nahlášené je v současné chvíli vyřešeno, děkujeme všem, kdo napsali, za spolupráci.
Ráda zmiňuji i to, že díky vašim hlášením jsme znovu důkladně prošli celý systém notifikací a podařilo se nám ho zlepšit a zprůchodnit bez nutnosti omezování velkých diskuzí. Za to vám tímto děkujeme
Pěkný den,
Jitka
Jitko, zdravím,
Emailová upozornění nastavená nemáte. Nemám a na email žádné upozornění nechci.
Na mnohé dokonce reagujete. Reaguji, díky tomu, že mám diskuze v profilu, kde vidím, že někdo přispěl.
Pěkný den ![]()
Jak si má změnit mailovou adresu, hlavně KDE? Na profilu je daná na pevno, nemohu dohledat - změnit mail. Děkuji
Taky se připojím s dotazem, už jsem se na to ptala v SZ a nic. jak nastavit aby mi nechodily notifikace do mailu? myšleno nějak najednou, nebudu odklikávat každou jednu diskuzi. nikdy mi nechodily, nic jsem sama nenastavovala. A pár týdnů zpět v mailu 15 tisíc upozornění. děkuju pěkně
@malákráličice píše:
@admin muzu jednu malicnost. Kdyz je obnovena diskuze, neslo by po kliknuti dostat se rovnou na obnovujici prispevek a ne na 1. stranu. Myslim, ze to tak kdysi i bylo. Ted ctu uplne zbytecne prispevky treba z roku 2016. Urcite nejsem jedina podle toho, ze na ne casto nekdo reaguje, protoze si taky nevsimne.
s tím souhlasím, nebo barevně odlišit starou diskuzi od nové, je zbytečné zakládat stále nové diskuze, když už tady jsou. Pokud je obnovené, mnoho lidí reaguje na staré příspěvky, jak uvádí @malákráličice
Ještě mám jeden dotaz, býval tady chat, je k nalezení, nebo je pryč? Děkuji
@aiwwa
v nastavení máš upozornění na mail, ano/ne zatrhni ne
@DanielaD píše:
@aiwwa
v nastavení máš upozornění na mail, ano/ne zatrhni ne
tam mám celou dobu zatrženo „ne“ a stejně to stále chodí ![]()
Hm… tato stránka je nedostupnáPřipojení bylo resetováno.
V poslední době, dost časté
@DanielaD píše:
@aiwwa
mám to také tak, zatrhnu ne a za pár dní je tam ano
tak já tam mám ne a přesto to chodí jak zběsilé. jsem si sice nastavila do mailu podmínku, aby mi to rovnou padalo do koše, ale stejně mě to štve
@DanielaD píše:
Hm… tato stránka je nedostupnáPřipojení bylo resetováno.V poslední době, dost časté
asi si nemáme stěžovat
![]()
@DanielaD píše:
Ještě mám jeden dotaz, býval tady chat, je k nalezení, nebo je pryč? Děkuji
@DanielaD píše:
Hm… tato stránka je nedostupnáPřipojení bylo resetováno.V poslední době, dost časté
Mě se tohle děje často, ale ještě jsem nepřišla na to proč. A na mobilu se normálně připojím. Záhada. ![]()