Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
"
@DanielaDblokování osob jsme tu už řešili mnohokrát. Možné to je v sz. V diskuzi to možné není a nebude. Budeš muset nežádoucí příspěvky vyignorovat.
Upozornění technici řeší a ladí, hledají kde je chyba.
můžeš rozbité styly nějak specifikovat? U mě je všechno v pořádku.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana
nechodí mě upozornění, tak nevím, že píšeš… je to fakt super, ale to jsem psala teprve 2×
můžeš rozbité styly nějak specifikovat? takto jsi to nazvala ty, jednoduše, stránka se celá rozsype, už se to tady „řešilo“
Pěkný den
Hm… tato stránka je nedostupnáPřipojení bylo resetováno.
pořád dokola
@DanielaD píše:
Hm… tato stránka je nedostupnáPřipojení bylo resetováno.pořád dokola
taky jsem se nemohla ted nějakou chvíli dostat
@vokishka Dobrý den,
v pondělí zkusím zjistit, proč se to neustále děje, i mně se to stává.
@DanielaD už chápu co myslíš, pokud se ti to děje nějak pravidelně, pravděpodobně používáš adblock. Pokud ne, můžeme se o tom podrobněji pobavit v sz, kterou přepošlu naší kolegyni Jitce, která má na starosti tyto technické záležitosti.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Dobré ráno,
Rozbité styly
Hledáme zdroj konfliktu, díky za info, A jinak skutečně platí - 99% problémů se styly vyřeší odstranění adblocku.
Resetované připojení k serveru
Problém je v síti, monirujeme, hledáme příčiny. Díky za nahlášení.
@stock @DanielaD
Nefunkční upozornění
Můžete prosím upřesnit, co vám nechodí a v čem je problém? O téhle chybě jsme dosud něvěděli. Předem díky za pomoc.
Pěkný den
JItka ![]()
@admin píše:
Dobré ráno,Rozbité styly
Hledáme zdroj konfliktu, díky za info, A jinak skutečně platí - 99% problémů se styly vyřeší odstranění adblocku.Resetované připojení k serveru
Problém je v síti, monirujeme, hledáme příčiny. Díky za nahlášení.@stock @DanielaD
Pěkný den
Nefunkční upozornění
Můžete prosím upřesnit, co vám nechodí a v čem je problém? O téhle chybě jsme dosud něvěděli. Předem díky za pomoc.
JItka
Děkuji za reakci, ale teď se to už nějak vyvrbilo samo a upozornění chodí jak má. ![]()
@admin 99 % problemu se vyresi odstranenim adblocku a dalsich 100 % pribude.
Bohuzel uz jste tam tech reklam nasekali tolik, ze je bez nej emimino nepouzitelne.
@admin píše:
Dobré ráno,Rozbité styly
Hledáme zdroj konfliktu, díky za info, A jinak skutečně platí - 99% problémů se styly vyřeší odstranění adblocku.Resetované připojení k serveru
Problém je v síti, monirujeme, hledáme příčiny. Díky za nahlášení.@stock @DanielaD
Pěkný den
Nefunkční upozornění
JItka
Zdravím,
Rozbité styly**
Hledáme zdroj konfliktu, díky za info, A jinak skutečně platí - 99% problémů se styly vyřeší odstranění adblocku.
nesouhlasím, žádný adblo nepoužívám, chyba je jinde a hledáte jí již 2 měsíc,
Třeba vůbec nevím, že jste mě tady zmínila, toto upozornění je pro mne tabu. Mám ho nastavené. A že o upozornění nevíte? Pravda, píšu to teprve 2×
@stock píše:
Děkuji za reakci, ale teď se to už nějak vyvrbilo samo a upozornění chodí jak má.
to máš fajn, že se ti to opravilo samo
já si musím počkat na opraváře
Upozornění
Pro jistotu předesílám funkčnost Upozornění:
Pokud je nastavené, odešle se při první změně (nový příspěvek v diskuzi) upozornění. V tu chvíli jsou upozornění deaktivována a čeká se na další aktivitu uživatele.
Uživatel musí buď:
a) navštívit konkrétní diskuzi kliknutím na odkaz v upozornění nebo
b) navštívit diskuzi přímo.
Dokud ale k jednomu z těchto kroků nedojde, upozornění jsou automaticky pozastavena. (Jedná se o standardní nastavení minimálně posledních několika let, nikoliv o novinku.)
Dnešní upozornění by proto mělo dorazit.
Pokud nedorazí, prosím, dejte vědět. Zároveň poprosím o printscreen této url:
https://www.emimino.cz/…eni-diskuze/
A ano, občas skutečně něco důležitého přehlédnu. Proto je fajn, když se ozvete, že jste nedostala odpověď.
Rozbité styly, resetované připojení
Styly se náhodně rozbíjeli některým uživatelům cca před dvěma měsíci - z většiny hlášení se pouze u jediného uživatele prokázala chyba bez adblocku.
Nově se chyba objevila opět (zatím naštěstí jen u Vás) cca před dvěma týdny. O možném výskytu chyby jsme informovali síťaře a produkci stejně jako o častém resetu připojení a čekáme na výsledek.
Samozřejmě budeme rádi, za každé upozornění na zhoršení situace či jakékoliv detaily, které se vám podaří vysledovat (akce, která vyvoá chybu, frekvence opakování, při jakém provozu, zda může mít souvislost s reklamou, cokoliv co by nám pomohlo nasměrovat pátrání).
Pěkné léto,
Jitka ![]()
Mám stejný problém, několikrát denně tato hláška. Ostatní stránky fungují, s připojením problém není. Děje se to i na mobilu (android, Chrome), tak na PC.
@aiwwa píše:
Mám stejný problém, několikrát denně tato hláška. Ostatní stránky fungují, s připojením problém není. Děje se to i na mobilu (android, Chrome), tak na PC.
já ted taky. Prý hledají, proč
Děkujeme za nahlášení. Aktuální situaci ztěžuje probíhající údržba serverů (cca do 25.8.2021), pokusíme se zajistit řešení dříve.
Jitka ![]()
@aiwwa píše:
Já dnes dopoledne to samé.
@stock píše:
Já dnes dopoledne to samé.
Jojo, dneska to trvalo dyl, asi 20 minut ten výpadek.
Většinou se mi to stává pri odeslání příspěvku a stačí restart.