Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@aiwwa Dobrý den,upravujeme systém blokací, může tedy krátkodobě docházet k blokování slov, která blokovaná být nemají. Moc děkuji za hlášení, jdu to předat dál, že slovo smr. dí tam také omylem skočilo.
Přeji krásný den
Diana
@vokishka píše:inspirovali jste se tou super sprostou diskusi? Mame cekat, ze uz nam ta slova neprojdou?
jo, už nefunguje ani ta pevná mezera ![]()
Dobré odpoledne,
upozornění zmiňují tuto fotku v této soukromé diskuzi , Hledáme, o jaké komentáře se jedná. Pokud najdeme chybu, pokusíme se ji urychleně opravit.
Díky a krásný víkend,
Jitka ![]()
Teď jsme vám zkusili napsat komentář k fotce, prosím, dáte nám vědět, zda a jaké vám přišlo upozornění?
Díky,
Jitka ![]()
@admin píše:
@Káťa19Teď jsme vám zkusili napsat komentář k fotce, prosím, dáte nám vědět, zda a jaké vám přišlo upozornění?
Díky,
Jitka
nepřišlo ![]()
Muzu se zeptat, na co je dobra informace, kdy tu byl uzivatel naposled online? Nesla by volitelne vypnout? ![]()
@malákráličice píše:
Muzu se zeptat, na co je dobra informace, kdy tu byl uzivatel naposled online? Nesla by volitelne vypnout?
Treba na to, kdy muzes ocekavat jeho reakci ![]()
@admin píše:
@Káťa19Teď jsme vám zkusili napsat komentář k fotce, prosím, dáte nám vědět, zda a jaké vám přišlo upozornění?
Díky,
Jitka
zase…
@j.a.n.i1 píše:
Treba na to, kdy muzes ocekavat jeho reakci
Bud napise nebo nenapise. ![]()
Vsimla jsem si, ze se to dost vytahuje v diskuzich, ze tu nekdo byl tehdy a tehdy a nereagoval. Nebo ze je porad online apod. Vsechno v negativnim tonu.
@malákráličice píše:
Bud napise nebo nenapise.
Vsimla jsem si, ze se to dost vytahuje v diskuzich, ze tu nekdo byl tehdy a tehdy a nereagoval. Nebo ze je porad online apod. Vsechno v negativnim tonu.
tak to jsem v žádný diskusi nikdy nevidela.. ani mi neprijde, že by někdo nějak extra záměrně koukal druhým na profil.. spíš se tu vytahujou příspěvky z jiných diskusi.. ale kdy, kdo byl online?
Navíc ono to vůbec není pravdivý.. nevím jak na profilu, na to nekoukám, ale když jsem občas z pc v uzavrence, tak tam vidim kdy tam kdo byl a vůbec to neodpovídá
Hm… tato stránka je nedostupná Připojení bylo resetováno.
cca týden, opakovaně každý den několikrát
@admin píše:
@malákráličice Dobrý den,zkusím se na to zeptat techniků, jestli by to šlo.
Přeji krásný den
Diana
to by bylo super. Je to opravdu k ničemu, hlavně nezapomeň, co jsi slíbila - že dáš vědět
@DanielaD píše:
Hm… tato stránka je nedostupná Připojení bylo resetováno.cca týden, opakovaně každý den několikrát
taky tak, dnes už 2×