Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, Danielo,
myslím, že blokování se tu řešilo už několikrát…
Ohledně druhého jsem poslala SZ s odkazem.
Hezký den, Iva ![]()
@admin píše:
@DanielaDDobrý den, Danielo,
myslím, že blokování se tu řešilo už několikrát...
Ohledně druhého jsem poslala SZ s odkazem.
Hezký den, Iva
a je nějaká naděje, že bude možné si zablokovat koho chci já?
ano, chybí mě vložit odkaz
@DanielaD Danielo, v SZ vložit odkaz jde, jinak bych Vám ho v SZ před hodinou neposlala
![]()
@admin
omlouvám se
jsem zvyklá na „háčky“ - řetěz, tam je zeměkoule. Díky ![]()
@DanielaD píše:
@admin
omlouvám sejsem zvyklá na „háčky“ - řetěz, tam je zeměkoule. Díky
A jinak klasicky Ctrl C - Ctrl V, ne? ![]()
Chyba načítání stránek bez adblocku
Najde se někdo, kdokoliv s chybou bez adblocku, kdo by s námi byl ochoten komunikovat napřímo a sdílel s námi svoji obrazovku pomocí např. TeamVieweru?
@Tom-Jerry
Moc díky za náhled stránky v vypnutým blokováním. Do soukromé zprávy posílám prosbu.
@j.a.n.i1
Nevzdávejte to, chyby chceme vyřešit co nejrychleji. Pro rychlé řešení, prosím, pošlete rovnou url místa, kde jste na chybu narazila, očičko mimo obrazovku.
Upozornění
Díky za všechny vaše připomínky, díky nim jsme vrátili růžové podbarvení nepřečtených zpráv.
Díky moc všem za trpělivost,
Jitka ![]()
@admin Dobrý den a díky, konečně jsem zase růžová a ne vyblindena ![]()
Dobra prace ![]()
@admin píše:
Chyba načítání stránek bez adblocku
Najde se někdo, kdokoliv s chybou bez adblocku, kdo by s námi byl ochoten komunikovat napřímo a sdílel s námi svoji obrazovku pomocí např. TeamVieweru?@Tom-Jerry
Moc díky za náhled stránky v vypnutým blokováním. Do soukromé zprávy posílám prosbu.@j.a.n.i1
Nevzdávejte to, chyby chceme vyřešit co nejrychleji. Pro rychlé řešení, prosím, pošlete rovnou url místa, kde jste na chybu narazila, očičko mimo obrazovku.Upozornění
Díky moc všem za trpělivost,
Díky za všechny vaše připomínky, díky nim jsme vrátili růžové podbarvení nepřečtených zpráv.
Jitka
Děkujeme za vaše komentáře.
Aktuálně intenzivně pátráme po chybě, která některým z vás - zejména těm, kteří používají adblock - rozbíjí styly na stránce. Žádáme vás o pomoc s ověřením chyby. Mohli byste ověřit, zda se vám stejná chyba děje i na iDnes nebo Lidovkách?
Moc díky a pěkný den,
Jitka ![]()
@admin
Na idnes se nic takového neděje.
Lidovky také ok.
Prohlížeč Microsoft Edge má funkci - prohlížení stránek, kde se dá nastavit různý stupeň blokace při prohlízení.
Blokace procházení funguje i při anonymním prohlíženi.
Na stránkách stačí odkliknout - zamítám vše.. Může to být timto..Někdo to má takto v Edge zatrhlé ani to neví, že si klikl na takové blokování.
Dnes už snad nikdo dobrovolně AdBlock nestahuje, když je v prohlížeči. I když pouhý uživatel, který pustí pc asi uvažuje jinak.
Google toto nemá, otravuje stále souhlas s podmínkami.
Co macbook často si s něčím nerozumí
@admin píše:
Děkujeme za vaše komentáře.Aktuálně intenzivně pátráme po chybě, která některým z vás - zejména těm, kteří používají adblock - rozbíjí styly na stránce. Žádáme vás o pomoc s ověřením chyby. Mohli byste ověřit, zda se vám stejná chyba děje i na iDnes nebo Lidovkách?
Moc díky a pěkný den,
Jitka
Mě už to funguje, tak jak má, i na PC s Adblockem.
tak snad to nezakřiknu ![]()