Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Díky za vaše připomínky, Matrix čteme, většina připomínek, které sem chodí, je velmi užitečná a rychle nás upozorní na chyby. Aktuálně je jasné, že vás zlobí:1. Reklamy
Připravuje se optimalizace pro uživatele.2. Rozbité styly
S tím nemůžeme nic dělat, styly rozbíjí adblock třetí strany. Řešením je jeho vypnutí.
Máme zatím jediný nahlášený případ nefunkčních stylů i po odinstalování adblocku, zatím neověřený. Každý další takový nahlášený případ by nám mohl pomoct situaci vyřešit. Takže pokud se konkrétně vám styly rozbíjejí, nemáte zapnutý adblock a vidíte občas jen textovou stránku, prosíme, ozvěte se.3. A naposledy Upozornění
Díky za pomoc, pěkný den
Funkčně jsme vše zachovali a sjednotili jsme vzhled mobilní verze a desktopové verze. Mobilní verzi používá 80% uživatelů, proto se vzhled víc blíží mobilní verzi.
Z vašich připomínek je jasné, že se vám nelíbí. Někdo komentuje mobilní verzi, někdo desktopovou, ale není jasné, kdo komentuje co. Proto chceme požádat o přesnější popis. Zmiňte, co vám nejvíc pomáhalo se snadnější orientací v upozorněních a ze které verze (mobilka nebo desktop). Finální podobu upozornění na základě připomínek rádi upravíme.
Jitka
Mně taky chybí růžové probarvení, prosím vrátit.
Chodím sem výhradně přes klasickou verzi, připadá mi přehlednější a uživatelsky přátelštější, takže prosím neměnit. ![]()
@admin píše:
Díky za vaše připomínky, Matrix čteme, většina připomínek, které sem chodí, je velmi užitečná a rychle nás upozorní na chyby. Aktuálně je jasné, že vás zlobí:1. Reklamy
Připravuje se optimalizace pro uživatele.2. Rozbité styly
S tím nemůžeme nic dělat, styly rozbíjí adblock třetí strany. Řešením je jeho vypnutí.
Máme zatím jediný nahlášený případ nefunkčních stylů i po odinstalování adblocku, zatím neověřený. Každý další takový nahlášený případ by nám mohl pomoct situaci vyřešit. Takže pokud se konkrétně vám styly rozbíjejí, nemáte zapnutý adblock a vidíte občas jen textovou stránku, prosíme, ozvěte se.3. A naposledy Upozornění
Díky za pomoc, pěkný den
Funkčně jsme vše zachovali a sjednotili jsme vzhled mobilní verze a desktopové verze. Mobilní verzi používá 80% uživatelů, proto se vzhled víc blíží mobilní verzi.
Z vašich připomínek je jasné, že se vám nelíbí. Někdo komentuje mobilní verzi, někdo desktopovou, ale není jasné, kdo komentuje co. Proto chceme požádat o přesnější popis. Zmiňte, co vám nejvíc pomáhalo se snadnější orientací v upozorněních a ze které verze (mobilka nebo desktop). Finální podobu upozornění na základě připomínek rádi upravíme.
Jitka
adblock nepouživám, stránky stále rozsypané
Přesně Vás (a další se stejným probémem) hledáme. Posílám Vám soukromou zprávu s prosbou o náhledy z Vašeho zařízení, abyste nemusela sdílet veřejně.
Moc díky, že jste se ozvala ![]()
Jitka
@admin upozornění je nepřehledný všechno je šedý nešlo by vrátit alespon tu růžovou co tam byla včera
@ka2ka píše:
@admin upozornění je nepřehledný všechno je šedý nešlo by vrátit alespon tu růžovou co tam byla včera
rovnou to, co tu bylo před tou první změnou.
@aiwwa píše:
Co je to za hrůzu, ta upozornění? to je chyba nebo schválně?![]()
![]()
Ja myslela, že chyba. A oni to myslí vazne ![]()
Ted uz nevidím, neorientuju se, vubec🤦♀️
@vokishka píše:
rovnou to, co tu bylo před tou první změnou.
Souhlasim. Ta první byla super.
@admin když to nejde, tak vrátit ruzove/červené probarveni.
Takhle je v tom hroznej hokej a šíleně nepřehledný.
@admin píše:
@DanielaDPřesně Vás (a další se stejným probémem) hledáme. Posílám Vám soukromou zprávu s prosbou o náhledy z Vašeho zařízení, abyste nemusela sdílet veřejně.
Moc díky, že jste se ozvala
Jitka
Jj Jitko kytko, ozvu se
@admin píše:Funkčně jsme vše zachovali a sjednotili jsme vzhled mobilní verze a desktopové verze. Mobilní verzi používá 80% uživatelů, proto se vzhled víc blíží mobilní verzi.
Dobrý den, já tedy vždy používala i na mobilu klasickou pc verzi, protože mi mobilní absolutně nevyhovuje, a předpokládám, že nejsem jediná. Po nějaké době jsem se přihlásila na emimino na pc a zhrozila jsem se, co se mi to stalo s nastavením, a ono to je „vylepšení“…
Prosím prosím, dejte zpátky tu možnost přepnout to na starý web, určitě nejsem jediná, komu tohle nevyhovuje…Díky!
Chudáci nováčci, v něčem se tady vyznat, něco najít je nemožné
@admin No, ja si spis myslim, ze byste se nemeli poustet do „vylepsovani“ ale vratit to, co fungovalo.
Uvítala bych funkci možnost blokování těch, které nechci ani vidět
V SZ chybí funkce vložení odkazu. Je nějaká naděje? Není to nic náročného na přidání.