Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 Dobrý den,
asi nevím, co myslíte. Myslíte tučné písmo? Dělám pokus, abych se podívala, jestli myslíte něco jiného, dejte vědět.
Přeji krásný den
Diana ![]()
@Žirafa 69 ano už vidím. Máte pravdu, je to špatně vidět. Pošlu k opravě, jestli s tím budou moci něco udělat.
Děkuji za upozornění a přeji krásný den
Diana ![]()
@Žirafa 69 Dobrý den,
tak už mám odpověď a funguje i u mě, včera se pokusně něco nasazovalo, ale už by to mělo být v pořádku, dejte shift + f5 a mělo by vám to stránku obnovit a měla byste vidět tučné písmo již normálně, alespoň u mě zafungovalo.
Přeji krásný den
Diana ![]()
@admin píše:
@Žirafa 69 ano už vidím. Máte pravdu, je to špatně vidět. Pošlu k opravě, jestli s tím budou moci něco udělat.Děkuji za upozornění a přeji krásný den
Diana
Dekuju. Tedy aspon na pc to jde videt spatne, na mobilu dobre.
@admin píše:
@topazioNa tomhle problému už pracujeme.
Děkujeme
Natálie
Pracujete prosím rychleji, tohle na miminko/maminkovskem webu je fakt ulet ![]()
@Barrrbucha píše:
Pracujete prosím rychleji, tohle na miminko/maminkovskem webu je fakt ulet
Tuto reklamu jsem už nahlašovala.
Dobrý deň,
problém s reklamou by už mal byť vyriešený. Pokiaľ sa niektomu ešte reklama zobrazuje, bude to pravdepodobne problém v pamati - stačte Shift + F5 a nemalo by sa vám to už ukázať.
Ďakujeme za trpezlivosť, dúfam, že podobná reklama sa nám tu už neobjaví.
Kristína ![]()
Dobrý den,
feed idnesu - tedy videa, která vyskakují pod nápisem Mohlo by vás zajímat, by již měla obsahovat výhradně témata „společnost“. To znamená žádná prsa a nahotiny. Doufám, že to tak opravdu bude, pokud ne, prosím hlaste, ale věřím, že nám bylo konečně opravdu vyhověno.
Děkuji všem za spolupráci a přeji krásný den
Diana ![]()
Zase bude nějaké vylepšení? Od časného rána je při každém načtení úplně rozsype obraz a dlouho načítá. Jen na PC, v mobilu to funguje.
@Dixies píše:
Zase bude nějaké vylepšení? Od časného rána je při každém načtení úplně rozsype obraz a dlouho načítá. Jen na PC, v mobilu to funguje.
toto mě dělá celý týden
@Dixies píše:
dělá mi to samé…
@Dixies Dobrý den,
děkujeme za nahlášení. Přeposílám dál a mrkneme na to co nejdříve. ![]()
Hezký den, Iva