Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
zkus si i na pc zapnout mobilní verzi.
V mobilní verzi nevidím vpravo ten sloupec s novými diskuzemi. To už rovnou můžu být na mobilu a ne na pc ![]()
@admin píše:
@Tom-Jerry @mojmira @Dixies @DanielaDDobré poledne,
zjišťujeme příčinu chyby. Pomohla by nám informace, zda používáte nějaké blokování obsahu. To si můžeme sami otestovat pomocí přidání parametru ?adblockFree=1 za adresu chybové stránky.
Tzn.:
Chybová stránka má adresu: https://www.emimino.cz/
Otestujete ji pomocí adresy: https://www.emimino.cz/?…
(za ? následuje adblockFree=1)Pokud se stránka po přidání parametru zobrazí, dochází k blokování obsahu. Prosím o zprávu.
Díky za pomoc předem,
Jitka
Blbne mi to na PC pořád, mám W8, Chrome. Prosim, ať už to spraví, trvá to už několikátý den a jsem zvyklá na klasickou verzi na PC ![]()
[ @admin Je úplně jedno jestli je blokování vypnuté nebo zapnuté. Stránky strašně dlouho načítají a když se už konečně načtou tak se rozsypou… Tři dny a pořád jen pošlete, vyzkoušejte, ale výsledek nula. ![]()
Dobré ráno,
máte pravdu, taky už bychom to měli rádi vyřešené.
Stránky nejsou optimalizovány pro adblock. Pokud nějaký používáte, pak nemůžeme garantovat správné načtení obsahu. Zasílání výpisu nemá smysl, v takovém případě chybu nevyřešíme. Díky reklamě web funguje.
Zatím nemáme jediné fyzické zařízení, kde bychom chybu sami viděli, nikdo z týmu stejnou chybu nereportoval, chybu ani nedokážeme nasimulovat. Prostě hledáme chybu, kterou nevidíme a v takovém případě je pro nás vaše pomoc nezbytná…
Proto děkujeme všem, kteří svá data poskytli a díky nimž se zase posuneme.
Díky za trpělivost,
Jitka
Co to zase je za novinku ve vzhledu sledovaných diskusí. Je to hnusné, splývá mi to všechno, nepřehledné. Proč pořád do něčeho vrtáte.
@vokishka píše:
Co to zase je za novinku ve vzhledu sledovaných diskusí. Je to hnusné, splývá mi to všechno, nepřehledné. Proč pořád do něčeho vrtáte.
přitom by stačilo postupovat podle schématu ![]()
@aiwwa píše:
přitom by stačilo postupovat podle schématu
ono je to tak hnusný a nepřehledný. Zajímalo by mě, kdo to vymýšlel.
@vokishka píše:
ono je to tak hnusný a nepřehledný. Zajímalo by mě, kdo to vymýšlel.
jo, už to taky vidím ![]()
@aiwwa píše:
jo, už to taky vidím
Před 2 dny jsem se ptala, jestli bude nějaké vylepšení, když se mi rozbil obraz. A vida, už je to tady ![]()
Po radě, jak opravit rozbitý obraz, jsem si vypnula Adblock. Obraz se sice opravil, ale nejenže mi noťas hučí jako elektrárna, ale kvůli reklamám nejde vůbec posunovat šipkou nahoru a dolů a furt stojím na jednom místě. Asi je na čase dát si pauzu ![]()
@Dixies píše:
Před 2 dny jsem se ptala, jestli bude nějaké vylepšení, když se mi rozbil obraz. A vida, už je to tady
Po radě, jak opravit rozbitý obraz, jsem si vypnula Adblock. Obraz se sice opravil, ale nejenže mi noťas hučí jako elektrárna, ale kvůli reklamám nejde vůbec posunovat šipkou nahoru a dolů a furt stojím na jednom místě. Asi je na čase dát si pauzu
vylepšení
![]()
@Dixies píše:
Před 2 dny jsem se ptala, jestli bude nějaké vylepšení, když se mi rozbil obraz. A vida, už je to tady
Po radě, jak opravit rozbitý obraz, jsem si vypnula Adblock. Obraz se sice opravil, ale nejenže mi noťas hučí jako elektrárna, ale kvůli reklamám nejde vůbec posunovat šipkou nahoru a dolů a furt stojím na jednom místě. Asi je na čase dát si pauzu
a nebo vyměnit IT a ty co vymýšlejí pořád dokola hovadiny co nefungují, místo toho, aby opravili to co se pokazilo…
@vokishka píše:
ted jsem sem přišla a taky jsem se lekla..
jako neměnili vzhled celkem nedávno?
to si budem zvykat každej měsíc na, neco jinyho? ![]()
Vzhled nevzhled ty reklamy jsou příšerný, nevíte někdo jak to je s reklamama na koníkovi?
![]()
Jak v novém mobilním vzhledu skočím na první nepřečtený příspěvek v tématu? Ještě včera tam byla k tomu účelu „očička“.