Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11037
7.6.21 16:08
@aiwwa píše:
zkus si i na pc zapnout mobilní verzi.

V mobilní verzi nevidím vpravo ten sloupec s novými diskuzemi. To už rovnou můžu být na mobilu a ne na pc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
7.6.21 16:12
@admin píše:
@Tom-Jerry @mojmira @Dixies @DanielaD

Dobré poledne,

zjišťujeme příčinu chyby. Pomohla by nám informace, zda používáte nějaké blokování obsahu. To si můžeme sami otestovat pomocí přidání parametru ?adblockFree=1 za adresu chybové stránky.

Tzn.:
Chybová stránka má adresu: https://www.emimino.cz/
Otestujete ji pomocí adresy: https://www.emimino.cz/?…
(za ? následuje adblockFree=1)

Pokud se stránka po přidání parametru zobrazí, dochází k blokování obsahu. Prosím o zprávu.

Díky za pomoc předem,
Jitka :mavam:

Blbne mi to na PC pořád, mám W8, Chrome. Prosim, ať už to spraví, trvá to už několikátý den a jsem zvyklá na klasickou verzi na PC :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.6.21 19:25

[ @admin Je úplně jedno jestli je blokování vypnuté nebo zapnuté. Stránky strašně dlouho načítají a když se už konečně načtou tak se rozsypou… Tři dny a pořád jen pošlete, vyzkoušejte, ale výsledek nula. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20831
8.6.21 02:37

@Tom-Jerry

Dobré ráno,
máte pravdu, taky už bychom to měli rádi vyřešené.

Stránky nejsou optimalizovány pro adblock. Pokud nějaký používáte, pak nemůžeme garantovat správné načtení obsahu. Zasílání výpisu nemá smysl, v takovém případě chybu nevyřešíme. Díky reklamě web funguje.

Zatím nemáme jediné fyzické zařízení, kde bychom chybu sami viděli, nikdo z týmu stejnou chybu nereportoval, chybu ani nedokážeme nasimulovat. Prostě hledáme chybu, kterou nevidíme a v takovém případě je pro nás vaše pomoc nezbytná…

Proto děkujeme všem, kteří svá data poskytli a díky nimž se zase posuneme.

Díky za trpělivost,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65146
8.6.21 16:01

Co to zase je za novinku ve vzhledu sledovaných diskusí. Je to hnusné, splývá mi to všechno, nepřehledné. Proč pořád do něčeho vrtáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115944
8.6.21 16:03
@vokishka píše:
Co to zase je za novinku ve vzhledu sledovaných diskusí. Je to hnusné, splývá mi to všechno, nepřehledné. Proč pořád do něčeho vrtáte.

přitom by stačilo postupovat podle schématu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65146
8.6.21 16:10
@aiwwa píše:

ono je to tak hnusný a nepřehledný. Zajímalo by mě, kdo to vymýšlel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115944
8.6.21 16:11
@vokishka píše:
ono je to tak hnusný a nepřehledný. Zajímalo by mě, kdo to vymýšlel.

jo, už to taky vidím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19260
8.6.21 16:45
@aiwwa píše:
jo, už to taky vidím :roll:

Před 2 dny jsem se ptala, jestli bude nějaké vylepšení, když se mi rozbil obraz. A vida, už je to tady :mrgreen:
Po radě, jak opravit rozbitý obraz, jsem si vypnula Adblock. Obraz se sice opravil, ale nejenže mi noťas hučí jako elektrárna, ale kvůli reklamám nejde vůbec posunovat šipkou nahoru a dolů a furt stojím na jednom místě. Asi je na čase dát si pauzu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65146
8.6.21 16:50
@Dixies píše:
Před 2 dny jsem se ptala, jestli bude nějaké vylepšení, když se mi rozbil obraz. A vida, už je to tady :mrgreen:
Po radě, jak opravit rozbitý obraz, jsem si vypnula Adblock. Obraz se sice opravil, ale nejenže mi noťas hučí jako elektrárna, ale kvůli reklamám nejde vůbec posunovat šipkou nahoru a dolů a furt stojím na jednom místě. Asi je na čase dát si pauzu :think:

vylepšení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
8.6.21 17:10
@Dixies píše:
Po radě, jak opravit rozbitý obraz, jsem si vypnula Adblock. Obraz se sice opravil, ale nejenže mi noťas hučí jako elektrárna, ale kvůli reklamám nejde vůbec posunovat šipkou nahoru a dolů a furt stojím na jednom místě. Asi je na čase dát si pauzu :think:

a nebo vyměnit IT a ty co vymýšlejí pořád dokola hovadiny co nefungují, místo toho, aby opravili to co se pokazilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
8.6.21 17:11
@aiwwa píše:
:palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
8.6.21 19:01
@vokishka píše:

ted jsem sem přišla a taky jsem se lekla..
jako neměnili vzhled celkem nedávno? :nevim: to si budem zvykat každej měsíc na, neco jinyho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
8.6.21 19:10

Vzhled nevzhled ty reklamy jsou příšerný, nevíte někdo jak to je s reklamama na koníkovi? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1085
8.6.21 22:46

Jak v novém mobilním vzhledu skočím na první nepřečtený příspěvek v tématu? Ještě včera tam byla k tomu účelu „očička“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová