Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1085
8.6.21 22:49

Aha, ono to tam je, ale mimo šírku hlavního rámce, podle kterého se upravuje měřítko. Musí se to celé ručně zmenšit. Je to ale aspoň veselé, jinak by byla nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115915
8.6.21 23:07
@Němý Bobeš píše:
Aha, ono to tam je, ale mimo šírku hlavního rámce, podle kterého se upravuje měřítko. Musí se to celé ručně zmenšit. Je to ale aspoň veselé, jinak by byla nuda.

To je schválně, větší šance, že klikneš na reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
9.6.21 07:04

Emimino je velké a je težké najit chybu. Kdo dela do IT ví o čem píšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.6.21 11:33

@admin Pořád píšete, že pokud je zapnuté blokování, že nemůžete zaručit správné načtení. Přidávám PrtScr, kde je vidět že blokování je vypnuté, i je vidět reklamy, ale stránka je rozsypaná stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.6.21 11:40
@Němý Bobeš píše:
Jak v novém mobilním vzhledu skočím na první nepřečtený příspěvek v tématu? Ještě včera tam byla k tomu účelu „očička“.

Děje se mi to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
9.6.21 12:22
@Němý Bobeš píše:
Aha, ono to tam je, ale mimo šírku hlavního rámce, podle kterého se upravuje měřítko. Musí se to celé ručně zmenšit. Je to ale aspoň veselé, jinak by byla nuda.

mobilní verze to je hrůza, nepřehledné, klikání sem tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19256
9.6.21 14:20
@Tom-Jerry píše:
@admin Pořád píšete, že pokud je zapnuté blokování, že nemůžete zaručit správné načtení. Přidávám PrtScr, kde je vidět že blokování je vypnuté, i je vidět reklamy, ale stránka je rozsypaná stále.

Když ti tam naskočí ten nesmysl, musíš ještě jednou zmáčknout " načíst znovu". Pak ti to naskočí normálně s tou reklamou. Úplně naprdlajz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.6.21 17:28
@Dixies píše:
Když ti tam naskočí ten nesmysl, musíš ještě jednou zmáčknout " načíst znovu". Pak ti to naskočí normálně s tou reklamou. Úplně naprdlajz.

Právě že ani to nefunguje, dlouho načítá a když načte tak se to znova rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
10.6.21 07:58
@vokishka píše:
Co to zase je za novinku ve vzhledu sledovaných diskusí. Je to hnusné, splývá mi to všechno, nepřehledné. Proč pořád do něčeho vrtáte.

To jsou děsně důležité úpravy bez kterých se nedá žít. Podstatné opět nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39609
10.6.21 08:13
@topazio píše:
Děje se mi to samé.

Včera jsem měla na mob. očička schovaná, spíš bokem, nešla vidět, musela jsem stranku posunout vpravo…už je vyřešeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
10.6.21 08:23
@Žirafa 69 píše:
Včera jsem měla na mob. očička schovaná, spíš bokem, nešla vidět, musela jsem stranku posunout vpravo…už je vyřešeno?

Není, resp. chová se mi to stejně jako už x dnů, jednou to je s očičkama, podruhé bez nich… už ani nemám sílu hlásit nějaké chyby, protože když to napíšu na vlaštovku a pošlu z okna, tak to bude mít stejný efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
10.6.21 08:36
@j.a.n.i1 píše:
Není, resp. chová se mi to stejně jako už x dnů, jednou to je s očičkama, podruhé bez nich… už ani nemám sílu hlásit nějaké chyby, protože když to napíšu na vlaštovku a pošlu z okna, tak to bude mít stejný efekt.

Máš pravdu, stránky se mě sypou cca 1 měsíc, něco hlásit je zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
10.6.21 13:45
@j.a.n.i1 píše:
Není, resp. chová se mi to stejně jako už x dnů, jednou to je s očičkama, podruhé bez nich… už ani nemám sílu hlásit nějaké chyby, protože když to napíšu na vlaštovku a pošlu z okna, tak to bude mít stejný efekt.

Tak z vlastovky muzes mit aspoň radost, jak krásně plachtí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
10.6.21 14:11
@vokishka píše:
Tak z vlastovky muzes mit aspoň radost, jak krásně plachtí :mrgreen:

Nebo poteseni z výrazu člověka, který by si ji případně precetl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
10.6.21 18:06

@admin ta dnešní změna v oznámeních má být oproti té minulé jako vylepšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová