Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice dekuji.Pred malou chvilkou jsem se toho uz dopatrala a mam to puvodni:) Fuj to bylo hnusny.
Není to už trochu přehnaný s tou reklamou na pepsinu, která zakrývá na PC třetinu obrazovky…
![]()
@Konnny Dobrý den, ano zrovna tady je to popsané ![]()
https://www.emimino.cz/…uje-emimino/
Hezký večer, Iva ![]()
Neco nekalyho se deje
, cela stranka se zmensila o 2/3 smerem doleva ![]()
@stock píše:
Neco nekalyho se deje, cela stranka se zmensila o 2/3 smerem doleva
doleva, divné ![]()
Dobrý den @stock
můžete prosím upřesnit, ideálně screenshotem, jak se stránka zmenšila? Já ji vidím stále stejnou. Jsem tedy na desktopu, myslíte tedy v mobilní verzi?
Děkuji za upřesnění problému.
Přeji krásný den
Diana ![]()
@stock píše:
Neco nekalyho se deje, cela stranka se zmensila o 2/3 smerem doleva
To se mi stava bezne. Staci otocit mobil na sirku a pak zas na vysku.
@malákráličice píše:
To se mi stava bezne. Staci otocit mobil na sirku a pak zas na vysku.
Dik,
, není to z mobilu. Ale uz mam zase stranku jak ma byt.
@admin píše:
Dobrý den @stockmůžete prosím upřesnit, ideálně screenshotem, jak se stránka zmenšila? Já ji vidím stále stejnou. Jsem tedy na desktopu, myslíte tedy v mobilní verzi?
Děkuji za upřesnění problému.
Přeji krásný den
Diana
Dekuji za reakci, na tabletu, ale uz ma zase normalni rozmery ![]()
@admin píše:
Dobrý deň,@Cigareta mohli by ste nám prosím poslať odkaz na diskusiu, na ktorú reagujete? Váš príspevok presunieme tam, kam patrí.
Kristína
Snad by bylo lepší takovou reakci na diskuzi smazat, než se zabývat přesouváním. Je vám snad jasné, že tato osoba vám už nikdy neodpoví.
Je tady nepořádek v diskuzích, pro nováčky naprostý chaos.
Vyhledávání stále nefunguje.
V mobilu - se ukládají diskuze, které jsem navštívila. Je tam koš odstranit, po kliknuti se diskuze odstraní, za minutu je tam zpět, nové neukládá.
@DanielaD píše:
Snad by bylo lepší takovou reakci na diskuzi smazat, než se zabývat přesouváním. Je vám snad jasné, že tato osoba vám už nikdy neodpoví.Je tady nepořádek v diskuzích, pro nováčky naprostý chaos.
Vyhledávání stále nefunguje.
V mobilu - se ukládají diskuze, které jsem navštívila. Je tam koš odstranit, po kliknuti se diskuze odstraní, za minutu je tam zpět, nové neukládá.
Mně jdou odstranit jen na PC, na mob.taky ne. A nové…teď nevím jistě, zda zůstanou, když je uložím, ale musím mob. převrátit, aby se objevilo ono „dát do oblíbených“ nebo jak to tam je.
Jen tak ze zvědavosti - anonymní zakladatelé mohou upravovat své příspěvky? Já měla za to, že anonymní příspěvky uprvait nelze.
viz zde - úvodní příspěvek tam byl, byl citován - a najednou je pryč…
@neumisa píše:
Jen tak ze zvědavosti - anonymní zakladatelé mohou upravovat své příspěvky? Já měla za to, že anonymní příspěvky uprvait nelze.viz zde - úvodní příspěvek tam byl, byl citován - a najednou je pryč…
https://www.emimino.cz/…elat-434054/
Zajimavy. Ale aspon nekdo tu hovadinu citoval.
@DanielaD Dobrý den,
pošu vaše připomínky na náš vývojový tým, děkujeme za postřehy. Na vyhledávání se pracuje, o zbytku je budu informovat. Příspěvek nováčka byl smazán.
Přeji krásný den
Diana ![]()