Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ludmilaadamkova píše:
Padá emimino něco si přej!
aby padl i jeho majitel ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Aby zase nezačali vylepšovat k horšímu ![]()
Važení, zkoušeli jste tu dark verzi? Já teda musím být zase kritická. Ten kontrast je tak nepříjemný, že z mobilu se na to nedá koukat delší dobu. ![]()
@aiwwa já už jí mám v mobilu furt, večer mám ještě filtr na „čtení“ a v pohodě ![]()
@Káťa19 píše:
@aiwwa já už jí mám v mobilu furt, večer mám ještě filtr na „čtení“ a v pohodě
taky mám filtr na čtení a i tak mi to přijde moc kontrastní, to písmo, prostě moc svítí
@admin píše:
@Káťa19Dobré odpoledne,
upozornění zmiňují tuto fotku v této soukromé diskuzi , Hledáme, o jaké komentáře se jedná. Pokud najdeme chybu, pokusíme se ji urychleně opravit.
Díky a krásný víkend,
Jitka
zase
![]()
@aiwwa píše:
taky mám filtr na čtení a i tak mi to přijde moc kontrastní, to písmo, prostě moc svítí
mně to přijde jako nějaká chyba
kdyz máš rozbitej počítač a rozkládá se ti obrazovka
ty smajlici jsou šílený, to mi prijde jako když začínal chat někde na lidé apod. ![]()
ald smajliky teda rozhodně neměnit, to ne.. jen v ty tmavy verzi jsou divný..
@vokishka píše:
Proc nemuzu napsat takovou vetu?
asi vadí slovo „ssppam“
@aiwwa píše:
asi vadí slovo „ssppam“
Nebo „smaž“… Evokuje to smažku, tudíž nelegální užívání a šíření omamných a psychotropních látek…
![]()
@bse.pedro píše:
Nebo „smaž“… Evokuje to smažku, tudíž nelegální užívání a šíření omamných a psychotropních látek…![]()
![]()
nene, nejde ssppamm. asi si ajťáci emimina myslí, že každý ssppam má v názvu ssppam ![]()
@aiwwa píše:
nene, nejde ssppamm. asi si ajťáci emimina myslí, že každý ssppam má v názvu ssppam
Dobrý den,
to je samozřejmě chyba. Pokusila jsem se to ze zakázaných frází vyhodit, ale stejně to pořád nejde.
Vyřeším zítra s technicky schopnějšími.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()