Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chapu, ze reklama byt musi, ale fakt to nejde jinak? Jako flaknout to tak, aby nesel napsat prispevek…
Nebo to jako mam brat tak, ze se mam na prokrastinaci na emiminu vybodnout a mam jit umejt nadobi? ![]()
@větvička1 píše:
Chapu, ze reklama byt musi, ale fakt to nejde jinak? Jako flaknout to tak, aby nesel napsat prispevek…Nebo to jako mam brat tak, ze se mam na prokrastinaci na emiminu vybodnout a mam jit umejt nadobi?
prostě to CHCEŠ vyzkoušet. ![]()
jo, mám stejný problém, buďto kliknout na reklamu a nebo zavřít celý prohlížeč a znovu.
@větvička1 píše:
Chapu, ze reklama byt musi, ale fakt to nejde jinak? Jako flaknout to tak, aby nesel napsat prispevek…Nebo to jako mam brat tak, ze se mam na prokrastinaci na emiminu vybodnout a mam jit umejt nadobi?
@aiwwa píše:
prostě to CHCEŠ vyzkoušet.
jo, mám stejný problém, buďto kliknout na reklamu a nebo zavřít celý prohlížeč a znovu.
Když se mi to taky někdy stane, tak je křížek vpravo nahoře, ale tak malinký, že musím opatrně a minim.tak na 2×, pak se teprve objeví ta reklama zmenšená, která má křížek vpravo a pak to teprve jde dát pryč.
Jooo, někdy to taky nejde a musím navštívit chtě nechtě ten prohlížeč a pak zpět, pokud si dobře pamatuju.
Dobrý den,
nahlásím dál, aby se to opravilo
.
Děkuji za nahlášení a přeji krásný den
Diana ![]()
Robot hlídající počestnost mluvy na emiminu je jaksi hyperaktivní… Nedovoluje ani spisovný výraz pro vteřinu…
![]()
Dokonce nedovolí ani vložit odkaz na Wikipedii na tuto časovou jednotku… ![]()
@bse.pedro Bud rad, ze ti zustala vterina, az nebudes moct napsat, ze na namesti je knihovna, to bude teprv cenzura. ![]()
Děkujeme za nahlášení ![]()
Ověřuji: sekunda, sekundy, sekundě, sekundu, sekundo, sekundě, sekundou, sekundy, sekund, sekundám, sekundy, sekundy, sekundách, sekundami
Pěkný den,
Jitka ![]()
@admin píše:
@bse.pedroDěkujeme za nahlášení
Pěkný den,
Ověřuji: sekunda, sekundy, sekundě, sekundu, sekundo, sekundě, sekundou, sekundy, sekund, sekundám, sekundy, sekundy, sekundách, sekundami
Jitka
Tak jsem si to vyzkousela a nejde mi to.
Test
sekunda, sekundy, sekundě, sekundu, sekundo, sekundě, sekundou, sekundy, sekund, sekundám, sekundy, sekundy, sekundách, sekundami
@Kristínka_redakce píše:
Testsekunda, sekundy, sekundě, sekundu, sekundo, sekundě, sekundou, sekundy, sekund, sekundám, sekundy, sekundy, sekundách, sekundami
Sekunda ve Wikipedii
Když za slovo dáte čárku, tak projde. Samostatné v textu nejde. ![]()
Ďakujem za vysvetlenie, máte pravdu, samostatne to nejde. Hlásim ďalej na IT.
Pekný deň,
Kristína ![]()
Děkujeme, zdá se, že blokování rozlišuje i velká písmena a proto se mu sekunda na začátku věty nelíbí. Opravíme, děkujeme za nahlášení,
Jitka ![]()
Sekunda Sekundy
sekunda sekundy
sekunda, sekundy
Spraveno, děkujeme za nahlášení
Jitka ![]()