Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, děkujeme za upozornění.
Jak dlouho vám nepřišla notifikace? Pokud se jedná o několik minut, cca do 30 minut, jedná se o krátkodobé přetížení systému. Odbavuje se notifikace u diskuze s velmi vysokým počtem odběratelů.
Aktuálně jsou fronty volné a notifikace by se měla objevit okamžitě.
Pokud by se jednalo o delší dobu, prosím, dejte nám vědět.
Díky za upozornění,
Jitka ![]()
@admin píše:
@Popeladym @DanielaDDobrý den, děkujeme za upozornění.
Jak dlouho vám nepřišla notifikace? Pokud se jedná o několik minut, cca do 30 minut, jedná se o krátkodobé přetížení systému. Odbavuje se notifikace u diskuze s velmi vysokým počtem odběratelů.
Aktuálně jsou fronty volné a notifikace by se měla objevit okamžitě.
Díky za upozornění,
Pokud by se jednalo o delší dobu, prosím, dejte nám vědět.
Jitka
Už to mám v pořádku. Děkuji ![]()
už tady o tom s váma diskutuji poměrně dlouho. nechodí mě žádné upozornění.
Nedávno přišlo, ale na staré diskuze cca rok zpět, už nefunguje ani toto.
Díky za zprávu, prověříme, je divné, že Vám nechodí vůbec. Dám vědět, jestli na něco přijdeme.
Pěkný večer,
Jitka ![]()
Dobrý den,
jaká je situace nyní? Nasadili jsme úpravu, která zrychlí odbavování notifikací a zabrání špičkám. Stále nechodí?
Je tu prosím ještě někdo, komu nechodí notifikace vůbec?
Díky za pomoc předem,
Jitka ![]()
Jedná se o video s redakčním obsahem. Obsah videí nám dodává iDnes, jsou z jeho společenských rubrik. Nicméně vypovídají o vkusu redaktora a jeho představě společenského téma.
Pěkný den,
Jitka ![]()
@admin píše:
@DanielaDDobrý den,
jaká je situace nyní? Nasadili jsme úpravu, která zrychlí odbavování notifikací a zabrání špičkám. Stále nechodí?Je tu prosím ještě někdo, komu nechodí notifikace vůbec?
Díky za pomoc předem,
Jitka
nic se nezměnilo…špička na pipinci, stačí mě špička na silnici, kterou taky nikdo neřeší
@admin píše:
@topazioJedná se o video s redakčním obsahem. Obsah videí nám dodává iDnes, jsou z jeho společenských rubrik. Nicméně vypovídají o vkusu redaktora a jeho představě společenského téma.
Pěkný den,
Jitka
vy jste snad součástí Babišova impéria, můžete vznést námitku, nebo se předem zamítá ![]()
@DanielaD píše:
nic se nezměnilo…špička na pipinci, stačí mě špička na silnici, kterou taky nikdo neřeší
Z Instagramu vybírají ty nejhorší rajdy.
@admin píše:
@topazioJedná se o video s redakčním obsahem. Obsah videí nám dodává iDnes, jsou z jeho společenských rubrik. Nicméně vypovídají o vkusu redaktora a jeho představě společenského téma.
Pěkný den,
Jitka
Vkus redaktora stojí za nic. Vybírá ty nejhorší rajdy, + s nějakou úchylkou.
@DanielaD píše:
Váš účet, nastavení notifikací (zvonečku) a e-mailových upozornění (obálky) jsme velmi důkladně prověřili. Dobrá zpráva je, že notifikace jsou v novém režimu funkční a to i na Vašem účtu. Emailová upozornění nastavená nemáte.
Pro doložení máme uložené náhledy odchozích notifikací i notifikací doručených a dokonce notifikace navštívené (!) i během včerejšího dne. Na mnohé dokonce reagujete.
Pokud přesto trváte na tom, že Vám notifikace nefungují, prosím, pošlete printscreeny následujících odkazů:
Zároveň prosím kohokoliv, kdo má problém s notifikacemi, ozvěte se nám a pošlete printscreen odkazů uvedených výše.
V tuto chvíli přestáváme notifikace řešit, nemáme nahlášenou žádnou konkrétní chybu, vše nahlášené je v současné chvíli vyřešeno, děkujeme všem, kdo napsali, za spolupráci.
Ráda zmiňuji i to, že díky vašim hlášením jsme znovu důkladně prošli celý systém notifikací a podařilo se nám ho zlepšit a zprůchodnit bez nutnosti omezování velkých diskuzí. Za to vám tímto děkujeme ![]()
Pěkný den,
Jitka ![]()