Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mi to už pár dní blbne, na PC si toho moc z emimina nepočtu ![]()
A mě by zajimalo, proc když někdo obnoví nějakou diskusi, tak mi nepřijde upozorneni na ten první příspěvek (uživatele, který ho obnovil) ale až když mu někdo odpoví a hodí mě to na tu odpověď..
@admin píše:
Dobrý den,feed idnesu - tedy videa, která vyskakují pod nápisem Mohlo by vás zajímat, by již měla obsahovat výhradně témata „společnost“. To znamená žádná prsa a nahotiny. Doufám, že to tak opravdu bude, pokud ne, prosím hlaste, ale věřím, že nám bylo konečně opravdu vyhověno.
Děkuji všem za spolupráci a přeji krásný den
Diana
Děkuji ![]()
@bejbyn Dobrý den, ideálně pošlete na info@emimino printscreen + jaké zařízení a prohlížeč používáte. Díky a krásný den, Iva
@Dixies @Tom-Jerry @DanielaD
Dobrý den,
ideálně ještě pošlete na info@emimino.cz printscreen + jaké zařízení a prohlížeč používáte.
Díky a krásný den, Iva ![]()
@Tom-Jerry píše:
@admin pc win 10,chrome
toto tam mám každou chvíli ![]()
Vámi daná emailová adresa nefunguje.
Takže tady: PC, Win10, Chrome
@Dixies Opraveno, díky
je to info@emimino.cz. Ale stačí mi to teď i takhle. Jen z mailu se to lépe přeposílá. Hezký den, Iva
@admin píše:
@Dixies @Tom-Jerry @DanielaD
Dobrý den,ideálně ještě pošlete na info@emimino.cz printscreen + jaké zařízení a prohlížeč používáte.
Díky a krásný den, Iva
To co požadujete nemá vliv na chybu, která je u vás
@Dixies píše:
Vámi daná emailová adresa nefunguje.
Takže tady: PC, Win10, Chrome
Úpně stejné
@Tom-Jerry @mojmira @Dixies @DanielaD
Dobré poledne,
zjišťujeme příčinu chyby. Pomohla by nám informace, zda používáte nějaké blokování obsahu. To si můžeme sami otestovat pomocí přidání parametru ?adblockFree=1 za adresu chybové stránky.
Tzn.:
Chybová stránka má adresu: https://www.emimino.cz/
Otestujete ji pomocí adresy: https://www.emimino.cz/?…
(za ? následuje adblockFree=1)
Pokud se stránka po přidání parametru zobrazí, dochází k blokování obsahu. Prosím o zprávu.
Díky za pomoc předem,
Jitka ![]()
Zkoušela jsem s Adblockem i bez něho, a stále rozsypané. Dokonce i na starém noťasu, kde mám ještě W7 a bez adblocku. Stále stejná chyba.
@Dixies píše:
Zkoušela jsem s Adblockem i bez něho, a stále rozsypané. Dokonce i na starém noťasu, kde mám ještě W7 a bez adblocku. Stále stejná chyba.
zkus si i na pc zapnout mobilní verzi.