Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den.
Ohledně avatarů květin (u anonymních příspěvků): Problém stále trvá.
Pracujeme na optimalizaci rychlosti diskuzí. Chyba v květinách avatarech je technického rázu.
Intenzivně pracujeme na nápravě ![]()
Děkujeme za pochopení a trpělivost! ![]()
Petra
Zdravím, proč nejdou v mobilu vymazat upozornění a kde duskutuji? Smažu a za minutu je to tam zpět.
Anonymní avataři
@Parninas @vokishka
Zrychlujeme načítání diskuzí, nefunkční anonymové vyřešeni. Děkujeme za připomínky.
Jitka ![]()
To zase vymýšlíte něco nového? Už v týdnu nešlo emimino načíst několikrát, dnes opět.
Tentokrát ne, podíváme se, co je za problém.
Děkujeme za nahlášení,
Jitka ![]()
@Benjaminová píše:
Zdravím, proč nejdou v mobilu vymazat upozornění a kde diskutuji? Smažu a za minutu je to tam zpět.
Odpoví někdo, nebo poradna je jen pro vyvolené?
@Benjaminová píše:
Odpoví někdo, nebo poradna je jen pro vyvolené?
Zkoušela jsi vpravo nahoře ozubené kolečko? Klinkout na „nastavení upozornění“?
Mmch - mobil se musí otočit, aby šla přečíst některá nastavení/nápisy apod, tedy i „vyjmout z oblíbených“ nebo „vypnout reakce i-mailem“ (to jde přímo i v mailu - ukončit sledování). Zkusila jsi?
Jak píše @Žirafa 69, zde lze měnit Nastavení notifikací . Ověřili jsme funkčnost, uložení změn se ihned projeví. Můžete blíž popsat problém?
Díky,
Jitka ![]()
@admin @Žirafa 69 Problem je v tom, ze pokud se použije vymazat z oblibenych v seznamu diskuzi, tak to proste nefunguje a tedy nemapatuju, ze by to nekdy fungovalo, neni potreba delat z uzivatele idiota.
Dobrý den.
@Benjaminová, napíšu vám sz a domluvíme se konkrétněji, kde je problém. Zkoušeli jsme s kolegyněmi otestovat a zdá se, že nám vše funguje totiž
![]()
Hezkou neděli! ![]()
Petra
@admin To jste tomu testovani moc casu nedali… Nefunguje mazani diskuzi z oblíbených, pokud je to na mobilu a pouzije se ikonka kose. Resp. ono to vypise, ze je smazana, ze seznamu zmizi, ale nejpozdeji s novym prispevkem v ni, se tam zase objevi.
Dobrý den.
@j.a.n.i1 píše:
@admin To jste tomu testovani moc casu nedali… Nefunguje mazani diskuzi z oblíbených, pokud je to na mobilu a pouzije se ikonka kose. Resp. ono to vypise, ze je smazana, ze seznamu zmizi, ale nejpozdeji s novym prispevkem v ni, se tam zase objevi.
Aha, ok. Díky… Ještě se na to podíváme a dáme vědět.
Petra
Tohle upozornění na mě dnes ráno vykouklo. Nejde rozkliknout a jen na mě smutně kouká. ![]()
@Parninas píše:
@adminTohle upozornění na mě dnes ráno vykouklo. Nejde rozkliknout a jen na mě smutně kouká.
To je k letní soutěži viz výše.
Pekny den všem, uz nejaky ten den zase blbnou kytky. Anonymum skace nejprve tulipan, az casem se změní na jinou kytku. V některých diskusich to pak vypadá, že si zakladatelka mluvi sama se sebou, je i nařčena, a ono pritom ne.