Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
To je zase strasny, bud tohodinu nacita nebo to pro jistotu rovnou napise, ze chyba spojeni a nenacte to vubec
A mně to pořád říká error, padá to. Nevadí, já nad tím zvítězím trpělivostí ![]()
Děkujeme za hlášení
. Částečně vývojáři vyřešili již včera a dnes budou hledat další možnosti.
Jitka ![]()
@admin píše:
@vokishka @stockDěkujeme za hlášení. Částečně vývojáři vyřešili již včera a dnes budou hledat další možnosti.
Jitka
doufám, že pilně hledají, protože je to docela děs
@vokishka píše:
doufám, že pilně hledají, protože je to docela děs
asi nehledají mě to háže error pořád a pořád @admin našli rádcové našli?
@ka2ka píše:
asi nehledají mě to háže error pořád a pořád @admin našli rádcové našli?
mě to neháže nic. Admini jsou borci, se vším si dovedou poradit..
![]()
Ahoj admin, já jsem pro každou legraci, ale zrovna tahle není můj typ. Má nepříjemnou vlastnost, zakrývá mi kus stránky. Můžete s ní něco udělat? Děkuji… ![]()
Právě byla nasazena další úprava a očekáváme srovnání provozu.
Ale občas očekáváme a úplně to nevyjde, tak doufáme, že tentokrát to bude bez komplikací
.
Hezký den,
Jitka ![]()
@admin píše:
@ka2ka @ka2ka @opozicePrávě byla nasazena další úprava a očekáváme srovnání provozu.
Ale občas očekáváme a úplně to nevyjde, tak doufáme, že tentokrát to bude bez komplikací.
Hezký den,
Jitka
no taky doufám, ještě kolem druhé jsem měla každou chvíli ten káblík do zásuvky, prý error
@stock píše:
Ahoj admin, já jsem pro každou legraci, ale zrovna tahle není můj typ. Má nepříjemnou vlastnost, zakrývá mi kus stránky. Můžete s ní něco udělat? Děkuji…
Vždyť je to umělá ženská. ![]()
@topazio píše:
Vždyť je to umělá ženská.
Jo a jeste ke vsemu mi zakrývá kus stranky, říkám, že to není můj typ ![]()
Moc jste ten provoz nesrovnali. Občas to od té doby vypadlo, dnes to není občas, ale každou chvíli.
@vokishka píše:
A nechodí ani upozornění na diskuse,
Jojo, u mě to samé. ![]()
@vokishka píše:
A nechodí ani upozornění na diskuse,
U mne to taky nechodilo, rozešlo se to až teď večer. ![]()