Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio
Dobrý den,
vyzkoušela jsem různé atypické formáty, ale v testu je chyba neukázala. Prosím o upřesnění, kde jste fotku vkládala (sekce webu, příp. konkrétní url).
Moc díky,
Jitka
@admin píše:
@topazioDobrý den,
vyzkoušela jsem různé atypické formáty, ale v testu je chyba neukázala. Prosím o upřesnění, kde jste fotku vkládala (sekce webu, příp. konkrétní url).
Moc díky,
Jitka
Fotku jsem nevkládala. Dala ji jiná uživatelka.
Nadále problémy se samospouštěním zvuku u reklamy na pleny Linteo
Díky, v tuto chvíli se spíš přikláníme k tomu, že se jedná o deformovaný originál fotky než problém nahrávání. Kdybyste narazila na url diskuze, prověříme. Hezký den, Jitka
@admin píše:
@topazioDíky, v tuto chvíli se spíš přikláníme k tomu, že se jedná o deformovaný originál fotky než problém nahrávání. Kdybyste narazila na url diskuze, prověříme. Hezký den, Jitka
Zde. Deformované fotky vidím jen od @azaleila.
@azaleila píše:
@topazio o co tady jde?
Vidím tvoje fotky zdeformované. Tak hledáme s adminem, kde se stala chyba.
@topazio píše:
Vidím tvoje fotky zdeformované. Tak hledáme s adminem, kde se stala chyba.
Dovtípila jsem se. Dívala jsem se do naší diskuze a tam tu fotku vidím normálně. Tak nevím ![]()
Problém bude zřejmě na konkrétním zařízení, i my vidíme desktop i mobilku u konkrétní fotky v pořádku. Mohla byste prosím poslat typ mobilu a verzi prohlížeče? Ideálně do soukromé zprávy adminovi. Prověříme.
Moc díky,
Jitka
@topazio píše:
Matrix.
Zajímavé
Zkusíte si promazat paměť mobilního zařízení? Návod najdete např. zde
Hezké odpoledne,
Jitka
@admin píše:
ZajímavéZkusíte si promazat paměť mobilního zařízení? Návod najdete např. zde
Hezké odpoledne,
Jitka
Paměť v telefonu mám dostatečně velkou. A v odkazu je Android. Nemám telefon s Androidem. ![]()
@admin píše:
@topazio @azaleilaProblém bude zřejmě na konkrétním zařízení, i my vidíme desktop i mobilku u konkrétní fotky v pořádku. Mohla byste prosím poslat typ mobilu a verzi prohlížeče? Ideálně do soukromé zprávy adminovi. Prověříme.
Moc díky,
Jitka
Jedu přes Safari. Mám iPhone SE 2020.