Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101710
29.5.23 16:33

Taky mám chybu a projevuje se jak na telefonu, tak pc. Napsala jsem příspěvek, odeslala a není vidět, když vlezu do editace, tak tam normálně je, ale po uložení zas nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
29.5.23 16:46

@topazio

Díky, super :palec: Nasimulujeme si. Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
29.5.23 16:48

@j.a.n.i1

Děkujeme za nahlášení :palec: Prosím, pošlete url příspěvku?
Díky,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
29.5.23 19:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
30.5.23 09:50

@j.a.n.i1

Problém je paragraf napojený ihned za citaci, ten způsobí chybu. Vyřešíme, děkujeme za nahlášení :palec:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
30.5.23 13:55

@topazio

Dobré odpoledne, upravili jsme nastavení fotek i pro Safari, OS Apple. Pokud by chyba přetrvávala, prosíme o informaci.
Hezký den,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
30.5.23 15:34

@neumisa

Dobrý den,
pátráme po reklamě Linteo, ale neúspěšně. Kdyby se Vám náhodou znovu objevila, mohla byste udělat printscreen obrazovky a případně i zjistit url, na kterou vede? Podle cílové url se reklama hledá nejsnáz. Další velká pomoc je umístění, ve kterém se reklama objevuje (typ plochy), s tím nám pomůže právě printscreen.

Moc díky za pomoc,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
30.5.23 15:44
@admin píše:
@neumisa

Dobrý den,
pátráme po reklamě Linteo, ale neúspěšně. Kdyby se Vám náhodou znovu objevila, mohla byste udělat printscreen obrazovky a případně i zjistit url, na kterou vede? Podle cílové url se reklama hledá nejsnáz. Další velká pomoc je umístění, ve kterém se reklama objevuje (typ plochy), s tím nám pomůže právě printscreen.

Moc díky za pomoc,
Jitka

problém je v tom, že já se na stránce emimina ani nepohybuji, když se mi ten zvuk spouští, courám jinde, emimino je jen jedno z otevřených oken. Jedná se o reklamu cca uprostřed plochy, ten velký obdélník mezi diskuzními příspěvky. Ve chvíli, kdy se to ozve, se vracím na stránku a mnohdy ani není ten reklamní prostor vidět, je „odjetý“ nahoru nebo dolů.

Pokusím se udělat printscreen, ale popravdě - silně mi to vadí, protože se mi to spouští do filmu, sportu a podobně, takže urychleně shazuji emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
30.5.23 16:16

@neumisa

Moc děkujeme :palec: Vypadá to na widesquare na desktopu, kdyby se Vám ho povedlo odlovit, bylo by to skvělé. I my bychom ji rádi vypnuli.
Pěkný den,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116152
31.5.23 21:17

Při každém pokusu o vložení příspěvku vyskočí reklama, která překryje okno a nejde zavřít. (tenhle příspěvek píšu tak, že jsem musela nejdřív napsat do Wordu a pak vlepit poslepu pomocí ctrl V
Viz scany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24726
1.6.23 09:14

Dobře ráno, admin, neudělali jste nějakou změnu na vizáži mimina? Je chudák celý „vyšisovaný“. Hledám chybu /nastavení u mě, ale nic chybného nemůžu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
1.6.23 10:53

@aiwwa

Děkujeme za nahlášení :palec: Vypadá to na chybu konkrétního zařízení, při simulaci vše vypadá ok. Prosím, pošlete (klidně do soukromé zprávy adminovi) prohlížeč a konkrétní zařízení (typ mobilu).
Hezký den,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
1.6.23 10:56

@stock

Připadá mi stejné jako včera, o grafických změnách nevím :) Prosím, pošlete náhled? A pak rovnou také poprosím o prohlížeč a typ zařízení, které vykazuje chybu, klidně do soukromé zprávy adminovi.

Moc díky za pomoc,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116152
1.6.23 11:18
@admin píše:
@aiwwaDěkujeme za nahlášení :palec: Vypadá to na chybu konkrétního zařízení, při simulaci vše vypadá ok. Prosím, pošlete (klidně do soukromé zprávy adminovi) prohlížeč a konkrétní zařízení (typ mobilu).
Hezký den,
Jitka

Dneska to už funguje v pořádku. Mám Android, prohlížeč Chrome.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
1.6.23 11:35

@aiwwa

Jsme rádi, že se „spravilo samo“. Nicméně, kdyby se kdykoliv opakovalo, prosím, dejte vědět. Děkujeme za nahlášení :palec:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová