Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mám chybu a projevuje se jak na telefonu, tak pc. Napsala jsem příspěvek, odeslala a není vidět, když vlezu do editace, tak tam normálně je, ale po uložení zas nic.
Děkujeme za nahlášení
Prosím, pošlete url příspěvku?
Díky,
Jitka
Problém je paragraf napojený ihned za citaci, ten způsobí chybu. Vyřešíme, děkujeme za nahlášení ![]()
Jitka
Dobré odpoledne, upravili jsme nastavení fotek i pro Safari, OS Apple. Pokud by chyba přetrvávala, prosíme o informaci.
Hezký den,
Jitka
Dobrý den,
pátráme po reklamě Linteo, ale neúspěšně. Kdyby se Vám náhodou znovu objevila, mohla byste udělat printscreen obrazovky a případně i zjistit url, na kterou vede? Podle cílové url se reklama hledá nejsnáz. Další velká pomoc je umístění, ve kterém se reklama objevuje (typ plochy), s tím nám pomůže právě printscreen.
Moc díky za pomoc,
Jitka
@admin píše:
@neumisaDobrý den,
Moc díky za pomoc,
pátráme po reklamě Linteo, ale neúspěšně. Kdyby se Vám náhodou znovu objevila, mohla byste udělat printscreen obrazovky a případně i zjistit url, na kterou vede? Podle cílové url se reklama hledá nejsnáz. Další velká pomoc je umístění, ve kterém se reklama objevuje (typ plochy), s tím nám pomůže právě printscreen.
Jitka
problém je v tom, že já se na stránce emimina ani nepohybuji, když se mi ten zvuk spouští, courám jinde, emimino je jen jedno z otevřených oken. Jedná se o reklamu cca uprostřed plochy, ten velký obdélník mezi diskuzními příspěvky. Ve chvíli, kdy se to ozve, se vracím na stránku a mnohdy ani není ten reklamní prostor vidět, je „odjetý“ nahoru nebo dolů.
Pokusím se udělat printscreen, ale popravdě - silně mi to vadí, protože se mi to spouští do filmu, sportu a podobně, takže urychleně shazuji emimino.
Moc děkujeme
Vypadá to na widesquare na desktopu, kdyby se Vám ho povedlo odlovit, bylo by to skvělé. I my bychom ji rádi vypnuli.
Pěkný den,
Jitka
Při každém pokusu o vložení příspěvku vyskočí reklama, která překryje okno a nejde zavřít. (tenhle příspěvek píšu tak, že jsem musela nejdřív napsat do Wordu a pak vlepit poslepu pomocí ctrl V
Viz scany.
Dobře ráno, admin, neudělali jste nějakou změnu na vizáži mimina? Je chudák celý „vyšisovaný“. Hledám chybu /nastavení u mě, ale nic chybného nemůžu najít.
Děkujeme za nahlášení
Vypadá to na chybu konkrétního zařízení, při simulaci vše vypadá ok. Prosím, pošlete (klidně do soukromé zprávy adminovi) prohlížeč a konkrétní zařízení (typ mobilu).
Hezký den,
Jitka
Připadá mi stejné jako včera, o grafických změnách nevím
Prosím, pošlete náhled? A pak rovnou také poprosím o prohlížeč a typ zařízení, které vykazuje chybu, klidně do soukromé zprávy adminovi.
Moc díky za pomoc,
Jitka
@admin píše:
@aiwwaDěkujeme za nahlášeníVypadá to na chybu konkrétního zařízení, při simulaci vše vypadá ok. Prosím, pošlete (klidně do soukromé zprávy adminovi) prohlížeč a konkrétní zařízení (typ mobilu).
Hezký den,
Jitka
Dneska to už funguje v pořádku. Mám Android, prohlížeč Chrome.
Jsme rádi, že se „spravilo samo“. Nicméně, kdyby se kdykoliv opakovalo, prosím, dejte vědět. Děkujeme za nahlášení ![]()
Jitka