Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobře ráno admin, pro zachovani mého dusevniho zdraví, nemuzete udělat něco s touhle silenou reklamou? Tak urputnou reklamu jsem tu ještě nezazila. Zaplacne uplne celou „stránku“ a pomůže jenom vypnout tablet.
@stock ďakujeme za nahlásenie, predávam obchodníkom k riešeniu.
Pomohla by nám url, na ktorú reklama smeruje, platforma, kde sa zobrazuje (mobil?) a priblížne umiestnenie reklamy, prípadne náhľad celej obrazovky.
Vďaka týmto údajom by kolegovia mohli chybnú reklamu rychlejšie opraviť.
Kristína ![]()
@admin píše:
@stock ďakujeme za nahlásenie, predávam obchodníkom k riešeniu.Pomohla by nám url, na ktorú reklama smeruje, platforma, kde sa zobrazuje (mobil?) a priblížne umiestnenie reklamy, prípadne náhľad celej obrazovky.
Vďaka týmto údajom by kolegovia mohli chybnú reklamu rychlejšie opraviť.Kristína
Dobré ráno, já myslela, že si to nechá říct a dá to pokoj. Ne, nedá, stejně obtížné jako včera.
https://www.moebelix.cz/?…
Chrome, tablet, umístění reklamy-pres úplně celou plochu tabletu a nedá se s tím nic delat(zavřít to nejde, musím vypnout tablet, dá se jenom doufat, že to tu reklamu přestane bavit
). Je to fakt otravný.
Tak třeba videoznělka Karlovarského FF s J. Deppem není v dostupná. Stránka to ale pořád zkouší, načež browser pochopitelně na chvíli ztuhne.
Trochu vážně a trochu nevážně:
Neuvažovali jste někdy udělat rubriku přímo pro chlapy, třeba sem? ![]()
Teď jsem na jiném prohlížeči a zatím ok. Emimino zlobí na prohlížeči Safari.
@topazio píše:
Teď jsem na jiném prohlížeči a zatím ok. Emimino zlobí na prohlížeči Safari.
Když to neumíš. Tak zůstaň na Sahaře nebo jiné Safari
@Eustress píše:
@admin zbytečný a urážlivý komentář
@Eustress píše: