Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky za info a díky za upřesnění chyby. Pokračujeme v pátrání,
Jitka
@admin píše:
@větvička1 @j.a.n.i1Díky za info a díky za upřesnění chyby. Pokračujeme v pátrání,
Jitka
Cookies vymazávám. Teď jsem přišla, uvidím jestli se chyba zase objeví.
Dobrý den,
v sobotu večer a dnes dopoledne došlo k dalším úpravám na webu a nastavení sítě. Pokud by problém přetrvával, prosím, dejte nám vědět.
Hezký den,
Jitka
Dobrý den,
je to tak a utíkat neplánuji, zatím se tu ke mně chovají hezky ![]()
Matěj
@topazio píše:
Vidím, že máme nového admina muže.
Doufám, že neuteče.
@admin píše:
Dobrý den,je to tak a utíkat neplánuji, zatím se tu ke mně chovají hezky
Matěj
Ten útěk byl myšlen jinak. Kvůli diskuzím.
Občas je tu hodně trollíků. ![]()
Z boje se přece neutíká. ![]()
Matěj
@topazio píše:
Ten útěk byl myšlen jinak. Kvůli diskuzím.Občas je tu hodně trollíků.
@admin píše:
Z boje se přece neutíká.
Matěj
čistě technická - nemohl bys mít kapičku jiný obrázek? Ty dlouhé modré vlasy ti moc nesluší ![]()
@admin Pekny den, proc jste diskusi o vyhození z bytu jen zavreli a neodtajnili zakladatelku. At se vi, kdo to byl, jestli opet bouře, bud pod svym nickem nebo reinkarnacemi.
@admin píše:
Dobrý den,je to tak a utíkat neplánuji, zatím se tu ke mně chovají hezky
Z boje se přece neutíká.
Matěj
Matěj
Mateji,:" Bättre fly, än illa fäkta!"
Lépe utéct, než špatně šermovat.. ![]()
@vokishka píše:
@admin Pekny den, proc jste diskusi o vyhození z bytu jen zavreli a neodtajnili zakladatelku. At se vi, kdo to byl, jestli opet bouře, bud pod svym nickem nebo reinkarnacemi.
To by mě také zajímalo.
A taky, ony jsou nová pravidla a při duplicitě nicku se už uživatel nesmaže?
Dobrý den, @aiwwa,
duplicitní nick může mít někdo, kdo se k nám vrátil po dlouhé době a třeba zapomněl, že nějaký profil měl a na nový e-mail si založí další. V tom případě ho upozorníme, že jedná proti pravidlům a vyzveme ho, aby si vybral jen jeden, který bude používat a druhý mu smažeme.
Pak může být případ duplicitního nicku, kterého využívá někdo záměrně. V takovém případě ho také upozorníme a smažeme mu profil. Záleží i na „míře provinění“. To pak můžeme dočasně blokovat ponechaný nick či dokonce i zcela smazat.
Uživatel Polední bouře má již jen jeden aktivní účet.
Mějte se hezky a přeji hezký zbytek večera
Jana ![]()
@admin píše:
Dobrý den, @aiwwa,duplicitní nick může mít někdo, kdo se k nám vrátil po dlouhé době a třeba zapomněl, že nějaký profil měl a na nový e-mail si založí další. V tom případě ho upozorníme, že jedná proti pravidlům a vyzveme ho, aby si vybral jen jeden, který bude používat a druhý mu smažeme.
Pak může být případ duplicitního nicku, kterého využívá někdo záměrně. V takovém případě ho také upozorníme a smažeme mu profil. Záleží i na „míře provinění“. To pak můžeme dočasně blokovat ponechaný nick či dokonce i zcela smazat.
Jana
Marmeladu jste ji sice smazli, ale Liska obecna je taky ona a ten ucet je porad aktivni.
@admin píše:
Dobrý den, @aiwwa,duplicitní nick může mít někdo, kdo se k nám vrátil po dlouhé době a třeba zapomněl, že nějaký profil měl a na nový e-mail si založí další. V tom případě ho upozorníme, že jedná proti pravidlům a vyzveme ho, aby si vybral jen jeden, který bude používat a druhý mu smažeme.
Jana
Dobre ráno, rozumím, ale kdy je mira provineni dovršena? A nerozumím, pokud má někdo už c:a čtvrtý nick a krome bezzubeho provokovani, které je směšné, zamerne " tne do ziveho", je to v pořádku? Prispiva to k dobrému tonu diskutovani? To nebyla provokace, to byl zlý úmysl. Predesilam, že nejde o mě, jenom mě to zajima. To abych věděla, co mohu očekávat, versus, co si mohu dovolit. Děkuji..
@stock No, muzes ocekavat, ze zakladatel diskuze ma VIP postavení a admin skace, jak on piska.