Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
29.7.23 18:00

@větvička1 @j.a.n.i1

Díky za info a díky za upřesnění chyby. Pokračujeme v pátrání,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.7.23 14:41
@admin píše:
@větvička1 @j.a.n.i1Díky za info a díky za upřesnění chyby. Pokračujeme v pátrání,
Jitka

Cookies vymazávám. Teď jsem přišla, uvidím jestli se chyba zase objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
31.7.23 10:44

@větvička1 @j.a.n.i1 @topazio

Dobrý den,
v sobotu večer a dnes dopoledne došlo k dalším úpravám na webu a nastavení sítě. Pokud by problém přetrvával, prosím, dejte nám vědět.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.8.23 08:36

Vidím, že máme nového admina muže. :lol:
Doufám, že neuteče. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
5.8.23 17:01

Dobrý den,

je to tak a utíkat neplánuji, zatím se tu ke mně chovají hezky ;)
 Matěj

@topazio píše:
Vidím, že máme nového admina muže. :lol:
Doufám, že neuteče. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.8.23 17:03
@admin píše:
Dobrý den,je to tak a utíkat neplánuji, zatím se tu ke mně chovají hezky ;)
Matěj

Ten útěk byl myšlen jinak. Kvůli diskuzím. :lol: Občas je tu hodně trollíků. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
5.8.23 17:20

Z boje se přece neutíká. 8)
Matěj

@topazio píše:
Ten útěk byl myšlen jinak. Kvůli diskuzím. :lol: Občas je tu hodně trollíků. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
5.8.23 17:40
@admin píše:
Z boje se přece neutíká. 8)
Matěj

čistě technická - nemohl bys mít kapičku jiný obrázek? Ty dlouhé modré vlasy ti moc nesluší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65188
8.8.23 11:47

@admin Pekny den, proc jste diskusi o vyhození z bytu jen zavreli a neodtajnili zakladatelku. At se vi, kdo to byl, jestli opet bouře, bud pod svym nickem nebo reinkarnacemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
8.8.23 16:27
@admin píše:
Dobrý den,

je to tak a utíkat neplánuji, zatím se tu ke mně chovají hezky ;)
 Matěj

Z boje se přece neutíká. 
Matěj

Mateji,:" Bättre fly, än illa fäkta!"

Lépe utéct, než špatně šermovat.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116038
8.8.23 18:56
@vokishka píše:
@admin Pekny den, proc jste diskusi o vyhození z bytu jen zavreli a neodtajnili zakladatelku. At se vi, kdo to byl, jestli opet bouře, bud pod svym nickem nebo reinkarnacemi.

To by mě také zajímalo.
A taky, ony jsou nová pravidla a při duplicitě nicku se už uživatel nesmaže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
8.8.23 20:52

Dobrý den, @aiwwa,

duplicitní nick může mít někdo, kdo se k nám vrátil po dlouhé době a třeba zapomněl, že nějaký profil měl a na nový e-mail si založí další. V tom případě ho upozorníme, že jedná proti pravidlům a vyzveme ho, aby si vybral jen jeden, který bude používat a druhý mu smažeme.

Pak může být případ duplicitního nicku, kterého využívá někdo záměrně. V takovém případě ho také upozorníme a smažeme mu profil. Záleží i na „míře provinění“. To pak můžeme dočasně blokovat ponechaný nick či dokonce i zcela smazat.

Uživatel Polední bouře má již jen jeden aktivní účet.

Mějte se hezky a přeji hezký zbytek večera

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12995
8.8.23 21:02
@admin píše:
Dobrý den, @aiwwa,

duplicitní nick může mít někdo, kdo se k nám vrátil po dlouhé době a třeba zapomněl, že nějaký profil měl a na nový e-mail si založí další. V tom případě ho upozorníme, že jedná proti pravidlům a vyzveme ho, aby si vybral jen jeden, který bude používat a druhý mu smažeme.

Pak může být případ duplicitního nicku, kterého využívá někdo záměrně. V takovém případě ho také upozorníme a smažeme mu profil. Záleží i na „míře provinění“. To pak můžeme dočasně blokovat ponechaný nick či dokonce i zcela smazat.

Marmeladu jste ji sice smazli, ale Liska obecna je taky ona a ten ucet je porad aktivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
9.8.23 06:55
@admin píše:
Dobrý den, @aiwwa,

Dobre ráno, rozumím, ale kdy je mira provineni dovršena? A nerozumím, pokud má někdo už c:a čtvrtý nick a krome bezzubeho provokovani, které je směšné, zamerne " tne do ziveho", je to v pořádku? Prispiva to k dobrému tonu diskutovani? To nebyla provokace, to byl zlý úmysl. Predesilam, že nejde o mě, jenom mě to zajima. To abych věděla, co mohu očekávat, versus, co si mohu dovolit. Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
9.8.23 07:04

@stock No, muzes ocekavat, ze zakladatel diskuze ma VIP postavení a admin skace, jak on piska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová