Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13206
9.8.23 07:11

Jj VIP zacházení má i Klopča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24718
9.8.23 07:14
@j.a.n.i1 píše:
@stock No, muzes ocekavat, ze zakladatel diskuze ma VIP postavení a admin skace, jak on piska.
:lol: máš pravdu, tam docela určitě. Ale tady nejde o zakladatele diskuze, ten je anonymní, ale o přispívající do té diskuze. A to napadení bylo zaludny, nebyla to sranda, nebo „normalni“ rypanec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24718
9.8.23 08:27
@Magical-eyes píše:
Jj VIP zacházení má i Klopča…

Ano, to je zrejmy/očividně, jak by řekl jeji/ho kamarad, který se těší stejnému privilegiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
9.8.23 08:40

Díky všem za připomínky k fungování webu :palec:

Nicméně prosím, abyste zachovali technický ráz Matrixu. Pokud máte jiné než technické připomínky k fungování webu příp. práci adminek či admina, prosím, použijte diskuzi, která se konkrétnímu tématu věnuje příp. založili novou.

Děkuji za pochopení,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24718
9.8.23 09:14
@admin píše:
Díky všem za připomínky k fungování webu :palec:

Nicméně prosím, abyste zachovali technický ráz Matrixu. Pokud máte jiné než technické připomínky k fungování webu příp. práci adminek či admina, prosím, použijte diskuzi, která se konkrétnímu tématu věnuje příp. založili novou.

Děkuji za pochopení,
Jitka

Děkuji za odpověď, máš pravdu. Ale já to zkusila přímo u admina, když se to prihodilo, a ani to nepomohlo. Takže založení diskuze o tomto je waste of time. A opět podotykam, že se to netykalo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.8.23 12:37
@j.a.n.i1 píše:
@stock No, muzes ocekavat, ze zakladatel diskuze ma VIP postavení a admin skace, jak on piska.

Polední bouře a VIP? To je snad vtip? Mně přijde, že to troll nebo neuvěřitelně hloupá osoba. Stačí její psaní v diskuzi o Ukrajině. Je jí lehce přes 40 let a píše jak stalinistická kovaná komouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.8.23 12:40
@admin píše:

Děkuji za pochopení,
Jitka

Ale připomínky k trollení a duplicitě sem taky přeci patří. Viz třeba Heduš. Ta už tu měla asi stý nick. Teď je na chvíli klid. Ale stejně se zase vrátí. Nebo uživatelka MilujícíslečnaT ta tu také zakládá stejné diskuze dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.8.23 12:41
@admin píše:

Děkuji za pochopení,
Jitka

Nebo co ty úchylné diskuze? Například od nicku Sobospaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76665
9.8.23 12:48
@topazio píše:
Ale připomínky k trollení a duplicitě sem taky přeci patří. Viz třeba Heduš. Ta už tu měla asi stý nick. Teď je na chvíli klid. Ale stejně se zase vrátí. Nebo uživatelka MilujícíslečnaT ta tu také zakládá stejné diskuze dokola.

není klid - diskuse o brnění stále jede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.8.23 12:56
@stinga píše:

To je SlečnaT. Nebo zase Heduš?

Příspěvek upraven 09.08.23 v 13:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
9.8.23 12:56
@stinga píše:

Brneni neni Hedus, ona myslela, ze je klid od ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116051
9.8.23 13:30
@topazio píše:
Polední bouře a VIP? To je snad vtip? Mně přijde, že to troll nebo neuvěřitelně hloupá osoba. Stačí její psaní v diskuzi o Ukrajině. Je jí lehce přes 40 let a píše jak stalinistická kovaná komouška.

Bohužel ji tady prochází vše, duplicitní nicky několikrát, hnusné provokace atd. Admin mi napsal, že" provokace v diskuzích není duvod pro blokaci. "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116051
9.8.23 13:30
@stinga píše:

Tak momentálně tam běží diskuze ostatních. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.8.23 13:40
@aiwwa píše:
Bohužel ji tady prochází vše, duplicitní nicky několikrát, hnusné provokace atd. Admin mi napsal, že" provokace v diskuzích není duvod pro blokaci. "

Já vím. Je úplně padlá na hlavu. Nechce se mi věřit, že toto individuum má miminko. Myšlení má jak stará komouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76665
9.8.23 13:44
@aiwwa píše:
Tak momentálně tam běží diskuze ostatních. :lol:

já to už neotvírám, tak nevím :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek