Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše:
Přidám jinou.Dnes ve 23.55h je odstávka EM, kdo to nezachytil, tak ať víte.
viděla jsem a jako pesimista si hledám jiný program k snídani
@Žirafa 69 píše:
Přidám jinou.Dnes ve 23.55h je odstávka EM, kdo to nezachytil, tak ať víte.
Nevím o ní. Děkuji za info. Ale v tuto dobu už budu chrnět. ![]()
@topazio píše:
Nevím o ní. Děkuji za info. Ale v tuto dobu už budu chrnět.
No jasně, proto to dělají v noci, to chápu.
Já se tu sice tou dobou sem tam vyskytuju, ale to proto, že večer usínám u TV a pak nemůžu nějakou dobu spát. ![]()
@Žirafa 69 píše:
No jasně, proto to dělají v noci, to chápu.
Já se tu sice tou dobou sem tam vyskytuju, ale to proto, že večer usínám u TV a pak nemůžu nějakou dobu spát.
Já vím, že jsou tu mezi námi i nespavci.
Zhruba 14 dni mi napric diskuzema velmi casto vyskakuje tato chyba (viz foto) pri prokliku na dalsi stranku. Pouzivam Safari.
Upgrade dokončen, drobné chyby průběžně opravujeme. A vypadá to, že o svou ranní kávu s eMiminem nepřijdete ![]()
Budeme rádi za nahlášení jakékoliv komplikace, na kterou narazíte.
Dobrou noc,
Jitka
Děkujeme za nahlášení
Problém bude místní, na Vašem zařízení, proto navrhuji smazat cookies ve Vašem prohlížeči (chrome://settings/clearBrowserData).
Hezký den,
Jitka
Když se chci dostat do diskuzí, kde diskutuji přes ten zvoneček nahoře vpravo, hlásí mi to chybu. Jsem na mobilu.
@Havlova píše:
Když se chci dostat do diskuzí, kde diskutuji přes ten zvoneček nahoře vpravo, hlásí mi to chybu. Jsem na mobilu.
Ja to same… tablett i mobil. A teď už ani nazpátek, mimino mě odmita ![]()
Příspěvek upraven 29.08.23 v 07:22
Taky nefunguje. když „vytáhnu“ nový příspěvek z mailu, tak ten samý obrázek
,když kliknu na
,tak taky nic, akorát na téma vpravo na boku když jsem klikla, tak jsem se jedině tímto způsobem dostala do tohoto vlákna.
@admin píše:
Upgrade dokončen, drobné chyby průběžně opravujeme. A vypadá to, že o svou ranní kávu s eMiminem nepřijdete![]()
Budeme rádi za nahlášení jakékoliv komplikace, na kterou narazíte.
Dobrou noc,
Jitka
Pekny den, z větší prijdu. Muzu otevrit jen z bocni listy z hlavni stranky. Do mych oblíbených, kde diskutuju, se nedostanu, hazi to chybu. I kdyz si davam diskusi do oblibenych, hodi to chybovou hlasku, ale asi se to tam ulozi.
Klika, že mimino neserviruje ranní kafe, byla bych bez kafe… ![]()
@stock píše:
Klika, že mimino neserviruje ranní kafe, byla bych bez kafe…
Viď? ![]()
@stock píše:
Klika, že mimino neserviruje ranní kafe, byla bych bez kafe…
Jo. Po jedne jedu pryč, stravim v busech pres hodinu, tak jen tajne doufam, ze sejim to podari spravit. Tohle je docela velka chyba, divim se, ze si to ti „opravari“ sami nevyzkousi a neprijdou na to.
@admin Dobré ráno, a víte o tom, že z hlavní - úvodní - stránky nefunguje odkaz na 1 z těch nových deníčků, o tchýni? Když na něj kliknu, objeví se chyba, obsah není dostupný…viz obr.
Taky jsem se těšila, že si počtu, možná už to i někdo řešil zde? Předem každopádně děkuji…