Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@stockPředali jsme obchodníkům, hledají konkrétní formát. Zatím se nepodařilo najít. Díky za nahlášení
Jitka
Ono se to asi leklo samo? a už se to neukazuje/nevyrusuje. Ale i tak dekuji
![]()
Uživatel/ka Eustress byla na základě připomínek i v dalších diskuzích po napomenutí smazána.
Jitka
Jako nápad výborné
Jen se obávám, že nemáme obsah, který by se pod podobný odkaz dal zařadit. Máte tip?
Jitka
@admin píše:
@M_VladimJako nápad výbornéJen se obávám, že nemáme obsah, který by se pod podobný odkaz dal zařadit. Máte tip?
Jitka
Věřím, že obsah by zajistili především diskuze uživatelů/ek.
Tipy?
Protože jde o rodinu…
Třeba jak vybírat kočárek a do jakého auta se vejde, jak vybírat autosedačku, odrážedlo, kolo… Andrologické a sexuologické poradny po okolí a kde si nechat udělat spermiogram.
Možná spolupráce s organizací Loono.
Oblečení.
Malý výtah z Guta-Jarkovského a Špačka, fakt někteří vůbec neví, nikdo jim to neřekl.
Jak nakrmit děti na chatě a na výletě.
Po čem se jen olíznou a co může být špatně.
Grilovačka a co můžou děti.
Sportoviště, samozřejmě i pro děti, možná i pravidla některých sportů.
Co s dětmi u vody a kde. Kde jsou naopak zrádná místa.
Tábory. Možná i hledáme vedoucí a naměty.
Kroužky, co se pro koho hodí.
Filmy a seriály.
Knihovnička a co kdy předčítat.
Možná i čtení do čtečky/mobilu.
Mobily a jiná elektronika pro děti, doporučené weby.
Určitě jsem nevyčerpal všechno, teď mě napadá, že jsem trapně vynechal hračky - co se hodí a co ne a co může být špatně.
Totéž výtvarné a školní věci.
![]()
Partneky by možná uvítaly tipy na dárky a co naopak ne. Třeba průvodce vínem.
Příspěvek upraven 24.07.23 v 11:24
@topazio píše:
Aiwwa má pravdu. V mnoha diskuzích uráží uživatele Emimina. Jeho komentáře jsou úplně zbytečné.
Má a jsou. Jde o to to podat tak, aby se chytli za nos.
Leč u cílených zlovolností… nezbývá než ten klacek. ![]()
Upřímně, tyhle diskuze bych si ráda pročítala i já
Předávám kolegyním jako inspiraci a námět k zamyšlení.
Jitka ![]()
@admin píše:
@topazio @aiwwaUživatel/ka Eustress byla na základě připomínek i v dalších diskuzích po napomenutí smazána.
Jitka
Už to bylo potřebné. Hlavně tu urážel ženy lékařky, které pomáhaly zakladatelům diskuzí.
Můžete prosím ověřit, zda byl odstraněn problém s přístupem do některých diskuzí? Upravili jsme nastavení serveru.
Moc díky,
Jitka
@admin píše:
@topazioMůžete prosím ověřit, zda byl odstraněn problém s přístupem do některých diskuzí? Upravili jsme nastavení serveru.
Moc díky,
Jitka
Nyní je všechno v pořádku. ![]()
Pekny den, dnes mam ve vsech diskusich, co jsem zatim otevrela, ruzne velikosti pisma. To vy nebo je chyba na mem prijimaci? Diky.
@vokishka píše:
Pekny den, dnes mam ve vsech diskusich, co jsem zatim otevrela, ruzne velikosti pisma. To vy nebo je chyba na mem prijimaci? Diky.
Velikost písma lze nastavit. Občas vidím takové texty na Emiminu.
Malé Velké
@topazio píše:
Velikost písma lze nastavit. Občas vidím takové texty na Emiminu.Malé Velké
Jo, ale ja s tim nic nedelala a v diskusi jsou některé odpovedi velke, jiné malé. Nikdy driv to nebylo
Díky za nahlášení
Tohle nevypadá na úmyslné formátování příspěvku.
Mohla byste prosím do SZ poslat adminovi printscreen z této adresy https://servix.idnes.cz/showip.aspx ? Bohužel na svých zařízeních stejnou chybu nevidím, potřebujeme si nasimulovat vše podle vašeho zařízení a prohlížeče.
Předem díky,
Jitka
@admin píše:
@vokishka @topazioDíky za nahlášení
Předem díky,Tohle nevypadá na úmyslné formátování příspěvku.
Mohla byste prosím do SZ poslat adminovi printscreen z této adresy https://servix.idnes.cz/showip.aspx ? Bohužel na svých zařízeních stejnou chybu nevidím, potřebujeme si nasimulovat vše podle vašeho zařízení a prohlížeče.
Jitka
Pekny den, odpoledne, dela mi to na tabletu, jsem právě zjistila.
@vokishka píše:
Jo, ale ja s tim nic nedelala a v diskusi jsou některé odpovedi velke, jiné malé. Nikdy driv to nebylo
Tak to jo. Holt zase nějaký Matrix. ![]()