Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Přeji hezkou neděli. Tato reklama se mi dnes ukázala asi 60×. Nejde dát pryč. Přidali jste další reklamy přes celé Emimino? Proč se ukazuje, když kliknu na každou novou diskuzi? Je to dost otravné.
Stále se reklamy ukazují. Nejdou dát pryč. Křížek je někdy úplně schovaný.
Pro nahlášení reklamy potřebujeme informaci o tom, kam reklama vede (url, na které vás odvede). K tom ještě zda se jedná o mobilku nebo desktop a přibližně o kterou reklamní plochu se jedná.
Naposledy jste nahlašovala vinětu, což je reklamní formát na mobilce, který překryje celou stránku. Jedná se o stejnou plochu? Můžete, prosím, poslat url, na kterou reklama vede?
U sebe na mobilce již vinětu nevidím. Nepoužíváte náhodou stále stejné okno v prohlížeči? Pokud ano, prosím, zavřete a otevřete eMimino v novém okně, viněta už by Vás trápit neměla.
Pěkný den,
Jitka
Dneska po rozkliknuti počasí, stále čtvrtek a město zmizelo úplně.
Upravili jsme počasí, výstrahy se častěji aktualizují (1× za 3 hodiny), město přiřazujeme ke kraji a ukazujeme počasí krajského města, do kterého patříte.
Hezký den,
Jitka
Pěkný den, to je nějaká novinka, že mi přišla žádost o přátelství? Co to vůbec znamená.
@admin píše:
@aiwwaUpravili jsme počasí, výstrahy se častěji aktualizují (1× za 3 hodiny), město přiřazujeme ke kraji a ukazujeme počasí krajského města, do kterého patříte.
Hezký den,
Jitka
I nás je výstraha. Hic k padnutí. ![]()
@admin píše:
@aiwwaUpravili jsme počasí, výstrahy se častěji aktualizují (1× za 3 hodiny), město přiřazujeme ke kraji a ukazujeme počasí krajského města, do kterého patříte.
Hezký den,
Jitka
To město nefunguje, ukazuje se mi Karlovy Vary, jsem v Praze a Středočeském kraji.
@aiwwa píše:
To město nefunguje, ukazuje se mi Karlovy Vary, jsem v Praze a Středočeském kraji.
Mě taky KV. A jsem ve východních Čechách.
Jsem z Ústeckého kraje a většinou se mi ukazují města z Moravy.
Admin šla by zavést blokace v diskuzích určitých lidí? Tohle nám tu chybí.
@vokishka píše:
Pěkný den, to je nějaká novinka, že mi přišla žádost o přátelství? Co to vůbec znamená.
to už je tady dlouho. Zjevně jsi někoho zaujala natolik, že chce býti tvým kamarádem - tedy uvidí ti i na zamčený profil.
@vokishka píše:
To není novinka. Je to tu dlouho. Někdo po tobě touží. ![]()
@Havlova píše:
Mě taky KV. A jsem ve východních Čechách.
Taky mam KV. ![]()