Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Dobrý den,za jménem mám povětšinou smajlíka - střídám mávajícího s kytkou, pravidlo v tom nehledejte - jak mi to padne pod ruku. A usměvavého smajlíka -
- používám dost často, nic špatného v úsměvu nevidím
Na soukromé zprávy odpovídáme, bohužel když se jedná o zprávy, který nejsme schopni zodpovědět my - admini, tak musíme čekat na reakci „z vrchu“. Obratem odpovědi pak přeposíláme.
Viki (bez smajlíka)
Úsměv rozhodně vždy není vhodný. Jak byste se asi tvářila, kdyby vám třeba sděloval zaměstnavatel s úsměvem, že jste propuštěna nebo lékař, že máte rakovinu?
A k druhé části, jak je možné, že mi teď vaše kolegyně napsala, že to bylo prověřené už v pondělí?
@admin píše:
@DixiesDobré ráno,
eMimino je bezplatná služba s vysokými náklady na údržbu. To jediné, co uživatel „platí“ za možnost službu používat, je zobrazování reklam. Takže jistě pochopíte, že hledáme cesty, jak uživatele, kteří tuto „platbu“ obcházejí, na tento fakt upozornit
Ano, jedná se o novinku. Okna se snadno zbavíte vypnutím adblocku.
Jen mne zarazilo, že se Vám hláška objevuje při každém kliknutí, to není standardní funkčnost, pokud vím, tak by se měla zobrazovat jen při příchodu na web. Můžete prosím potvrdit? Pokud opravdu při každém kliknutí, jedná se o chybu, kterou předáme k řešení
Pěkný den, Jitka
Bylo to opravdu při každém kliknutí. Už jsem to vzdala, protože na konci mi stránka zamrzla zešedivěla a přestala fungovat.
Dobrý den,
je to jednoduché - adminky ode mne nedostaly odpověď na hlášený problém. Po přihlášení odběru stejné diskuze notifikace chodily všechny tak, jak měly. Další řešíme v SZ.
Námitky ohledně používání smajlíků jsou subjektivní, nejedná se o technický problém. Prosím, používejte toto vlákno i s ohledem na ostatní sledující výhradně k hlášení technických problémů.
Děkuji za pochopení,
Jitka
@admin píše:
@HavlovaDobrý den,
je to jednoduché - adminky ode mne nedostaly odpověď na hlášený problém. Po přihlášení odběru stejné diskuze notifikace chodily všechny tak, jak měly. Další řešíme v SZ.
Námitky ohledně používání smajlíků jsou subjektivní, nejedná se o technický problém. Prosím, používejte toto vlákno i s ohledem na ostatní sledující výhradně k hlášení technických problémů.
Děkuji za pochopení,
Jitka
Ok.
Neříkala jsem to? Dnes má službu jiná adminka a kontroverzní diskuze zamčená.
@admin a vy jste tedy uživatele pírko nesmazaly?
Prosím, používejte tuto diskuzi pouze k hlášení technických problémů. Na ostatní komentáře nemám kompetenci ani kapacitu odpovídat
Díky za pochopení, Jitka ![]()
@admin píše:
@aiwwaProsím, používejte tuto diskuzi pouze k hlášení technických problémů. Na ostatní komentáře nemám kompetenci ani kapacitu odpovídatDíky za pochopení, Jitka
Rozumím tomu správně, že jiné než technické dotazy nebudete zodpovídat?
@admin píše:
@aiwwaProsím, používejte tuto diskuzi pouze k hlášení technických problémů. Na ostatní komentáře nemám kompetenci ani kapacitu odpovídatDíky za pochopení, Jitka
A zadanim do jine diskize se kapacita navysi jak?
Dotazů se ujmou ty, které k tomu mají kompetenci a diskuze sledují v rámci své náplně práce
Pro obecné připomínky k diskuzím či náměty a rady, jak lépe diskuze spravovat, doporučuji založit nové téma v rámci kategorie Dotazy pro adminy. Pěkný den, Jitka
@admin píše:
Dobrý den.Ona diskuse je především výsměchem zakladateli, což mu také náležitě ukázali uživatelé v příspěvcích.
Zakladatel dostal ban, v současnosti není na eMiminu aktivní…Diskusi bych nemazala. Právě proto, že ukazuje, jak omezení někteří lidé jsou a také to, že pokud někdo schválně provokuje, musí počítat s tím, že ho druzí rozcupují, obzvlášť, pokud jde o takto závažná témata…
PetraDiskutující jasně zakladateli ukázali, co si o jeho pokřiveném názoru (nebo nechutné provokaci
) myslí…
Pokud to funguje takhle, tak uzivatelka Polední bouře mela dostat ban uz nekolikrat. ![]()
@Lenka_Hal píše:
Pokud to funguje takhle, tak uzivatelka Polední bouře mela dostat ban uz nekolikrat.
Vždyť dostala, ale reinkarnovala, což jsem myslela že se nesmí. ![]()
@aiwwa píše:
Vždyť dostala, ale reinkarnovala, což jsem myslela že se nesmí.
No, obcas se nejaky admin probere a zabanuje, ale od posledni reinkarnace uz ubehlo spoustu casu a hlavne spoustu noveho trolleni.
Vaše názory jsou zajímavé a rozhodně si zaslouží samostatné téma
Přesto prosím o respektování téma Matrixu, tj. technické problémy a chyby na webu. V rámci tohoto vlákna se jedná o off topic.
Proto vás prosím, pokud stojíte o zachování svého názoru, vložte jej do jiné diskuze. V zájmu zachování přehlednosti Matrixu a jeho funkce budu off topic příspěvky v tomto vláknu mazat.
Děkuji za pochopení, Jitka