Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@Anna766Obávám se, že chyba je na straně Vašeho zařízení a nepomůžeme Vám s ní.
Abychom teorii ověřili, vypněte - prosím - na svém zařízení všechny adblocky, otevřete si web v prohlížeči v anonymním okně. Pokud chyba zmizí, bude prokázáno, že chybu způsobuje Vaše nastavení zařízení.Pokud chyba nezmizí, prosím, pošlete do soukromé zprávy adminovi údaje o svém telefonu (značka, typ), prohlížeč a url, kde se chyba projevuje. Ideálně, když pošlete printscreen této url: https://servix.idnes.cz/showip.aspx, tam najdeme vše, co potřebujeme k nasimulování chyby.
Hezký den,
Jitka
Dnes už je to pryč. Červená si dala dovolenou. Děkuji.
Hlásím další samovolně spouštěnou reklamu - tentokrát na buchtičky s krémem. ozvala se hned po otevření emimina, ani jsem nestihla na nic kliknout
@neumisa píše:
Hlásím další samovolně spouštěnou reklamu - tentokrát na buchtičky s krémem. ozvala se hned po otevření emimina, ani jsem nestihla na nic kliknout
bud ráda, že jsou tam buchtičky a ne majitel ![]()
@vokishka píše:
bud ráda, že jsou tam buchtičky a ne majitel
já buchtičky ráda, ale po sedmikilometrovém běhu se mi trošku zvednul žaludek ![]()
@admin Dobrý večer, dnes mi při pokusu otevřít emimino naskočí prázdná stránka a hláška Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit. V anonymním okně je vše v pořádku, takže chápu, že chyba bude nejspíše na mé straně, ale jde nějak zjistit, v čem to může být? Žádný adblock nepoužívám, prohlížeč Chrom, všechny ostatní stránky fungují normálně. Díky.
Děkujeme za nahlášení
, předávám obchodníkům k vypnutí zvuku.
Jitka
Děkujeme za nahlášení ![]()
Dumáme, čím by to mohlo být, ale není to úplně zřejmé, možná to je i problém Mafra infrastruktury. Ale máme pár doplňujících dotazů než pošleme kolegům k řešení:
1. Používáte nějaké doplňky prohlížeče? Například cookies editor?
2. Nastal stav před přihlášením nebo po přihlášení (resp. při trvalém přihlášení)?
A mohla byste pls poslat do soukromé zprávy adminovi printscreen toho, co se objeví na této url?
https://servix.idnes.cz/showip.aspx
Moc děkujeme,
Jitka
@admin píše:
@Michelle_MDěkujeme za nahlášení
Dumáme, čím by to mohlo být, ale není to úplně zřejmé, možná to je i problém Mafra infrastruktury. Ale máme pár doplňujících dotazů než pošleme kolegům k řešení:
Moc děkujeme,
1. Používáte nějaké doplňky prohlížeče? Například cookies editor?
2. Nastal stav před přihlášením nebo po přihlášení (resp. při trvalém přihlášení)?
A mohla byste pls poslat do soukromé zprávy adminovi printscreen toho, co se objeví na této url?
https://servix.idnes.cz/showip.aspx
Jitka
Děkuji za zprávu. O žádném rozšíření nebo doplňcích nevím, ukazuje se mi jen „Dokumenty Google offline“. Stav nastal při trvalém přihlášení, během procházení stránek. Printscreen zasílám do soukr. zprávy.
Máte nějak rozhašené počasí. Nebo může být tedy čtvrtek a byla jsem během 5 minut na 3 místech. A neděje se to jen mě.
@topazio píše:
Já to samé. Oblast mám nastavenou. A nikam teď necestuji.
Já sedím doma v křesle.
Dobré ráno admin, v diskuzi se mluví o sebeposkozovani( řezání se) a mně to stini přes celou stránku tahle reklama.
Uznávám jakýkoliv humor, smysl pro srandu mi nechybí, ale tady jsem jenom překvapeně polkla ![]()
Děkujeme za nahlášení ![]()
Počasí je nové a ještě na něm pracujeme a výstupy (které generuje AI na základě dat) upravujeme. Aktuálně máme počasí dostupné jen pro 12 krajských měst, pokud mezi ně vaše město nepatří, nabízíme lokalitu náhodně. Což se nelibí ani nám. Proto brzy doplníme možnost volby kraje.
Mimochodem, dnes v noci mají být zejména na západě Čech velmi silné bouřky včetně krupobití.
Pěkný den,
Jitka ![]()
Děkujeme za nahlášení
Na motiv reklamy, která se u téma zobrazí, vliv nemáme. Předám obchodníkům, zda si s ní poradí oni.
Hezký den,
Jitka ![]()