Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@vokishkaDobrý den, díky za nahlášeníUpozornění jsou nastavena tak, že fungují (bez ohledu na to, zda je diskuze aktivní či pasivní), dokud je uživatel proklikává. Jakmile upozornění neotevřete, rozesílka se pozastaví buď do otevření posledního upozornění nebo do nové návštěvy samotné diskuze.
Pokud máte přesto pocit, že jste otevřela všechna upozornění a přesto nové nepřišlo, prosím o potvrzení.
Díky,
Jitka
Odklikavam poměrně často oznacit vse za přečtené, i klikam vsechny diskuse. Jde o diskuse, které nebyly aktivni nekolik mesicu.
Díky za ověření. Funkce „Označit vše za přečtené“ nenahrazuje skutečné otevření upozornění/ notifikace. Opětovné přihlášení k odběru další notifikace proběhne až po návštěvě konkrétního vlákna diskuze. Systém Vás tedy považuje za odhlášeného odběratele - dokud diskuzi znovu nenavštívíte.
Hezký den,
Jitka
Reklamy přes stránku se stále zobrazují několikrát za sebou. Některé nejdou zavřít. Chybí křížek.
@topazio
Díky za nahlášení, bohužel na jeho základě nelze chybu řešit. Prosím o printscreen konkrétní reklamy a zařízení.
Pokud se stále jedná o reklamu na reprodukční centrum a tablet, tak čekáme na řešení, které dodává externí oddělení.
Pěkný den,
Jitka
@admin píše:
@topazio
Díky za nahlášení, bohužel na jeho základě nelze chybu řešit. Prosím o printscreen konkrétní reklamy a zařízení.
Pokud se stále jedná o reklamu na reprodukční centrum a tablet, tak čekáme na řešení, které dodává externí oddělení.
Pěkný den,
Jitka
Screen teď nemám. Zařízení iPhone - SE 2020, prohlížeč Safari.
Reklamy přes celou stránku se mi stále zobrazují dokola. I 5× za minutu. Každým klikem na jinou diskuzi. ![]()
@topazio píše:
Reklamy přes celou stránku se mi stále zobrazují dokola. I 5× za minutu. Každým klikem na jinou diskuzi.
Mě taky. A ještě si myslí, že jsem alkoholik. ![]()
@Havlova píše:
Mě taky. A ještě si myslí, že jsem alkoholik.
Je to otravné.
@Havlova píše:
Mě taky. A ještě si myslí, že jsem alkoholik.
U me zas maji pocit, ze potrebuju slevu na Elektrolux ![]()
@admin to fakt musime hlasit kazkou jednotlivou reklamu, to to nejde pohlidat rovnou.
@j.a.n.i1 píše:
U me zas maji pocit, ze potrebuju slevu na Elektrolux
@admin to fakt musime hlasit kazkou jednotlivou reklamu, to to nejde pohlidat rovnou.
Mě už taky. ![]()
@Havlova píše:
Mě už taky.
Mně ani nejdou vykliknout. Chybí křížek.
@topazio píše:
Někdy taky.
@topazio píše:
Mne jo, ale od rana uz tak 6× videt reklamu na Electrolux…
i kdyz furt lepsi nez to predchozi…
@Maggdallena píše:
Mne jo, ale od rana uz tak 6× videt reklamu na Electrolux…i kdyz furt lepsi nez to predchozi…
Mně se ukazuje po každém kliknutí na diskuzi.
Předtím se mi ukazovala reklama na hazard.
@topazio píše:
Mně se ukazuje po každém kliknutí na diskuzi.Předtím se mi ukazovala reklama na hazard.
Me taky pri každé diskuzi a jako bonus se ta diskuze po zavření reklamy ani nenacte, musim manuálně reload.
A @admin mají koukam vsichni jeste víkend.