Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65186
11.9.23 13:58
@admin píše:
@vokishkaDobrý den, díky za nahlášení :palec: Upozornění jsou nastavena tak, že fungují (bez ohledu na to, zda je diskuze aktivní či pasivní), dokud je uživatel proklikává. Jakmile upozornění neotevřete, rozesílka se pozastaví buď do otevření posledního upozornění nebo do nové návštěvy samotné diskuze.
Pokud máte přesto pocit, že jste otevřela všechna upozornění a přesto nové nepřišlo, prosím o potvrzení.
Díky,
Jitka

Odklikavam poměrně často oznacit vse za přečtené, i klikam vsechny diskuse. Jde o diskuse, které nebyly aktivni nekolik mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
11.9.23 16:09

@vokishka

Díky za ověření. Funkce „Označit vše za přečtené“ nenahrazuje skutečné otevření upozornění/ notifikace. Opětovné přihlášení k odběru další notifikace proběhne až po návštěvě konkrétního vlákna diskuze. Systém Vás tedy považuje za odhlášeného odběratele - dokud diskuzi znovu nenavštívíte.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.9.23 15:10

Reklamy přes stránku se stále zobrazují několikrát za sebou. Některé nejdou zavřít. Chybí křížek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.9.23 07:10

@topazio
Díky za nahlášení, bohužel na jeho základě nelze chybu řešit. Prosím o printscreen konkrétní reklamy a zařízení.
Pokud se stále jedná o reklamu na reprodukční centrum a tablet, tak čekáme na řešení, které dodává externí oddělení.
Pěkný den,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.9.23 12:37
@admin píše:
@topazio
Díky za nahlášení, bohužel na jeho základě nelze chybu řešit. Prosím o printscreen konkrétní reklamy a zařízení.
Pokud se stále jedná o reklamu na reprodukční centrum a tablet, tak čekáme na řešení, které dodává externí oddělení.
Pěkný den,
Jitka

Screen teď nemám. Zařízení iPhone - SE 2020, prohlížeč Safari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.9.23 09:57

Reklamy přes celou stránku se mi stále zobrazují dokola. I 5× za minutu. Každým klikem na jinou diskuzi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42085
25.9.23 09:59
@topazio píše:
Reklamy přes celou stránku se mi stále zobrazují dokola. I 5× za minutu. Každým klikem na jinou diskuzi. :zed:

Mě taky. A ještě si myslí, že jsem alkoholik. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.9.23 10:02
@Havlova píše:

Je to otravné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
25.9.23 10:57
@Havlova píše:

U me zas maji pocit, ze potrebuju slevu na Elektrolux :cert:
@admin to fakt musime hlasit kazkou jednotlivou reklamu, to to nejde pohlidat rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42085
25.9.23 11:19
@j.a.n.i1 píše:
U me zas maji pocit, ze potrebuju slevu na Elektrolux :cert:
@admin to fakt musime hlasit kazkou jednotlivou reklamu, to to nejde pohlidat rovnou.

Mě už taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.9.23 12:47
@Havlova píše:
Mě už taky. :mrgreen:

Mně ani nejdou vykliknout. Chybí křížek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42085
25.9.23 12:48
@topazio píše:

Někdy taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2912
25.9.23 13:48
@topazio píše:

Mne jo, ale od rana uz tak 6× videt reklamu na Electrolux… :roll: i kdyz furt lepsi nez to predchozi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.9.23 14:30
@Maggdallena píše:
Mne jo, ale od rana uz tak 6× videt reklamu na Electrolux… :roll: i kdyz furt lepsi nez to predchozi…

Mně se ukazuje po každém kliknutí na diskuzi. :zed: Předtím se mi ukazovala reklama na hazard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
25.9.23 14:41
@topazio píše:
Mně se ukazuje po každém kliknutí na diskuzi. :zed: Předtím se mi ukazovala reklama na hazard.

Me taky pri každé diskuzi a jako bonus se ta diskuze po zavření reklamy ani nenacte, musim manuálně reload.
A @admin mají koukam vsichni jeste víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová