Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejdou nahrát nové ikonky. A ano, smazala jsem historii a F5 jsem mačkala stokrát. A nic. Pořád vidím starou, a to jsem to zkoušela předělat několikrát.
To je individuální podle typu zařízení, ale zkuste následující postup (popisuji postup u svého zařízení)
otevřete prohlížeč (v mém případě Chrome)
3 tečky vpravo nahoře (menu nastavení)
Historie (položka v menu)
Vymazat údaje o prohlížení… (odkaz)
vybat Soubory cookies a data webových stránek
button Vymazat data
Postup a umístění ovládacích prvků se může lehce lišit podle typu zařízení.
Pokud vám postup nepomůže, zkuste si vygooglit správný postup pomocí klíčových slov:
(značka a typ zařízení) smazání cookies
Hezký den,
JItka
Díky za dotaz k ikonce, profilové fotce:
Nejprve je potřeba smazat původní ikonku, následně nahrát novou. Mazání fotky najdete na obrázku.
(Po re-designu profilu bude následovat úprava nástrojů k editaci profilu, budeme myslet na jednodušší postup.)
Hezký den,
Jitka
@admin píše:
@Anna766Díky za dotaz k ikonce, profilové fotce:
Nejprve je potřeba smazat původní ikonku, následně nahrát novou. Mazání fotky najdete na obrázku.(Po re-designu profilu bude následovat úprava nástrojů k editaci profilu, budeme myslet na jednodušší postup.)
Hezký den,
Jitka
@admin píše:
@Anna766Díky za dotaz k ikonce, profilové fotce:
Nejprve je potřeba smazat původní ikonku, následně nahrát novou. Mazání fotky najdete na obrázku.(Po re-designu profilu bude následovat úprava nástrojů k editaci profilu, budeme myslet na jednodušší postup.)
Hezký den,
Jitka
To jsem udělala. Asi desetkrát. Nejde to. Novou ikonku vidím jen když dám někomu srdíčko, jinde ně.
Příspěvek upraven 03.11.23 v 11:23
Díky za upozornění ![]()
Jedná se o problém ve zpoždění zobrazení změny ikonky, to způsobuje cache webu (paměť). Aby byly stránky rychlejší, některé věci si web pamatuje déle a některé méně. Ikonka patří k těm, které se aktualizují jen několikrát denně.
Každopádně ve Vašem případě by ikonka měla být nejpozději zítra v pořádku.
Zkusíme upravit, aby byla změna pružnější ![]()
Jitka
@admin píše:
@Anna766Díky za upozornění
Zkusíme upravit, aby byla změna pružnější
Jedná se o problém ve zpoždění zobrazení změny ikonky, to způsobuje cache webu (paměť). Aby byly stránky rychlejší, některé věci si web pamatuje déle a některé méně. Ikonka patří k těm, které se aktualizují jen několikrát denně.
Každopádně ve Vašem případě by ikonka měla být nejpozději zítra v pořádku.
Jitka
Díky.
Hlásím problém se změnou avataru - na snímku jedna změna provedena úspěšně (nově chci žábu se sklenicí), po rozjetí profilu je zpět starý avatar s medailí. A ano, cookies jsem smazala, zkusila jsem změnu i smazáním starého obrázku a vložením nového.
Nefunguje, stále se vrací starý obrázek.
edit: po vložení se obrázky zpřeházely, ale na významu to nic nemění…
@neumisa píše:
Hlásím problém se změnou avataru - na snímku jedna změna provedena úspěšně (nově chci žábu se sklenicí), po rozjetí profilu je zpět starý avatar s medailí. A ano, cookies jsem smazala, zkusila jsem změnu i smazáním starého obrázku a vložením nového.Nefunguje, stále se vrací starý obrázek.
edit: po vložení se obrázky zpřeházely, ale na významu to nic nemění…
Stejný problém jsem měla já, dnes konečně naskočila nová ikonka všude, po víc jak týdnu, přesto že jsem vypla a stokrát zapla počítač, vymazala historii, F5 jsem zmáčkla ani nevím kolikrát. Trvalo to strašně dlouho než to naskočilo.
@Anna766 píše:
Já vidím žábu s šálkem.
Také vidím žábu se sklenkou vína.
děkuju. takže problém někde u mě, já se vidím s medailí ![]()
víc už toho smazat nemůžu… ![]()