Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2208
20.11.23 18:19

@admin
Na diskuzi chodím z profilu, vždycky jsem klikla na oko a to mě poslalo na následující stránku, co jsem četla naposledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39648
20.11.23 18:33
@neumisa píše:
Potvrzuji, „oko“ posílá na poslední příspěvek

Také potvrzuji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42442
20.11.23 18:49
@DandátkoP píše:
Ja teda nebyla zvykla klikat na oko, klikala jsem vzdycky na nazev diskuze a tim jsem se dostala vzdy k poslednimu prispevku, ktery jsem cetla. Ted se kliknutim na nazev diskuze dostavam jen na 1. stranku a kliknutim na oko tedy zas na posledni.

Já to mám stejně, dostanu se na první stránku a musím hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
20.11.23 18:54
@Betty MacDonald píše:
Já to mám stejně, dostanu se na první stránku a musím hledat.

Od té doby co je tahle nová udělávka, tak kdykoli kliknu na oko, mám tam reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
20.11.23 18:55
@aiwwa píše:
Už jsem to psala vedle, lepší by bylo kdyby byl zvoneček vpravo místo ikonky nastavení. Takhle se snadno trefí ikonka nastavení.

Zrovna si říkám, že tam je neco jinak :zed: furt mám tendenci klikat na to úplně vpravo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
20.11.23 20:03

@Pitaya1

Oko upravíme, výchozí záložku si můžete změnit v Nastavení uživatele, tj. zde: https://www.emimino.cz/nastaveni/, jděte na volbu Nastavení diskuzí a zvolte Oblíbená témata.
Hezký večer,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
20.11.23 20:07

@aiera @Pitaya1 @renduli @neumisa @DandátkoP @Žirafa 69

Děkujeme za nahlášení :palec: Upravíme, jak nejdříve to bude možné.
Hezký večer,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
20.11.23 20:08

@Betty MacDonald @Anna766

Děkujeme za nahlášení, oko upravíme, reklamu prověříme.
Hezký večer,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
21.11.23 07:47

Chtěla bych se zeptat, jak bude vypadat připojování na E-mimi přes účet na I-dnes, jak se mi objevilo na profilu.

To bude nějak navzájem propojené?
Děkuji za odp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38937
21.11.23 10:35
@free333 píše:
Chtěla bych se zeptat, jak bude vypadat připojování na E-mimi přes účet na I-dnes, jak se mi objevilo na profilu.To bude nějak navzájem propojené?
Děkuji za odp.

To by me take zajimalo. A popravde se mi tedy vazne nechce kvuli emiminu delat ucet na Idnes. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38937
21.11.23 10:38
@admin píše:
@aieraMoc díky za komentář :palec:
Jen doplňující dotaz: Jdete na diskuzi z profilu nebo z některého přehledu v diskuzích? Funkci oka jsme neměnili nikde, není možné, že jste spíš klikla na šipku? Ta posílá na poslední příspěvek v diskuzi.
Moc díky za upřesnění,
Jitka

Dela mi to to stejne. Chodim do svych oblibenych diskuzi jen z profilu. Driv se pri kliknuti na ociciko zobrazila stranka a prispevek, ktery jsem naposledy cetla. Ted to otvira rovnou posledni stranku v diskuzi. Tezko se pak hleda, odkud ma clovek docitat. :)

Zobrazeni mych diskuzi na profilu mi prijde hrozne male a odskocene dolu, ta leva nabidka naopak zbytecne velka. Spatne se pak hleda sipka, oko v seznamu diskuzi, aby se na ne mohlo kliknout.

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.11.23 11:10

@free333

Děkuji za dotaz :palec: Ano, připravujeme jednotné přihlašování napříč všemi weby Mafry. Jednotný iDnes účet umožní v případě zájmu snazší registraci na dalších webech Mafry. (Jitka: Odpověď editována, původní formulace byla nepřesná)

Účet bude fungovat automaticky s přihlašovacími údaji eMimina, zatím není jasné, zda bude možné přihlašování pomocí přezdívky, proto jsme předběžně zobrazili každému uživateli jeho email, kterým se na eMiminu přihlašuje.

Detaily k jednotnému účtu budou publikovány v předstihu cca 3 týdny před plánovaným spuštěním. V té době také spustíme výraznou výstrahu, pokud bude nutné přihlašování emailem namísto přezdívkou. iDnes účet bude funkční i s Facebook či Google přihlašováním.

Pro vás, coby uživatele, nebude mít změna žádný vliv na funkčnost, pouze usnadní pohyb různými weby.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116043
21.11.23 11:13
@admin píše:
@free333

Děkuji za dotaz :palec: Ano, připravujeme jednotné přihlašování napříč všemi weby Mafry. Jednotný iDnes účet umožní snazší pohyb a zpřístupnění všech služeb bez nutnosti dalších a dalších registrací.

Účet bude fungovat automaticky s přihlašovacími údaji eMimina, zatím není jasné, zda bude možné přihlašování pomocí přezdívky, proto jsme předběžně zobrazili každému uživateli jeho email, kterým se na eMiminu přihlašuje.

Detaily k jednotnému účtu budou publikovány v předstihu cca 3 týdny před plánovaným spuštěním. V té době také spustíme výraznou výstrahu, pokud bude nutné přihlašování emailem namísto přezdívkou. iDnes účet bude funkční i s Facebook či Google přihlašováním.

Pro vás, coby uživatele, nebude mít změna žádný vliv na funkčnost, pouze usnadní pohyb různými weby.

Hezký den,
Jitka

A ta emailová adresa bude viditelná ostatním uživatelům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
21.11.23 11:22

@admin

Děkuji za odp.

A E-mimi bude nějak zvýrazněno na liště I-dnes?
To by se nejspíš zvýšila návštěvnost, pak bych opravdu všem, kdo tu chce řešit nějaký nepříjemný rozvod - rozchod, doporučila několikrát si rozmyslet, co napíše osobního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
21.11.23 11:23
@AvajBr píše:
To by me take zajimalo. A popravde se mi tedy vazne nechce kvuli emiminu delat ucet na Idnes. :roll: :zed:

Mně taky ne, nemám ráda registrace kamkoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová