Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin
Na diskuzi chodím z profilu, vždycky jsem klikla na oko a to mě poslalo na následující stránku, co jsem četla naposledy.
@neumisa píše:
Potvrzuji, „oko“ posílá na poslední příspěvek
Také potvrzuji. ![]()
@DandátkoP píše:
Ja teda nebyla zvykla klikat na oko, klikala jsem vzdycky na nazev diskuze a tim jsem se dostala vzdy k poslednimu prispevku, ktery jsem cetla. Ted se kliknutim na nazev diskuze dostavam jen na 1. stranku a kliknutim na oko tedy zas na posledni.
Já to mám stejně, dostanu se na první stránku a musím hledat.
@Betty MacDonald píše:
Já to mám stejně, dostanu se na první stránku a musím hledat.
Od té doby co je tahle nová udělávka, tak kdykoli kliknu na oko, mám tam reklamu.
@aiwwa píše:
Už jsem to psala vedle, lepší by bylo kdyby byl zvoneček vpravo místo ikonky nastavení. Takhle se snadno trefí ikonka nastavení.
Zrovna si říkám, že tam je neco jinak
furt mám tendenci klikat na to úplně vpravo ![]()
Oko upravíme, výchozí záložku si můžete změnit v Nastavení uživatele, tj. zde: https://www.emimino.cz/nastaveni/, jděte na volbu Nastavení diskuzí a zvolte Oblíbená témata.
Hezký večer,
Jitka
@aiera @Pitaya1 @renduli @neumisa @DandátkoP @Žirafa 69
Děkujeme za nahlášení
Upravíme, jak nejdříve to bude možné.
Hezký večer,
Jitka
Děkujeme za nahlášení, oko upravíme, reklamu prověříme.
Hezký večer,
Jitka
Chtěla bych se zeptat, jak bude vypadat připojování na E-mimi přes účet na I-dnes, jak se mi objevilo na profilu.
To bude nějak navzájem propojené?
Děkuji za odp.
@free333 píše:
Chtěla bych se zeptat, jak bude vypadat připojování na E-mimi přes účet na I-dnes, jak se mi objevilo na profilu.To bude nějak navzájem propojené?
Děkuji za odp.
To by me take zajimalo. A popravde se mi tedy vazne nechce kvuli emiminu delat ucet na Idnes.
![]()
@admin píše:
@aieraMoc díky za komentář
Jen doplňující dotaz: Jdete na diskuzi z profilu nebo z některého přehledu v diskuzích? Funkci oka jsme neměnili nikde, není možné, že jste spíš klikla na šipku? Ta posílá na poslední příspěvek v diskuzi.
Moc díky za upřesnění,
Jitka
Dela mi to to stejne. Chodim do svych oblibenych diskuzi jen z profilu. Driv se pri kliknuti na ociciko zobrazila stranka a prispevek, ktery jsem naposledy cetla. Ted to otvira rovnou posledni stranku v diskuzi. Tezko se pak hleda, odkud ma clovek docitat. ![]()
Zobrazeni mych diskuzi na profilu mi prijde hrozne male a odskocene dolu, ta leva nabidka naopak zbytecne velka. Spatne se pak hleda sipka, oko v seznamu diskuzi, aby se na ne mohlo kliknout.
Děkuji za dotaz
Ano, připravujeme jednotné přihlašování napříč všemi weby Mafry. Jednotný iDnes účet umožní v případě zájmu snazší registraci na dalších webech Mafry. (Jitka: Odpověď editována, původní formulace byla nepřesná)
Účet bude fungovat automaticky s přihlašovacími údaji eMimina, zatím není jasné, zda bude možné přihlašování pomocí přezdívky, proto jsme předběžně zobrazili každému uživateli jeho email, kterým se na eMiminu přihlašuje.
Detaily k jednotnému účtu budou publikovány v předstihu cca 3 týdny před plánovaným spuštěním. V té době také spustíme výraznou výstrahu, pokud bude nutné přihlašování emailem namísto přezdívkou. iDnes účet bude funkční i s Facebook či Google přihlašováním.
Pro vás, coby uživatele, nebude mít změna žádný vliv na funkčnost, pouze usnadní pohyb různými weby.
Hezký den,
Jitka
@admin píše:
@free333Děkuji za dotaz
Ano, připravujeme jednotné přihlašování napříč všemi weby Mafry. Jednotný iDnes účet umožní snazší pohyb a zpřístupnění všech služeb bez nutnosti dalších a dalších registrací.
Účet bude fungovat automaticky s přihlašovacími údaji eMimina, zatím není jasné, zda bude možné přihlašování pomocí přezdívky, proto jsme předběžně zobrazili každému uživateli jeho email, kterým se na eMiminu přihlašuje.
Detaily k jednotnému účtu budou publikovány v předstihu cca 3 týdny před plánovaným spuštěním. V té době také spustíme výraznou výstrahu, pokud bude nutné přihlašování emailem namísto přezdívkou. iDnes účet bude funkční i s Facebook či Google přihlašováním.
Pro vás, coby uživatele, nebude mít změna žádný vliv na funkčnost, pouze usnadní pohyb různými weby.
Hezký den,
Jitka
A ta emailová adresa bude viditelná ostatním uživatelům?
Děkuji za odp.
A E-mimi bude nějak zvýrazněno na liště I-dnes?
To by se nejspíš zvýšila návštěvnost, pak bych opravdu všem, kdo tu chce řešit nějaký nepříjemný rozvod - rozchod, doporučila několikrát si rozmyslet, co napíše osobního.
@AvajBr píše:
To by me take zajimalo. A popravde se mi tedy vazne nechce kvuli emiminu delat ucet na Idnes.![]()
Mně taky ne, nemám ráda registrace kamkoliv ![]()