Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8056
21.11.23 19:57
@admin píše:
@rmot

Moc díky za dotaz. Odpověď se různí pro různé scénáře:

1. Mám jen profil na eMiminu a nemám profil na iDnes
2. Mám profil na iDnes i na eMiminu, ale různé registrační e-maily
3. Mám profil na iDnes i na eMiminu se stejným registračním e-mailem

1. Odpověď:
Když odejdete bez odhlášení z eMimina, nedojde k aut. přihlášení na iDnes. Nemůže dojít, protože registrační email eMimina nebude mít vytvořený iDnes profil. Bez Vaší aktivní registrace a vytvoření profilu k přihlášení na iDnes nedojde. Služby si jen předají cookie kvůli reklamnímu systému.

2. Odpověď:
Když odejdete bez odhlášení z eMimina, nedojde k aut. přihlášení na iDnes. Nemůže dojít, protože registrační email eMimina nebude mít vytvořený iDnes profil. Služby si jen předají cookie kvůli reklamnímu systému.

3. Odpověď:
V tomto případě si Vás služba jednotného přihlašování bez dalšího přihlášení předá. Nesdílí žádné informace, kromě cookie kvůli reklamnímu systému.

Nejde o legalizování sledování. V rámci služeb si předáváme jen reklamní cookie.

Hezký den,
Jitka

Díky za odpověď. Takže to chápu tak, že Mafra bude při pohybu po serverech idnes vědět, že se tam pohybuje ten a ten uživatel z emimina (stejně jako to díky cookies může vědět doteď), ale z účtu emimina se nestane automaticky univerzální účet pro všechny servery mafry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
21.11.23 20:50
@admin píše:
@stock @aiwwa

Pokud se dotaz týká zahraničních emailů, tak s nimi budeme nakládat stejně jako dosud, o žádných omezeních nevím. Jakmile je mail ověřený, nakládáme s ním stejně jako s tuzemským a neděláme v nich rozdíly.

Hezký večer,
Jitka

Dekuju za odpověď:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.11.23 21:14

@My Melody

U Účtu iDnes zatím nevím, jestli bude potřeba při změně e-mailu potvrzovací kód. Lepší by bylo změnit si e-mail ještě před změnou přihlašování, obraťte se na admina v soukromé zprávě.

Hezký večer,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.11.23 21:16

@DanielaD

Důrazná výstraha kvůli změně přihlašování. Ten, kdo se doteď přihlašoval kombinací přezdívky a hesla (například já), by se po změně přihlašování nepřihlásil. Chystáme si sice nástroje, jak doposlat registrační email, ale lepší je předcházet komplikacím, že :) Zejména, když stačí pamatovat si registrační email.

Hezký večer,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.11.23 21:47

@rmot

To je relativně trefné shrnutí :kytka: Obecně informace ke cookies a jejich užití najdete v patičce webu, odkaz Cookies.

A ano, z eMimino profilu se nestane automaticky profil pro všechny weby Mafry. Každý web má své vlastní prostředí pro vytvoření profilu, jeho vznik je podmíněn vědomým požadavkem uživatele.

Hezký večer,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
22.11.23 03:57

Chyba na stránce v načítání?

Zdravím, vložila jsem recenzi s fotkou na šampón Weleda(testování-výhra), bohužel to ale není online. Došel mi potvrzující email, že recenze byla vložena, ale není.

Když chci vložit celou znovu tak to již nejde.

Kontaktovala jsem admina v soukromé zprávě, ale zatím bez reakce.

Kde je prosím problém? :,(
Děkuji.

Odkaz na recenze tady:
https://www.emimino.cz/…tsky-sampon/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
22.11.23 07:54

@Besterka

Děkujeme za recenzi :kytka: Recenzi jsme přijali a po kontrole admina bude vydána, předpokládám, že v průběhu dnešního dne.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
23.11.23 07:50

Dobrý den, už druhý den mi nefungují e-mailové upozornění na nové příspěvky v diskuzi. Poslední mi včera přišel v 13.20 a od té doby nic. Teď jsem se ještě zkusila přihlásit v mobilní aplikaci, tam jsem byla odhlášená, ale jinak tedy jedu přes PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
23.11.23 08:12
@PapeJ píše:
Dobrý den, už druhý den mi nefungují e-mailové upozornění na nové příspěvky v diskuzi.Poslední mi včera přišel v 13.20 a od té doby nic. Teď jsem se ještě zkusila přihlásit v mobilní aplikaci, tam jsem byla odhlášená, ale jinak tedy jedu přes PC.

Mám ten samý problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
23.11.23 08:16
@Žirafa 69 píše:
Mám ten samý problém.

Tak to jsem „ráda“, že nejsem jediná. Je to celkem opruz, když si člověk píše, nebo čte ve vícero diskuzích, tam pořád lézt přes zvoneček, jestli tam je nová reakce, nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
23.11.23 13:59

Dobrý den,

děkujeme za zprávu. Předala jsem informaci programátorům.

Ještě jednou děkuju za spolupráci..

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
23.11.23 14:06

@PapeJ @Žirafa 69

Díky za nahlášení :palec: Ověřili jsme, zda nám notifikace odcházejí, ale vypadá to, že je vše funkční, vidíme odeslané e-maily.

Funkčnost je taková, že e-mailová rozesílka upozornění se obnovuje při kliknutí na odkaz v e-mailu, kliknutím na notifikaci v upozorněních (zvoneček) nebo návštěvou samotné diskuze (ale to si nejsem jistá, zjistím). Mohly byste, prosím, ověřit, že jste některý z uvedených kroků udělaly?

Moc díky,
Jitka,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
23.11.23 14:17
@admin píše:
@PapeJ @Žirafa 69

Díky za nahlášení :palec: Ověřili jsme, zda nám notifikace odcházejí, ale vypadá to, že je vše funkční, vidíme odeslané e-maily.

Funkčnost je taková, že e-mailová rozesílka upozornění se obnovuje při kliknutí na odkaz v e-mailu, kliknutím na notifikaci v upozorněních (zvoneček) nebo návštěvou samotné diskuze (ale to si nejsem jistá, zjistím). Mohly byste, prosím, ověřit, že jste některý z uvedených kroků udělaly?

Moc díky,
Jitka,

Předtím jsem klikala v e-mailu, na zvoneček, do diskuzí jsem i psala a nic. Teď už to, zdá se, zase funguje. Ale třeba na tento příspěvek mi do e-mailu upozornění nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
23.11.23 16:04

@PapeJ

Díky za zprávu, prosím, sledujte, kdyby se chyba opakovala, dejte mi vědět. Zatím se přikláním k tomu, že nedošlo k obnovení pokynu pro rozesílku (tzn. nedošlo ke kliknutí na odkaz v e-mailu). Každopádně i my budeme sledovat, zda někde není nějaký problém.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
23.11.23 18:19
@admin píše:
@DanielaD

Důrazná výstraha kvůli změně přihlašování. Ten, kdo se doteď přihlašoval kombinací přezdívky a hesla (například já), by se po změně přihlašování nepřihlásil. Chystáme si sice nástroje, jak doposlat registrační email, ale lepší je předcházet komplikacím, že :) Zejména, když stačí pamatovat si registrační email.

Hezký večer,
Jitka

ten kdo sem chodí málo, tak to bude pro ně docela nepříjemná záležitost

také jsem se nemohla přihlásit, psát vám maily je marné, neodpovídáte, a nejlepší ze všeho je stránka-nemůžete se přihlásit? Napište nám.

Vyzkoušejte si to, ono to fakt nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová