Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlásím obtěžující vyskakovací panel na POdnikatelský účet. Jako já vím, že to má křížek - ale tomu chvilku trvá, než naskočí. Panel se mi otevře po KAŽDÉM prokliku a zabere třetinu strany… ale zase vím, kde si ten účet určitě neotevřu ![]()
Dobrý den, vy uz neco predelavate? V poslední dobe se casto stranky vubec nenactou, je jen bila plocha. Ptala jsem se, nedela to jen mně.
@vokishka píše:
Dobrý den, vy uz neco predelavate? V poslední dobe se casto stranky vubec nenactou, je jen bila plocha. Ptala jsem se, nedela to jen mně.
U mě to samé.
A u mě stránka černá, na mimino nedosáhneš, ani se nesnaž, error HTTP 503.
@vokishka píše:
Já 2× restartovala wifinu a myslela, že je chyba u mně. Tak vidím, že to má více lidí.
Děkujeme za nahlášení, nic co by tohle mělo způsobovat mě nenapadá. Prosím, mohly byste mi poslat typ url, která chybu způsobuje? Případně vysledovat, jestli se nejedná o nějaký konkrétní sled kroků? Sama jsem chybu zatím nezaregistrovala.
Předem díky za pomoc,
Jitka
@admin píše:
@stock @topazio @vokishkaDěkujeme za nahlášení, nic co by tohle mělo způsobovat mě nenapadá. Prosím, mohly byste mi poslat typ url, která chybu způsobuje? Případně vysledovat, jestli se nejedná o nějaký konkrétní sled kroků? Sama jsem chybu zatím nezaregistrovala.
Předem díky za pomoc,
Jitka
Bud to necacte ani hlavni stranku nebo z bocni listy konkrétní diskusi. Je jedno jakou, jestli novou, kde jsem ještě nebyla, nebo ulozena na sledování.
@vokishka píše:
Bud to necacte ani hlavni stranku nebo z bocni listy konkrétní diskusi. Je jedno jakou, jestli novou, kde jsem ještě nebyla, nebo ulozena na sledování.
Já to samé.
@admin píše:
@stock @topazio @vokishkaDěkujeme za nahlášení, nic co by tohle mělo způsobovat mě nenapadá. Prosím, mohly byste mi poslat typ url, která chybu způsobuje? Případně vysledovat, jestli se nejedná o nějaký konkrétní sled kroků? Sama jsem chybu zatím nezaregistrovala.
Předem díky za pomoc,
Jitka
Skočila bílá stránka. Po kliku na jakoukoliv diskuzi. Bílá stránka a název webu Emimino.
A mne zaclo vyskakovat tohle
jen když vlezu na emimino a vždycky to vyskočí 3× ![]()
@admin Jitko, potřebuju, abyste se podívala na mé SZ. Je to naléhavé. Moc děkuji
Vyřešeno ![]()
@a12 @topazio @stock @vokishka @Dixies
Vypadá to, že vypršela platnost nějaké cookie.
Zkusíte, prosím, smazat cookies a následně všechny schválit?
V Chrome najdete zde: chrome://settings/clearBrowserData
Dáte prosím vědět, zda se problém vyřešil?
Moc díky za pomoc,
Jitka
@admin píše:
@Magical-eyesVyřešeno
V Chrome najdete zde: chrome://settings/clearBrowserDataDáte prosím vědět, zda se problém vyřešil?
Moc díky za pomoc,
Jitka
Smazání cookies nepomohlo. Emimino začlo fungovat až po delší době. Jedu přes Safari.
@admin píše:
@Magical-eyesVyřešeno
V Chrome najdete zde: chrome://settings/clearBrowserDataDáte prosím vědět, zda se problém vyřešil?
Moc díky za pomoc,
Jitka
Mne to ted funguje i bez mazani. Ono se to stava nekolikrat za den delsi dobu a pak je to zase normalni.
Asi už známe zdroj potíží, problémy se záložním serverem, děkujeme všem za nahlášení
. Na nápravě se pracuje.
Hezký den,
Jitka