Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:Žádnou chybu nevidím. URL je Emimino.
@topazioA mohla byste. prosím, poslat náhled chyby? Udělat printscreen?
Moc děkujeme
Jitka
Dobré ráno,
prosím o náhled chyby, o ukázku zobrazení stránky. Z Vašeho popisu nám bohužel není jasné, jaká je na stránce chyba, obrázek nám pomůže. Prosím o printscreen obrazovky.
Moc díky,
Jitka
@admin píše:
@topazioDobré ráno,
prosím o náhled chyby, o ukázku zobrazení stránky. Z Vašeho popisu nám bohužel není jasné, jaká je na stránce chyba, obrázek nám pomůže. Prosím o printscreen obrazovky.
Moc díky,
Jitka
Vždyť jsem několikrát napsala, že video reklamy rozšiřují do strany stránky diskuzí. Jedná se o všechny reklamy.
Děkujeme ![]()
Předáno k řešení obchodníkům, děkujeme za nahlášení.
Jitka
Dostala jsem zprávu, že chyba byla opravena, projevilo se to u Vás?
Díky za zprávu předem, Jitka
@Jitka_redakce píše:
@topazioDostala jsem zprávu, že chyba byla opravena, projevilo se to u Vás?
Díky za zprávu předem, Jitka
Pár dní jsem tu nebyla. Napíšu během dne. ![]()
@admin
Můžu se zeptat, proč se mi v místě, kde bývá případné srdíčko, jen točí neustále dokola, jakoby se to stále načítalo? Dělá mi to na PC i na mobilu. A nejde citovat ani zmínit, zmizely veškeré smajlíky a když chci zobrazit svá oblíbená vlákna, nefunguje to taky. Souvisí to snad s těmi Vašimi dnešními změnami?
Upravit - jak koukám, příspěvek lze, ale do uzavřenky jsem se mohla dostat třeba jen z meilu.
@Žirafa 69 píše: Více
Dobré ráno,
mohla byste si zkusit smazat cookies? Pokud bude problém přetrvávat, prosím, pošlete mi platformu, kterou používáte (desktop/ tablet/ mobil), operační systém (iOS, Android..), typ prohlížeče. Pokud nechcete sdílet veřejně, prosím pište do soukromé zprávy adminovi.
Děkujeme za nahlášení
,
Jitka
@Divná Bára bohužel to není chyba, ale nová úprava v emiminu.
@Divná Bára https://www.emimino.cz/…minu-521442/
Tady si pocti.
Nebylo by možné ty citace někde volitelné zapnout? ![]()
Diskuze se tím značně znepřehlednily. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Ano, díky za příspěvek
.
Pracujeme na úpravě, která umožní nastavit si donačítání citací automaticky. Ale dříve než zítra k dispozici nebude.
Prosíme o trpělivost.
Jitka