Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101633
19.3.24 07:01
@admin píše: Více

Promiňte, ale tohle fakt neni standardní, standarni reklamni format nesmi v zadnem případě branit uzivani stranek a pokud mate pocit, ze překryty navigacni panel je v poradku a hodlate ho obhajovat, tak na svem miste nemate co delat a doporučuji najit jinou praci, treba prodej nevyzadanrho zboží po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
19.3.24 07:03
@vokishka píše: Více

Tohle je na PC, nadstandardní rozlišení, zobrazené 3 reklamy najednou, ale bude nas tu nekdo přesvědčovat, ze naprosto odflaknuta prace s jejim pozicovanim je zcela standardní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
19.3.24 09:27

Rozumím tomu, že admini musí obhajovat nastavenou politiku emimina, ale toto je naprosté nepochopení situace těch, kdo o tom rozhodují. Protože poslední slovo mají stejně uživatelé, ať si majitelé emimi nastavují pravidla jakkoliv. Je jen na uživatelích, jestli si jednoho dne řeknou „tak tohle už je moc“ a prostě přejdou jinam. Takže nasírat uživatele a ještě z nich dělat hlupáky, že nerozumí tomu, jak mají vypadat reklamy na serveru, není dobrá cesta, jak to tu udržet naživu a tím si udržet příjmy z reklam. Navíc když nikdy nemohou vědět, kdo z potenciálních i současných inzerentů to tu pročítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
19.3.24 09:46

@j.a.n.i1

Díky za nahlášení, přehlédla jsem se, nevšimla jsem si, že reklama překrývá obsah :palec: K chybě totiž dochází jen občas. Opravíme.
Hezký den :kytka:,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
19.3.24 09:54

@admin Dík moc, jinak prohlížeč Chrome, Win 10 a k chybě dojte při rolování stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
19.3.24 10:26

@j.a.n.i1

Super, děkujeme :palec: Pracujeme na nápravě.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
21.3.24 02:39

Chyba v načítání

Zdravím :kytka:
Mám připomínku ohledně soutěže o,,Nejhezčí jména,, :P
V pravidlech je, že v profilu mám mít uloženy 3 oblíbená holčičí a 3 klučičí jména. Já to uloženo mám. Ale na hlavní stránce se to nenačítá. Viz:

https://www.emimino.cz/…24-nutrilon/

Po vyplnění, týdenní soutěže, se mi ukázal banner, že odpověď je vložena, ale ještě nemám vyplněné jména :roll: a to je podmínkou soutěže jak o hlavní cenu, tak týdenní soutěže.

V profilu je ale mám :nevim: kde je prosím chyba?
Děkuji :kytka:
PS: po kliknutí na pohyblivý banner na soutěž se dokonce objeví, že soutěž už zkončila 8o
Nevím kde je chybička :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
21.3.24 06:07

Ve spoustě diskuzí od včerejška trollí Libor, co nabízí casting…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
21.3.24 07:20
@Besterka píše: Více

Díky moc za nahlášení :palec: Je tam jen jedna univerzální hláška, která po splnění podmínky hry nedává smysl, upravíme. A zkusíme doplnit i ověření, zda máte splněnou podmínku hlavní hry.
Jediné, čemu nerozumím, je ukončená soutěž po kliknutí na pohyblivý banner. Nemohu najít, Mohla byste, prosím, poslat obrázek?

Hodně štěstí ve hře :srdce:,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
21.3.24 07:22

@neumisa

Díky za nahlášení, předávám k řešení :palec:.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
21.3.24 15:25
@admin píše: Více

Zdravím :kytka: posílám screenshot obrazovky na hlavní stránce obr1.
a po kliknutí se na soutěž nedostanu viz obr.2.

Snad to pomůže ;)

Soutěž musím manuálně vyhledat mezi,,testování a soutěže,, v levém sloupci.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
21.3.24 15:58

@Besterka

Moc díky, není nastaveno správné datum vydání článku, upozornila jsem kolegyně. Moc děkujeme za nahlášení a za náhled :palec:
Hezký den :srdce:,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11467
26.3.24 09:27

Mé ego se trápí, všiml jsem si toho, že od včerejška se nezobrazuje, kdo dal příspěvku srdíčko (lajk). Jakpak mám problém rozlišit, zda se tábor mých fanynek zde rozrůstá, nebo zda mě lajkuje stalker Karel od nás ze vsi? Je to záměr, nebo bug?

U anket už delší dobu nejdou zobrazit uživatelé u jednotlivých možností. Jak si pak mám vést seznam, kdo mě tu má rád a kdo ne? Windows 10, poslední verze Chromu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
26.3.24 15:31

@Ploskutáček Joo, kdyby od včerejška. Bojuju a píšu si s adminy už asp. 14 dní v SZ a nikdo neporadí. Smajlíky nejdou, citace nevidím, tak se občas ptám, na co že kdo reaguje (a kopírovat se „nesmí“…).
Srdíčka samozřejmě nevidím celou dobu, natož je moct přidat nebo vidět, kolik lidí dalo.
Ale možná můj prohlížeč, co já vím, mně třeba nejde se odhlásit z meilu, není tam ten nápis „odhlásit se“. Bych se i domnívala, že Ty bys třeba mohl nějak poradit, nevím.
Jo, ale upravit svůj příspěvek kupodivu jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11467
26.3.24 15:52
@Žirafa 69 píše: Více

Tak jsem zjistil, že v anonymním režimu mi srdíčka fungujou, tudíž to musí nějaký doplněk v prohlížeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová