Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jakooo…teď si nevybavím, co je anonym. režim?
Vidíš, ani citovat nejde, musím vždy naťukat „ručně“.
Tak vyřešeno: nezobrazování uživatelů u srdíček mi dělá Tampermonkey, nezobrazování v anketách je vlastnost.
Marťo, tak teď už nerozumím vůbec, se v tom holt nevyznám. Něco, co neznám, raději nezkouším, no. Stejně asi budu muset s PC do servisu…prý. Já už nevím, nějak na to nemám nervy.
Zkoušeli jsme spolu leccos, ale fakt netušíme, co konkrétně Vaši chybu způsobuje. I u Vás tipuju nějaký doplněk prohlížeče nebo nastavení. Ale bez náhledu a detailní inspekce Vašeho zařízení těžko vymyslíme. I ta nefunkčnost emailu naznačuje, že problém bude v zařízení a nikoliv konkrétně na eMiminu.
Hezké Velikonoce
,
Jitka
@topazio píše: Více
Protože někdo zobrazení, které je přímo ideální k server side řešení, naprasil do javascriptu, který probíhá na počítačích uživatelů. Takže místo aby server vygeneroval stránku, kterou předhodí do prohlížeče uživatele už hotovou a tímpádem by se zobrazila hned a v podstatě na každém zařízení, tak předhodí část stránky s programem v javascriptu, který se spouští na zařízení uživatele, donačítá si další data a vše je to velmi háklivé na „správné“ (čti stejné jako má programátor) prostředí uživatele. Takže buď jsou servery emimina poddimenzované a tímto programátoři přesunuli část potřeby výpočetního výkonu z vlastních serverů na počítače uživatelů, nebo mají programátoři emimina trochu omezený a sebestředný rozhled ohledně toho, na čem všem je žádoucí, aby se lidem emimino zobrazovalo. Obojí ukazuje na slušný amatérismus.
Jsem jedina komu neustale vyskakuje reklama na plastiku? Od rana uz asi 10 x ![]()
@Maggdallena Ja uz ani nevnímám, na co mi vyskakuje reklama… Ale nějaká mi taky vyskakuje furt.
@admin píše: Více
Bohužel stále nevidím citace. Jsou to citace v diskuzích od letošního března, ty starší citované příspěvky vidím.
A reklama na plastiky mi také stále vyskakuje.
@Maggdallena píše: Více
A trva to stale, v podstate temer pri kazdem otevreni stranek… ![]()