Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
26.4.24 06:55

@stock

Pokusíme se Vaše žití co nejdříve odvrtat :) Jen bychom potřebovali nápovědu, o kterou reklamu se jedná, bohužel jich na webu je příliš. Nejvíc pomůže url/ odkaz, na který reklama vede. Pak platforma, na které jste na ni narazila (desktop, tablet, mobil) a printscreen, ideálně celé obrazovky, abychom plochu mohli jednoznačně identifikovat. Nebo aspoň detailní popis, značku, produkt, cokoliv, čeho bychom se mohli chytit.
Moc díky za pomoc, Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
26.4.24 07:21
@admin píše: Více

Děkuji, ale všimla jsem si, že většinou zatím stačí napsat adminkam/adminkovi, nebo mám kliku, a reklama se smrskne na minimum. Vtip byl v tom, že to byla reklama na nějaký strojek na výrobu zmrzliny, ktera mi „zmrazila“cely tablet. Nešlo psát, kopírovat, zavřít to atd. Teď se už tahle reklama „umoudrila“ a pokud se ukáže je mrnava a jde zavřít. Ale i tak děkuji za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
29.4.24 15:27

Zdravím :kytka:
Opravdu proběhla již soutěž či výběr testerů na tyto produkty Freylish 8o?

https://www.emimino.cz/…li-freylish/

Každý týden sleduji nové testování a čtu pak recenze, ale toto jsem opravdu neviděla :roll:

Omlouvám se, pokud je chyba na mé straně a testování mi jaksi uteklo nebo se nezobrazilo v nabídce :think:
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.4.24 07:04

@Besterka

Ptala jsem se v redakci, testování se připravuje a již brzy se objeví výzva k přihlášení se do testování na webu. Článek, na který odkazujete, je zatím prázdný (příprava na ukládání recenzí).

Jinak tip, testerem eMimina se může stát každý, stačí zaregistrovat se mezi testerky a pak se přihlásit do konkrétního článku typy Vybíráme testerky . (Aktuálně můžete testovat opalovací kosmetiku Lirene.)

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36966
3.5.24 11:20

Postesknutí. Smazali jste diskuzi „Krvavý orgasmus“, nebo tak nějak, nahlásil to prof. Farnswort.
Nehodlám se přít o to, jestli to založil trol, klidně budu souhlasit s tím, že ano. je to zvláštní a ne moc frekventované a já si myslím, že tohle je téma, kdy může jít opravdu o život, ne tedy v jedné epizodě, ale jako příznak onemocnění.
Koukal jsem třeba do místní encyklopedie a nenašel.
Z toho důvodu bych to takhle šmahem nesmáznul. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
3.5.24 14:11

@M_Vladim

Díky za poznámku, předávám redakci k zamyšlení.
Hezký víkend,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.5.24 09:17

Už jsem přišla na to jaká byla příčina, že jsem neviděla citace a Emimino zlobilo i v jiných věcech. Jelikož je můj notebook KO, tak chodím na synův MacBook pracovat a i na Emimino. Synátor používá AdBlock a to byla příčina, proč Emimono nejelo, tak jak má. AdBlock už je vypnutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36966
11.5.24 11:02

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…rankovani/4/?…
Kdyby to pokračovalo nějak nevhodně, jak neřeknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
13.5.24 06:10

@M_Vladim

Diskuze byla uzamčena.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36966
14.5.24 01:08

Jsem se tam chtěl aspoň zachechtáát… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
19.5.24 22:03

Pekny vecer, je to tu nejake rozbite, vite o tom? Pri odesilani prispevku to haze chybu, nektere prispevky jsou i 3×. Pri kliknutí na nove diskuse to pise, ze neexistuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
20.5.24 06:25

@vokishka

Moc děkujeme za nahlášení, prověříme.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
20.5.24 06:54

Dobré rano, ted uz to vypadá v pořádku. Ale večer to byl děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
20.5.24 07:24

@vokishka

Včera večer mezi 21.30 a 23 docházelo k výpadkům části sítě. Teď už by skutečně mělo být vše funkční. Děkujeme za nahlášení :palec:

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148672
28.5.24 20:12

Co ta Soudružka co tu spamuje emimino? Je všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová