Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když jsem klikla do této diskuze, vyskočilo mi tohle info.
Nevíte, kdo že to byl vlastně smazán? ![]()
@Stevia píše: Více
To není pro mě vysvětlení a děje se to proč? ![]()
Už koukám je to v pořádku mě se objevuje to moje a ostatním to jejich, tak snad už to bude tak v pořádku. Ono pár dní zpět to dokonce u každého ukazovalo, co měli nějaké metříky atd. nějaké podivné znaky, tak jim to tu blbne nebo tu zas něco zlepšují? ![]()
Děkujeme za nahlášení ![]()
I vkládání fotek i podpisy jsou opravené, pokud by se ještě ukázala nějaká chyba, budeme rádi za nahlášení.
Hezký den,
Jitka
@admin nějak vám blbnout diskuze. U některých se mi zobrazuje, že jsou ještě v plenkách, byť tam přibývají příspěvky.
Děkujeme za nahlášení
Chyba byla včera kolem 18 hodiny odstraněna.
Hezký den,
Jitka
Dobrý den, dnes to tu zase neustále vypadává, píše to, že stránka nejde načíst. A je jedno, jestli je to počítač, tablet nebo mobil.
Pod článek v diskuzi:
https://www.emimino.cz/…uzu/diskuze/
jsem přidal příspěvek.
Přesto se nyní nezobrazuje a hlasování nebere na zřetel, že jsem hlasoval. ![]()
Protože tam není nic, mám pocit, že nejde výlučně jen o můj problém. ![]()
Děkujeme za nahlášení
Chyby prověříme a v nejbližším možném termínu opravíme.
Hezký den,
JItka
Prošla jsem encyklopedii, přidala komentář k článku a zkusila odhlasovat v anketě (aby se zobrazily výsledky - nově jsou do odhlasování skryté) a vše se zdá funkční. Pokud by Vám něco nefungovalo, prosím, dejte vědět.
Hezký den,
Jitka
@admin píše: Více
Zkusil jsem to a vypadá to OK. Netuším, kde mohla být chyba. Děkuji! ![]()
Jak je mozne, ze kdyz jsem udelala opravu sveho prispevku, tak v prvni citaci se to neopravilo, ve druhe se to dokonce ocitovalo v te puvodni verzi, i kdyz uz tam byla změna. Je to sukroma diskuse, proto zacernene. Menila jsem mne na me.
Dobré ráno, mohla byste adminovi do sz poslat odkaz na stránku s citací? Prověříme ![]()
Moc díky,
Jitka