Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, vy jste dělali nějaké změny v nastavení? Změnila se barva nepřečtených diskusí v upozornění ( přes zvoneček). Nedala by se ta barva vrátit zpátky? Nebo udělejte anketu, at se vyjádří i ostatní.
@vokishka píše: Více
Taky jsem si všimla. Mě z toho bolí oči a písmo vidím rozmazaně.
@Dixies píše: Více
pro mě je to právě taky nepříjemné. Na počítači ani ne, ale na tabletu hodně.
@aiwwa píše: Více
proto by mohli nechat běžet pár dnů anketu, nechat ji pořád na hlavní stránce, at se to dostane ke všem
@topazio píše: Více
Je to taková agresivni barva. Mozna se adminum zda, ze je tu malo hadek, tak to chteji trochu rozproudit. ![]()
Reklamy jsou čím dál agresivnější na vytížení počítače, reklama na Birell dokáže na některých počítačích vytížit prohlížeč tak, že se v podstatě zasekne.
Dobré ráno,
k poslední změně barevnosti na naší straně došlo v roce 2023. Prosím, dáte vědět, jaké používáte:
Zkusíme si stav nasimulovat.
Hezký den,
Jitka
@admin píše: Více
no ale ta barva je opravdu tmavší a nepříjemná a nastala během posledních dvou dní. Noťas, Firefox.
Mám to na všech zařízeních, nejméně je to vidět na počítači (chrome), více na tabletu a mobilu (Firefox), Android. Všechno přes počítačovou verzi.
Také mě barva praštila do očí cca ty dva dny. Je až nepříjemně výrazná. Mobil, android.
Edit chrome