Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24695
9.9.24 16:42

A dneska mám s „padanim“ problém já. Už jsem celá otlucena. Už jsem restartovala, prosila, proklinala, ale není to nic platné. Padá a líně se načítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101626
9.9.24 16:52

@admin No, výpadek dnes nemám, ale než se načte jedna stránka, tak mám na sousedním webu přečtené tři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21359
9.9.24 16:55
@j.a.n.i1 píše: Více

Mám to stejně. Někdy to jde normálně a někdy hodně pomalu načítá. Pád žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21816
9.9.24 16:56

@admin od včera večer brzdí reklamy fungování stránek, konkrétně diskuzi. Chci načíst diskuzi, třeba přes zvonek, načítání na několik sekund úplně zamrzne, pak naskačou tři reklamy, ztuhne stránka opět, pak se načte a v zápětí se přes celou stránku objeví reklama Elkov, která jde křížkem vykliknout až po několikráte. Stejně tak načítání diskuzi přes seznam diskuzi, stranka zamrzne, pak začnou postupně naskakovat reklamy, pak zase zamrzne. A i ty menší reklamy přes text nejdou zavŕit, zvláště ta na opravu fasád.
Děkuji M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101626
9.9.24 17:04
@malákráličice píše: Více

tak normálně se mi to dnes ještě nenacetlo… Jo tak možná před 20 lety by se o této rychlosti dalo říct, že je normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21816
9.9.24 17:12
@j.a.n.i1 píše: Více

Podle mě tam nacpali moc reklam a ty to zdržují. Aspoň já jich tu mám 2× tolik, než dříve a ještě nejdou zrušit.
Je fakt, že než se načetla jedna stránka, tak jsem si uvařila kafe. Když jsem posunula text tam, kde chci číst, tak se pomalu přes text začaly opět načítat reklamy.
No nic. jdu jinam, tohle čekání mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
9.9.24 20:40

Dobrý večer,

děkujeme za hlášení, předal jsem IT oddělení.

Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21816
10.9.24 09:14

@admin děkujeme, zatím se nezměnilo nic, než se tady načte diskuze a dlouze naskačou reklamy, tak jinde mám přečtené tři stránky.
Ve chvíli, kdy popojedu na text na stránce, tak se zase začnou zdlouhavě načítat reklamy. Zatim jsem tam teda neviděla ty velké, přes celou stránku, které nešly křížkem zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
10.9.24 10:34

@mado

Prověřujeme výkon webu, zatím není zřejmý problém. Pomohlo by nám Vaše subjektivní porovnání rychlosti iDnesu a eMimina, iDnes se Vám načte rychle? V porovnání s eMiminem?

Moc díky,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3415
10.9.24 11:16

@admin Mně se načítá velmi pomalu jen emimino, ostatní včetně idnes jede standardně. Android, Chrome.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21816
10.9.24 11:17

@admin dobrý den,

tak jsem zkusila Idnes, ten frčí normální rychlosti, i ty reklamy se načítají rychle a jdou vypnout napoprvé.
Nejdéle vše trvá, když jdu do diskuzi přes zvonek. To načítání na pár sekund úplně zamrzne, pak se ještě postupně do textu načitaji reklamy, které taky nejdou hned zrušit, kousek popojedu textem a zase zamrzne, postupně se načitaji do textu znovu reklamy. Dříve ty reklamy skočily hned s načítáným textem a ty přes text šly hned vypnout. Pokud jsem se pohybovala na jedné stránce, tak se nic obrazového do textu znovu nenačítalo. A nenačítaji se pořád dokola jen reklamy, ale všechen obrázkový text, takové to zvolte porodnici roku…
Jsem na mobilu.
Děkuji M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21816
10.9.24 11:38

Reklama přes celou stránku červená na Generali pojišťovnu nejde zrušit vůbec. Je třeba vypnout celé emimino a znovu načíst. Nereaguje to na nic jiného, než na tvrdo vypnout web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
10.9.24 12:03

Děkuji za doplněné informace, reklamu posílám k řešení.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24695
10.9.24 12:12

Pokud se objevi reklama „90 receptu…“ prestava se to nacitat. Má nějakou světě fialovou barvu, nějaký modry text „Atelier“…
Tedy u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
10.9.24 13:04

@stock

Děkujeme za nahlášení :palec: vyžádána kontrola reklam.
Stále pátráme po příčině zpomalení.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová