Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkujeme za nahlášení i trpělivost
Problému se intenzivně věnujeme, zatím jsme nenašli příčinu. Je to jeden z těch problémů, který se bohužel projevuje jen u některých uživatelů.
Ač to pravděpodobně problém nevyřeší: Mohla bych požádat o dva kroky?
Moc děkujeme,
Jitka
Snažíme se eliminovat další možné příčiny:
Mohly byste prosím zkusit eMimino v jiném prohlížeči? A případně napsat, který funguje a který ne? A případně i otevřít eMimino v anonymním okně?
Pokud jste ochotné s námi důkladněji otestovat, prosím, napište mi SZ.
Moc děkujeme ![]()
Jitka
@admin píše: Více
Napíšu to sem- zkoušela jsem anonymní okno, a lítá to rychle ![]()
Mohly byste tedy smazat cookies v normálním okně? To by skutečně mělo pomoct. Dáte vědět, jestli se web následně rozběhne?
Moc díky,
Jitka
Příčinu už jsem psal, netřeba nad tím zdlouhavě bádat, ty reklamy jsou prasácky vytvořené. Prostě to, že se na stránce vše bude animovat ve vysokém framerate (nejlépe úplně bez řešení framerate a pustit animaci, co počítači/mobilu/tabletu síly stačí) nejde dohromady s tím, aby se stránky spolehlivě a rychle zobrazovali všem. Takto to většinou dopadá, když webové animace vytváří grafik bez znalosti programování a prostě je „nakliká“. Nevěřím, že na to lidi v Mafře sami dávno nepřišli, ale patrně vychází ekonomicky výhodněji ušetřit na tvorbě a snést trochu toho remcání, než zaplatit kvalitní tvůrce reklamy, aby to nezasekávalo prohlížeče, když už musí stránky připomínat pojízdný cirkus. I když tedy na mě (a asi ne jen na mě) to má vliv takový, že sem přestávám chodit, takže nakonec se té „skvělé“ reklamy zobrazí méně, než kdyby byla jen statická bez zbytečných opičáren.
@rmot píše: Více
Jako upřímně, tenhle web je na kompletní přepsání.
Cookies jsem smazala, v rychlosti načítání to nepomohlo. Údaje z url jsem poslala do SZ.
Děkuji za informace
, poslala jsem vám soukromou zprávu.
Jitka
@admin ![]()
zkusím zítra, právě jsem ouplne dobita docestovala do ČR. ![]()
Jak jsem slíbila, tak činím.
Nojo, v anonymním okně je to jiný kafe ![]()
Blesková rychlost…, člověk ani psát nestíhá ![]()
Mám s sebou jenom mobil, Chrome. Zkoušela jsem znovu, ale je to pekelně líný. Tedy v okně „neanonymnim“. To se fakt nedá. Vypila jsem 2 hrnky kafe, než se mi podařilo něco sesmolit. Zůstanu i nadále v anonymitě ![]()
@stock píše: Více
Mě to anonymní vždycky odhlásí, když vylezu z emimina. Nevím co je větší opruz
Dneska ještě větší prostoje. Nahoře ta načítacī čárka nsjede tak centimetr a nic, za půl minuty najede reklama a zase nic, na několikáté se podaří reklamu vykliknout a pak se to teprve načítá dal. A zase se čeká, protože se načítá reklama v textu. Mezitim si stihnu přečíst dvě A4 povodňových pokynů z novin města.
Pokud se načítá reklama přes celou stránku, tak se to zablokuje úplně a je třeba web natvrdo vypnout. Pořád ta stejná chyba, už od pondělí. Blokuje to načítání reklam, které je hodně zdlouhavé a reklamy nejdou vypínat. Cokoliv se děje s reklamou, tak tím zamrzne celý web.