Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio @stock chápu co jsou bankovní údaje, ale kde nějaké vidíte? Já nikam nic nepsla a nezadávala. ![]()
@HankaHK píše: Více
Chtěla jsem napsat, že je podvodníci chtějí vylákat a bohužel se stále někteří lidé chytí.
Naštěstí nevidim/me žádné. Žádost o ty údaje jsou v Tvém prispevku od toho dobraka, co Ti ho poslal.
To přijde až se žádostí o potvrzení, že jsi to ty. Anebo častěji s platbou za doručení, nebo jiný doplatek..
@M_Vladim jj chápu, proto jsem na nic neklikala a nepotvrzovala. Snad admin upozorní i ostatní, aby náhodou na to nikdo neklikl automaticky, aniž by se nad tím zamyslel
Na to snad nikdo kliknout nemůže.
vždyť je to úplně jasné, že je to podvod.
@aiwwa píše: Více
Už to tu i bylo. Pamatuji si, že mě hodně překvapilo, že to podvodníci zkouší i na emiminu, kde ten prodej je jen vedlejší činnost a clovek ji nenajde na první dobrou.
@aiwwa píše: Více
No… může. ![]()
Viz pořad Na stopě, každý týden. ![]()
Už jsem dnes zase vyhrál 2 800 000 Euro… ![]()
Dobrý den,
děkujeme za nahlášení, mrzí mě, že to o víkendu službám uniklo. Tento účet byl zablokován. Jedná se o podvod, prosíme opravdu neklikat. Už jsem blokla druhého takového. Mějte se prosím na pozoru. Založím o tom diskuzi.
Krásný den
Diana ![]()
@admin díky za reakci, jsem ráda, že to je námět na diskusi k větší opatrnosti ![]()
@topazio píše: Více
jako že několika hodinový výpadek na serveru, který se chlubí tím, že je jednička v diskusních forech v čr? Vždyť dnes kdejaký zapadlý e-shop má monitorování online stavu a pokud web nejede, tak v řádu minut alarmuje admina. Já se kolem půlnoci koukl na e-mimino a hodilo mi to hlášku „too many request“. Tak jsem si řekl, že asi nějaký ddos útok, že asi emimino je pro mafru nepodstatný server, když ani nemají proti tomu aktivní ochranu, zavřel to a víc neřešil. Ale čekal bych, že kdybych to zkusil za deset minut, tak už to pojede.