Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
https://www.emimino.cz/…reni-542509/
Narazila jsem tu na tři diskuze, které po otevření ukazují toto. Je to chyba u mne, u vás nebo u zakladatele? Můžete se na to mrknout? Děkuji
Moc děkujeme za nahlášení
Obratem prověříme.
Hezký den,
Jitka
Asi už známe příčinu, přesto by nám pomohly další ukázky nefunkčních url pro ověření. Mohla byste poslat další nefunkční případně do soukromé zprávy adminovi?
Narazila jste na odkazy na nefunkční diskuze ve vyhledávání v kategorii? Nebo jste je našla ještě někde jinde?
Moc díky za pomoc,
Jitka
Jsou to dvě diskuze na téma,,Degenerace makuly". Hádám ve zdravotních potížích dospělých. To nevím.
@inkakřivák píše: Více
nevím, psala jsem to tu ráno. Ale vzhledem k tomu, že to ještě nefunguje, tak asi ne.
Problém vyhledávání je v aktualizaci, která právě probíhá. Nově načítáme obsah veškerých diskuzí. Postupujeme pomalu, ale cca do 2 dnů by se mělo vše srovnat, proces nelze urychlit.
Děkujeme za pochopení,
Jitka
V poslední době se mi často stává, že se mi takto úplně rozhasí stránka (mobil, prohlížeč Adblock). Musím vždycky úplně zavřít kartu a počkat, někdy i zkusit několikrát, nevím čím to?
Dobrý den, děkuji za zprávu.
Prosím, nejprve se zeptám:
Moc díky,
Jitka
Ona to není úplně chyba v matrixu, ale takový úsměvný paradox. V textu jsou blokovány vulgarismy, ovšem v nicku je lze použít bez problémů. Teď mi nešel přidat příspěvek s citací jen proto, že nick obsahoval “pr. delinka”. Nešlo by ty vulgarismy blokovat i v nicku?
Edit: i teď jsem to musela upravit, protože mi to neprošlo… ![]()